Hahahaah hangi kısmı diyecem de neyseBizimki planlıydı da, planladığımız gibi gitmiyor
Boşanan kadınlar biraz daha seçici olmaya başlıyor daha dikkat ediyorlar ama adamlar öyle olmuyor geneldeBekar kadında sürülecek piyasaya djdkd habern olsun da
Biz bebek yapmaya karar verince evlendik, 4 yıldır birlikte yaşıyorduk zaten. Yani epey bir planlı oldu. Biz planladık ama olmadı orası ayrı. Sonra ver elini tüp bebek... İkincisi ise plansız... Dedik ki madem planlayınca olmuyor, bir de planlamayalım, bakalım ne olacak. İş planlamamaktaymış. Onu gördük.Hepınızıj bebişleri planlımıydı?
Kızda bayılıyordur zaten ona, benim kız kardeşlerime felaket diyemez hiçbir erkek
Olsun onlar şu anda piyasada serbest gezen erkeklerle de olabilirler. Ben sektöre yeni girecek taze bekar beylerle ilgileniyorumBekar kadında sürülecek piyasaya djdkd habern olsun da
Ne dergisi o ya? Abone misiniz? Değilseniz, bize niye gelmiyor? Benim de 2 saate ihtiyacım var. Kızımın kreşinin bugün görüntülü dersleri başladı, bizi yarım saat götürdü. Haftada 2 gün olacakmış. Çocuk arkadaşlarını görünce gözleri parladı. Yazık bu minnaklara ya. Karantina onlara daha ağır aslında. Biz de bunu yaptık, çünkü geçen hafta Yaşlılar Haftası'ydı, onun ödeviydi. Çizim benden, boyamaların kimin olduğunu söylememe gerek yok. Karantina sergisi açacağız şu günler geçince.
Eki Görüntüle 2612912
Risk grubundayım deseneeeBiz bebek yapmaya karar verince evlendik, 4 yıldır birlikte yaşıyorduk zaten. Yani epey bir planlı oldu. Biz planladık ama olmadı orası ayrı. Sonra ver elini tüp bebek... İkincisi ise plansız... Dedik ki madem planlayınca olmuyor, bir de planlamayalım, bakalım ne olacak. İş planlamamaktaymış. Onu gördük.
Bari yakısıklı adamlar boşansa yeni gelen populasyon kaliteli olacak mı?
Olsun onlar şu anda piyasada serbest gezen erkeklerle de olabilirler. Ben sektöre yeni girecek taze bekar beylerle ilgileniyorum
Tabii tek sıkıntı adamların boşanma sonrası dizginden kurtulmuş hallerinin yatışmasını beklemek olacak. Sonra kapanın eline kalır.
İlla ki düzgünler de olacaktır.Bari yakısıklı adamlar boşansa yeni gelen populasyon kaliteli olacak mı?
Deme böyleİlla ki düzgünler de olacaktır.
Önemli olan adam boşandı hadi gel dememek, çünkü o dönem biraz her çiçekten bal alayım dönemleri olacak. Bir sene falan kenarda beklemek lazım, adamlar artık durulduğunda hemen yapıştıracaksın. Tuttuğunu da bırakmamak lazım, kaparlar vallahi. Ekmek aslanın ağzında kardeş
Haha. Ya benim kızın resme yeteneği var mı bilmiyorum ama hikaye uydurmaya var. Geçen rengarenk bir karalama çizmiş, baksan bir halta benzemiyor. Bu ne la böyle oldum. Sonra dedi ki; anneciğim, bu gökkuşağı karadeliği. Rengarenk, çünkü iyi kalpli, kötülerin kalbi kara olur. İyi kalpli bir karadelik olduğu için de bizi yutmuyor. Vay arkadaş, dedim, kendimden utandım karalamaya olan yaklaşımımdan ötürü. Şuan da bir cadıyı evcil hayvan olarak evde beslediği bir hikaye üstünde çalışıyor. Ve bence her çocuğun bir yeteneği vardır, ya henüz keşfetmemişizdir ya da yetişkinlik taslayıp o yeteneği o büyürken öldürmüşüzdür.Güzel boyamış yavrusu maşallah. İşinde disipline bir çocuk olacak bak Gangsta demişti dersin. Dışına taşırmamak için özenli, saçlar dahi görünmez bir çizgi içini doldurur gibi oranlı maşallah. :)
Çocuklar çok güzel ip uçları veriyorlar resimle ya, bitiyorum Loreth. Sana da oluyor mu o?
