Coronasavar

Hepınızıj bebişleri planlımıydı?
Biz bebek yapmaya karar verince evlendik, 4 yıldır birlikte yaşıyorduk zaten. Yani epey bir planlı oldu. Biz planladık ama olmadı orası ayrı. Sonra ver elini tüp bebek... İkincisi ise plansız... Dedik ki madem planlayınca olmuyor, bir de planlamayalım, bakalım ne olacak. İş planlamamaktaymış. Onu gördük.

Kızda bayılıyordur zaten ona, benim kız kardeşlerime felaket diyemez hiçbir erkek

Bekar kadında sürülecek piyasaya djdkd habern olsun da
Olsun onlar şu anda piyasada serbest gezen erkeklerle de olabilirler. Ben sektöre yeni girecek taze bekar beylerle ilgileniyorum
Tabii tek sıkıntı adamların boşanma sonrası dizginden kurtulmuş hallerinin yatışmasını beklemek olacak. Sonra kapanın eline kalır.

Güzel boyamış yavrusu maşallah. İşinde disipline bir çocuk olacak bak Gangsta demişti dersin. Dışına taşırmamak için özenli, saçlar dahi görünmez bir çizgi içini doldurur gibi oranlı maşallah. :)
Çocuklar çok güzel ip uçları veriyorlar resimle ya, bitiyorum Loreth. Sana da oluyor mu o?
Benim oğlandan aldığım ip uçları kendisinin günün birinde TIRcı yahu umumi tuvalet sahibi olabileceği gibi bir şey ama ossun.

Risk grubundayım deseneee

Bari yakısıklı adamlar boşansa yeni gelen populasyon kaliteli olacak mı?

Bari yakısıklı adamlar boşansa yeni gelen populasyon kaliteli olacak mı?
İlla ki düzgünler de olacaktır.
Önemli olan adam boşandı hadi gel dememek, çünkü o dönem biraz her çiçekten bal alayım dönemleri olacak. Bir sene falan kenarda beklemek lazım, adamlar artık durulduğunda hemen yapıştıracaksın. Tuttuğunu da bırakmamak lazım, kaparlar vallahi. Ekmek aslanın ağzında kardeş

Deme böyle
Sonra zaten kıskanmaya yer arayanlar bulunmaz hint kumaşı kocişlerini eve kapatırlar

Haha. Ya benim kızın resme yeteneği var mı bilmiyorum ama hikaye uydurmaya var. Geçen rengarenk bir karalama çizmiş, baksan bir halta benzemiyor. Bu ne la böyle oldum. Sonra dedi ki; anneciğim, bu gökkuşağı karadeliği. Rengarenk, çünkü iyi kalpli, kötülerin kalbi kara olur. İyi kalpli bir karadelik olduğu için de bizi yutmuyor. Vay arkadaş, dedim, kendimden utandım karalamaya olan yaklaşımımdan ötürü. Şuan da bir cadıyı evcil hayvan olarak evde beslediği bir hikaye üstünde çalışıyor. Ve bence her çocuğun bir yeteneği vardır, ya henüz keşfetmemişizdir ya da yetişkinlik taslayıp o yeteneği o büyürken öldürmüşüzdür.

Kesinlikle katılıyorum.
Sayfalar önce demiştim "Hayal gücü de aranır" diye; bu her çocukta bir yetenek var olan, hayal gücü. Somuta dikkat ile birleştiğinde yetenek kendini keskin belli ediyor. Bazen daha gizliden geliyor ve daha çeşitli. Tercihi, yönelimi çocukta olduğu için onun keyif alanından gidilmesi gerekiyor. Bizimki de resim çizmez, "Çiz, boyayacağım" der bana.

Kendi yaptığı ilk resimlerden biri güneşe kaka yaptırmak. Bunlar ileride hep espri anlayışı olarak dönecek. Belki bir karikatürist doğacak atıyorum, o da tespit ister. Çocuk herkesin kaka yaptığını, herkeste göt olacağını tespit etmiş ve güneşe bile kıç çizmiş mesela.

Böyle böyle yorumlamak aşırı güzel oluyor. Ağaçlara elma yaptırıyor bana "Birini de biraz çürümüş gibi yap anne, kuşlar yemiş olsun" diyor beni yönlendiriyor. Ne kadar iyi kalpli ve ne kadar özgürler değil mi Loreth? Senin kızın da iyi kalbi fantastik bir şekilde yorumlayabilmiş. 4 yaşındaydı değil mi? Karadelik diyen dillerini maşallah kuzuma. Senin gibi fantastikli gidiyor.
Bayılıyorum ya resimli hayal dünyalarına çocukların.

Bizim vaktinde İlkokul öğretmenimiz bizden evimizin karşısındaki manzarayı çizmemizi istemişti. Tüm sınıf abartmıyorum hemen hemen hepsi doğa resmi ile çıkagelmişti, hepsi hayalindeki manzarayı çizmiş, hepsi... Ben karşı binayı çizdim. Öğretmenim "Neden bunu çizdin?" diye merakla sormuştu ama bir şey demiştim ne dediğimi hatırlamıyorum tam, ama öğretmenim cevabıma çok gülmüştü. O binadan gıcık alıyordum çok. Onla ilgili bir şey dedim herhalde. Nefretin resmiydi o, manzaramı kapadığı için.

Offffff sıkı sıkı korunacazzz
Ama ağlamadıkları sürece uyuduklarında tatlılar be
Senin çocuğun senden annenin öcünü alacak.

Bende de iki tane.
Zenginim ama kafayı yemedim daha.

Deme böyle
Sonra zaten kıskanmaya yer arayanlar bulunmaz hint kumaşı kocişlerini eve kapatırlar
Haklılar. Benim kocişim olsa ben de eve kapatırım. Ben çalışır bakarım ona, sabah akşam onbeş dk çıkarırım temiz hava almaya, yeter. Eve internet bağlatmam, telefon da vermem. Benim yanımda akşam arasın anasını falan. Eve bilmediği yerlere gizli kamera yerleştiririm, kapıya da alarm taktırırım.

Zar zor bir adam bulmuşum riske atar mıyım? Zaman çok kötü kardeş, herkesin kocişimde gözü var, kadınlar çok fena çok.

Ahaha
Yalnız benim hayalim de tam bir kocişçi gibi.
Ben para kazanayım çalışayım sen evde otur kitap yaz diyorum adama

Kocanın geyşası oluyorsun

Benim evlilik hayalim, kenarda bir bekar evimizin daha olması ve arada oraya gidip kafa dinliyor olmak yönünde
O benim geyşam olacak eve geldiğimde adamı bulayım. Kitabını yazmaya çalışırken depresif olsun kavga edelim sonra barışma sebişmesi edelim.

Özellşkle banyoya taktır kamerayı lütfen

Hacı suna da el at, bir mok olmaz dersen boşa uğraşmayalım.

Günes sistemi
Biz kafayı uzayla bozduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…