Coronasavar

Offffff sıkı sıkı korunacazzz
Ama ağlamadıkları sürece uyuduklarında tatlılar be

Ben bir ara bir belgesel görmüstüm, böyle doguma gittiklerinde ancak hamile oldugunu fark eden kadinlar üzerine. Ve bazeleri düzenli adette görüyorlardi.

O ara kafayi yemistim biraz, testler mestler. Dedim bu evrende birinin hayati moktan olacaksa, zaten beni bulur, benimki moktan olur diye.

Ama olmadi tabiki. Buda iste benim böyle bir animdir.

Bana yollama, benim başımda erkek yok. NeverOne 'a gönderebilirsin, hem demo yapmış olur.
Zaten adam bulamıyorum, bari çocuksuz tadını çıkarayım biraz.

Hamile kalırsam endişesi bende de ara sıra nüksediyor. Reglim düzenli olmadığı için geriliyorum Bu ay oldum çok şükür de rahatladım

Onu ben de izlemiştim ve kafayı yemiştim partnerim olan beye djjdjdjdjd bak ..... gibi konuşmada yapmıştım

Ahahaha benim arkadaşım o.
Duzenli adet görmeye devam etti. 6 aylık çocuk tekme atarken aklına geldi hamile olabileceği.
Bu arada kilo alıyor diye de çılgınlar gibi spor yapıyor ağırlık falan kaldırıyordu.
Sağlıklı bir kızı oldu :)
Hadi darısı Lyanna Mormont in başına

Ay deme öyle şeyler, valla durduk yere stres yapıyorum

Ay deme öyle şeyler, valla durduk yere stres yapıyorum

Onu ben de izlemiştim ve kafayı yemiştim partnerim olan beye djjdjdjdjd bak ..... gibi konuşmada yapmıştım

Bende stress yapmistim, bide adam anlamiyordu, benim abarttigimi saniyordu felan. Bir ara seksten bile vazgeçmeyi düsünmüstüm. Neyse ki, tembelligim kazandi ve test mest olaylarini biraktim

Selam donsuz big dük klanı, nasılsınız?
Ayıptır söylemesi, dün uykum zorladığı için ilaç yuvarladım. Güvenemedim biraz mgmı arttırdım sabaha uyandıramamışlar. Beynimde filler sebiştiği için ancak toparladım. Saate bakan beni dövecek biliyorum.
Ama Yabanelma pizzaları atmış. Görüyorum ki donsuz maceralarına yenilerini istiyor. Buna çok sevindim.

Ah Yabanelma, o pizzalar nasıl yapıldı seni seni, o uscuklar nasıl doğrandı, uscukları da kavramış bacım benim kavramakta iyi olduğunu söylemişti. İnanmayan 824 sayfa okusun.

Dördüncüyü yaparsan iki çocuklularla arayı bayağı açar, liderliğini açık ara ilan edersin. Tabii yaban, film veya loreth bir anda ikiz patlatıp sana yetişmezse.

iyi olan kazansın hanımlar.
Bizi de yarışcı belledi iyice ellam çocuk bu çocuk zorluğundan haberin var mı
Karantina sonrası nüfus artışına destek gerekiyorsa da tek çocuklu arkadaşlara düşüyor burada iş tek çocuk sıkıcıdır şimdi ikileyip hayatlarına renk katsinlar.

Şöyle bir durum var ki ben o pizzaları yaparken kocam bey evde değildi, pacalarima yapışmış oğlum, bana yardım etmek bahanesiyle her yeri dagıtan kızımla yaptık onları kavramak falan hak getire yani

Şöyle mi durum var ki ben o pizzaları yaparken kocam bey evde değildi, pacalarima yapışmış oğlum, bana yardım etmek bahanesiyle her yeri dagıtan kızımla yaptık onları kavramak falan hak getire yani

Akşama elcağzlarımla yedirirken evde olacak nasılsa, sonra buzdolabı kapıları açılacak şantileri sıkacağuz, şanti bizim gizli silahımızdır, pizzaların enerjisini bi atalım denilecek demedin mi? Bizim çocuklar fark etmesin diye kullandığımız kelime şanti, birbirimize "Şanti" der göz kırpar, sonra kavarırız demedin mi? Dedin.
İnanmayan 826 sayfa okusun.

Hepınızıj bebişleri planlımıydı?
Tâbi kiii, kazayla hamile nasıl kalınıyor hiç anlamıyorum şahsen ben, hiccc inandırır gelmiyor bana, bunlar hep doğum kontrolünden biii haber insanların bahaneleri.
(Korunmasına rağmen iki kere hamile kalmayi başarmış bir kadın )

Ay tövbe de yaa ne çocuğu
Evlenirsem bile çocuk istemiyorum ben, bekar halimle bir de

Dün evli, erkek bir arkadaşımın doğumgünüydü. Kutladım falan, nasıl gidiyor karantina dedim. Evdeyim bütün gün, deliricem dedi. Eve tıkılmaktan mı dedim, açık da konuşamıyor yazık, bu kız bir felaket felaket diyor bana
Evlilerin hele ki genç evlilerin yarısı boşanacak bence.
Piyasaya bekar adam sürülecek, pazarımıza hareket gelecek

İnsanı paranoyak mı yapmak istiyorsunuz
Hiç çocuk doğurmamış kadınlar tüpleri bağlatabiliyor mu yav

Kızda bayılıyordur zaten ona, benim kız kardeşlerime felaket diyemez hiçbir erkek

Bekar kadında sürülecek piyasaya djdkd habern olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…