- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Offffff sıkı sıkı korunacazzz
Ama ağlamadıkları sürece uyuduklarında tatlılar be
Bana yollama, benim başımda erkek yok.4. Yaparsam 2 numarayı sana yollayacağım.
Sen de yarışa dahil ol yazık
Yemin ederim ya hamile kalırsam korkusu ile bildiğim her yolla korunuyorum .
Yumurtaya can veren rabbim, aylık iğne ve çift koruma olmayan tek ilişkide 3. Yu verince, bakire meryem gibi hissettim
Analikla kutsandim.
Onu ben de izlemiştim ve kafayı yemiştim partnerim olan beye djjdjdjdjd bak ..... gibi konuşmada yapmıştımBen bir ara bir belgesel görmüstüm, böyle doguma gittiklerinde ancak hamile oldugunu fark eden kadinlar üzerine. Ve bazeleri düzenli adette görüyorlardi.
O ara kafayi yemistim biraz, testler mestler. Dedim bu evrende birinin hayati moktan olacaksa, zaten beni bulur, benimki moktan olur diye.
Ama olmadi tabiki. Buda iste benim böyle bir animdir.
Ben bir ara bir belgesel görmüstüm, böyle doguma gittiklerinde ancak hamile oldugunu fark eden kadinlar üzerine. Ve bazeleri düzenli adette görüyorlardi.
O ara kafayi yemistim biraz, testler mestler. Dedim bu evrende birinin hayati moktan olacaksa, zaten beni bulur, benimki moktan olur diye.
Bende de olmadı. Hatta kendi kendime arada kaldım onceden bir halt yedim de hatırlamıyor muyum diye
Ay deme öyle şeyler, valla durduk yere stres yapıyorumBen bir ara bir belgesel görmüstüm, böyle doguma gittiklerinde ancak hamile oldugunu fark eden kadinlar üzerine. Ve bazeleri düzenli adette görüyorlardi.
Ay deme öyle şeyler, valla durduk yere stres yapıyorum
Onu ben de izlemiştim ve kafayı yemiştim partnerim olan beye djjdjdjdjd bak ..... gibi konuşmada yapmıştım
Bizi de yarışcı belledi iyice ellamDördüncüyü yaparsan iki çocuklularla arayı bayağı açar, liderliğini açık ara ilan edersin. Tabii yaban, film veya loreth bir anda ikiz patlatıp sana yetişmezse.
iyi olan kazansın hanımlar.
Şöyle bir durum var ki ben o pizzaları yaparken kocam bey evde değildi, pacalarima yapışmış oğlum, bana yardım etmek bahanesiyle her yeri dagıtan kızımla yaptık onlarıSelam donsuz big dük klanı, nasılsınız?
Ayıptır söylemesi, dün uykum zorladığı için ilaç yuvarladım. Güvenemedim biraz mgmı arttırdım sabaha uyandıramamışlar.Beynimde filler sebiştiği için ancak toparladım. Saate bakan beni dövecek biliyorum.
AmaYabanelma pizzaları atmış. Görüyorum ki donsuz maceralarına yenilerini istiyor. Buna çok sevindim.
Ah Yabanelma, o pizzalar nasıl yapıldı seni seni, o uscuklar nasıl doğrandı, uscukları da kavramış bacım benim kavramakta iyi olduğunu söylemişti. İnanmayan 824 sayfa okusun.
Şöyle mi durum var ki ben o pizzaları yaparken kocam bey evde değildi, pacalarima yapışmış oğlum, bana yardım etmek bahanesiyle her yeri dagıtan kızımla yaptık onlarıkavramak falan hak getire yani
Tâbi kiii, kazayla hamile nasıl kalınıyor hiç anlamıyorum şahsen ben, hiccc inandırır gelmiyor bana, bunlar hep doğum kontrolünden biii haber insanların bahaneleri.Hepınızıj bebişleri planlımıydı?
Ay tövbe de yaa ne çocuğuAhahaha benim arkadaşım o.
Duzenli adet görmeye devam etti. 6 aylık çocuk tekme atarken aklına geldi hamile olabileceği.
Bu arada kilo alıyor diye de çılgınlar gibi spor yapıyor ağırlık falan kaldırıyordu.
Sağlıklı bir kızı oldu :)
Hadi darısıLyanna Mormont in başına
Bizi de yarışcı belledi iyice ellamçocuk bu çocuk zorluğundan haberin var mı
Karantina sonrası nüfus artışına destek gerekiyorsa da tek çocuklu arkadaşlara düşüyor burada iştek çocuk sıkıcıdır şimdi ikileyip hayatlarına renk katsinlar.
Hepınızıj bebişleri planlımıydı?
İnsanı paranoyak mı yapmak istiyorsunuzAhahaha benim arkadaşım o.
Duzenli adet görmeye devam etti. 6 aylık çocuk tekme atarken aklına geldi hamile olabileceği.
Bu arada kilo alıyor diye de çılgınlar gibi spor yapıyor ağırlık falan kaldırıyordu.
Sağlıklı bir kızı oldu :)
Hadi darısıLyanna Mormont in başına
Kızda bayılıyordur zaten ona, benim kız kardeşlerime felaket diyemez hiçbir erkekDün evli, erkek bir arkadaşımın doğumgünüydü. Kutladım falan, nasıl gidiyor karantina dedim. Evdeyim bütün gün, deliricem dedi. Eve tıkılmaktan mı dedim, açık da konuşamıyor yazık, bu kız bir felaket felaket diyor bana
Evlilerin hele ki genç evlilerin yarısı boşanacak bence.
Piyasaya bekar adam sürülecek, pazarımıza hareket gelecek
Bekar kadında sürülecek piyasaya djdkd habern olsun daDün evli, erkek bir arkadaşımın doğumgünüydü. Kutladım falan, nasıl gidiyor karantina dedim. Evdeyim bütün gün, deliricem dedi. Eve tıkılmaktan mı dedim, açık da konuşamıyor yazık, bu kız bir felaket felaket diyor bana
Evlilerin hele ki genç evlilerin yarısı boşanacak bence.
Piyasaya bekar adam sürülecek, pazarımıza hareket gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?