Coronasavar

Umarım yoktur sıkıntı kapanmıştır yara

Umarım yoktur sıkıntı kapanmıştır yara
Birkaç ay önce yine ilişki sonrası kanama oldu, ki doktora ilk gidiş sebebim de oydu. O yüzden ya kapanmadı ya yeniden açıldı diye düşünüyor(d)um. Fakat sonrasında kanama olmadı. O yüzden emin değilim şimdi. Keşke içimi görebiliyor olsaydım

Zamanlama çok kötü. İnsan hastaneye gitmek istemiyor zaten inşallah hastaneye gitmek zorunda kalacağımız bir sağlık sorunu yaşamayız diyorum kaç gündür. Çünkü hastanelerin durumu kötü gerçekten. Temiz girsen enfekte çıkarsın muhtemelen

Benim kafam rahat smear konusunda, ortalık durulsun giderim bir ara. Zaten çok yığılma olacak doğal olarak, herkes bekliyor şu an evinde.

Regl oldum rahatladım

Kapı gibi ben varım ankarada dük gibi kalmazsın merak etme

Benim kafam rahat smear konusunda, ortalık durulsun giderim bir ara. Zaten çok yığılma olacak doğal olarak, herkes bekliyor şu an evinde.

Regl oldum rahatladım
Ben randevu almıştım gidemedim. 2 hafta sonra vaktim olunca haftaya giderim dedim korona patlak verdi. Benim kontrol yalan oldu.
Yazın ameliyat olacaktım o da yalan oldu. Özel sağlık sigortam vardı süresi bitmeden azcık kullanayım dedim hiç kullanamadım o da gitti boşa

Eve gelen bir dergi bir anneyi ne kadar mutlu eder evde korona günlerini yaşamadan bilmezsiniz postacı da bu kadın manyak herhalde bu kadar sevindi demiştir arkdamdan ama olsun sakince geçirilen bir iki saatin kıymetini çeken bilir

Eklentiler

• IMG_20200402_140823.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 30

Biraz kendimi kötü his ediyordum, hali ile pek yoktum. Geri geldim ve ilk mesaj bunu gördüm. Dedim ne güzel hep bakire gibi sevismek

Ayy çok kötü saka dimi? Mizah anlayisim gittim geldim, mok oldu mok

Kapı gibi ben varım ankarada dük gibi kalmazsın merak etme
Aslansın be. Niye rüyalarında beni görüyorsun işte bu yüzden, birbirimize olan sevgimizden. Womance yaşıyoruz hahah bromance stayla

Olsun kuzum sağlıkla olsun da sonra halledersin nassolsa.

Biraz kendimi kötü his ediyordum, hali ile pek yoktum. Geri geldim ve ilk mesaj bunu gördüm. Dedim ne güzel hep bakire gibi sevismek

Ayy çok kötü saka dimi? Mizah anlayisim gittim geldim, mok oldu mok
Ahaha yok ya öyle olmuyor. Bakireyken de sevmemiştim kan olayını, şimdi de seviyorum.
Sonuncuda kanama olmadı ama işte ondan bilemedim yara kapandı mı acabası diye.

Olsun efenim maksat gönül yarası olmasın. Vıyy ne laf ettim ahfah

Ne dergisi o ya? Abone misiniz? Değilseniz, bize niye gelmiyor? Benim de 2 saate ihtiyacım var. Kızımın kreşinin bugün görüntülü dersleri başladı, bizi yarım saat götürdü. Haftada 2 gün olacakmış. Çocuk arkadaşlarını görünce gözleri parladı. Yazık bu minnaklara ya. Karantina onlara daha ağır aslında. Biz de bunu yaptık, çünkü geçen hafta Yaşlılar Haftası'ydı, onun ödeviydi. Çizim benden, boyamaların kimin olduğunu söylememe gerek yok. Karantina sergisi açacağız şu günler geçince.

Meraklı Minik, 2 yıldır aboneyiz, o yüzden size gelmeyecek üzgünüm

Ne kadar tatlı olmuşlar

Kızımın kendi odasınin duvarlarında yer kalmadı neredeyse, artık diğer odalara astirmak istiyor. Ben Beşiktaslıyım diye boyadığı kartal resmini, babasına da aslan resmini boyadı, yatak odasında bir aslan ve bir kartal ile beraber uyuyoruz günlerdir

Sende tek çocuk vardı, değil mi yaban?

Ben bugün kendimi işe güce verdim, daha canım çıkmadı.
Çıktığında gelirim☺
Ben de geçen burada işler kesat diye söyleniyordum, evren yakarışımı cevapsız bırakmadı. Pazar gününe kadar pek giremeyeceğim ama arada neler kaçırdığımı görmek için gelip hasar tespiti yapacağım. Bensiz çok kaynaşmayın, arada Loreth nerede ya, özledik, onsuz bir kanadımız kırık filan yazın. Dalga geçmiyorum, gülen emoji atmayın.

Benım çocuğum benım agzıma eder
Jdjdjdj siz guzel resim çiziyorsunuz
Maşallah işte siz çocuk sahıbı olması gerekenlersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…