Coronasavar

Benım çocuğum benım agzıma eder
Jdjdjdj siz guzel resim çiziyorsunuz
Maşallah işte siz çocuk sahıbı olması gerekenlersınız
Devir teknoloji devri. Çizemeyenler için hazır çizilmişleri var internette. =)
Ayrıca çocuğun sen Picasso olsan da ağzına edecektir, merak etme. Ağzına etmenin bir yolunu bulma konusunda mükemmeller çünkü.

Zaten çocuk istemiyordum ama 822 sayfa sonunda çocuk istesem de vazgeçerdim

Dil sürçmesimi?

Eh heralde bu kan olayi sevillmez. Bunu seven kendini paketlemeye seven kizlar zaten "ben gaderim gülüm için gendimi gorudum, elimde olsa balkonda asarim çarsafi" diyen kizlar.

Ama cidd olarak, umarim sagligin yerindedir Lyannacigim ve en kisa vakitte bir doktora gidebilirsin.

Mecbur cami avlusuna bırakacaz yapacak bir şey yok

Ahahah el sürçmesi yapmışım, güzel yakalamışsın. Ah arya sen de az değilsin deli kadın seni. İçimden geldi öpücem.

Ya ben var ya hiç beklemiyordum ilkinde bu kadar kan olacağını. Aborey sıfır acı ama tavuk boğazlamışım gibi kan oldu her yer.

Sağlığım yerinde çok şükür. Bir sorun olduğundan değil, kontrol amaçlı gitmişim zaten. Şu çılgınlık bitsin yine bir kontrole giderim.

Ne güzel, benimki halen çizgi içi boyalama olayindan bir haber. Ve ben yaptigimda kiskanip, benim eserimin üzerine karaliyor.

Inşallah şu karantinanın sonunda 4. Cocuga hamile kalip, kendimi daglara vurup kurtlarla koşan kadına falan donmem.
Dördüncüyü yaparsan iki çocuklularla arayı bayağı açar, liderliğini açık ara ilan edersin. Tabii yaban, film veya loreth bir anda ikiz patlatıp sana yetişmezse.

iyi olan kazansın hanımlar.

Ahahahaha, seksten sonra satanist durumlar

Bende hiç olmamisti ama hiç. Hatta düsünmüstüm "harbiden zevkli bir olaymis ama biraz abartilmis mi ne" diye. Hele bu kan olayi olmayinca. Dedim 60 yil önce olmus olsaydi ben köy önünde taslarlardi vuuuu

Ve bende seni sevdim giz, bir galp benden

Dördüncüyü yaparsan iki çocuklularla arayı bayağı açar, liderliğini açık ara ilan edersin. Tabii yaban, film veya loreth bir anda ikiz patlatıp sana yetişmezse.

iyi olan kazansın hanımlar.
4. Yaparsam 2 numarayı sana yollayacağım.
Sen de yarışa dahil ol yazık
Yemin ederim ya hamile kalırsam korkusu ile bildiğim her yolla korunuyorum .
Yumurtaya can veren rabbim, aylık iğne ve çift koruma olmayan tek ilişkide 3. Yu verince, bakire meryem gibi hissettim
Analikla kutsandim.

Ben hiç acı olmayınca hiç kan da olmamıştır diye düşünmüştüm. Olay bitti bir kalktım pii
60 sene önce olsa benim çarşafım köy girişine gurur tablosu diye asılırdı

Bende de olmadı. Hatta kendi kendime arada kaldım onceden bir halt yedim de hatırlamıyor muyum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…