Benim oğlandan aldığım ip uçları kendisinin günün birinde TIRcı yahu umumi tuvalet sahibi olabileceği gibi bir şey ama ossun.
Haha. Ya benim kızın resme yeteneği var mı bilmiyorum ama hikaye uydurmaya var. Geçen rengarenk bir karalama çizmiş, baksan bir halta benzemiyor. Bu ne la böyle oldum. Sonra dedi ki; anneciğim, bu gökkuşağı karadeliği. Rengarenk, çünkü iyi kalpli, kötülerin kalbi kara olur. İyi kalpli bir karadelik olduğu için de bizi yutmuyor. Vay arkadaş, dedim, kendimden utandım karalamaya olan yaklaşımımdan ötürü. Şuan da bir cadıyı evcil hayvan olarak evde beslediği bir hikaye üstünde çalışıyor. Ve bence her çocuğun bir yeteneği vardır, ya henüz keşfetmemişizdir ya da yetişkinlik taslayıp o yeteneği o büyürken öldürmüşüzdür.
Senin çocuğun senden annenin öcünü alacak.Offffff sıkı sıkı korunacazzz
Ama ağlamadıkları sürece uyuduklarında tatlılar be
Haklılar. Benim kocişim olsa ben de eve kapatırım. Ben çalışır bakarım ona, sabah akşam onbeş dk çıkarırım temiz hava almaya, yeter. Eve internet bağlatmam, telefon da vermem. Benim yanımda akşam arasın anasını falan. Eve bilmediği yerlere gizli kamera yerleştiririm, kapıya da alarm taktırırım.Deme böyle
Sonra zaten kıskanmaya yer arayanlar bulunmaz hint kumaşı kocişlerini eve kapatırlar
AhahaHaklılar. Benim kocişim olsa ben de eve kapatırım. Ben çalışır bakarım ona, sabah akşam onbeş dk çıkarırım temiz hava almaya, yeter. Eve internet bağlatmam, telefon da vermem. Benim yanımda akşam arasın anasını falan. Eve bilmediği yerlere gizli kamera yerleştiririm, kapıya da alarm taktırırım.
Zar zor bir adam bulmuşum riske atar mıyım? Zaman çok kötü kardeş, herkesin kocişimde gözü var, kadınlar çok fena çok.
Kocanın geyşası oluyorsunAhaha
Yalnız benim hayalim de tam bir kocişçi gibi.
Ben para kazanayım çalışayım sen evde otur kitap yaz diyorum adama
O benim geyşam olacakKocanın geyşası oluyorsun
Benim evlilik hayalim, kenarda bir bekar evimizin daha olması ve arada oraya gidip kafa dinliyor olmak yönünde
Özellşkle banyoya taktır kamerayı lütfenHaklılar. Benim kocişim olsa ben de eve kapatırım. Ben çalışır bakarım ona, sabah akşam onbeş dk çıkarırım temiz hava almaya, yeter. Eve internet bağlatmam, telefon da vermem. Benim yanımda akşam arasın anasını falan. Eve bilmediği yerlere gizli kamera yerleştiririm, kapıya da alarm taktırırım.
Zar zor bir adam bulmuşum riske atar mıyım? Zaman çok kötü kardeş, herkesin kocişimde gözü var, kadınlar çok fena çok.
Hepınızıj bebişleri planlımıydı?
Güzel boyamış yavrusu maşallah. İşinde disipline bir çocuk olacak bak Gangsta demişti dersin. Dışına taşırmamak için özenli, saçlar dahi görünmez bir çizgi içini doldurur gibi oranlı maşallah. :)
Çocuklar çok güzel ip uçları veriyorlar resimle ya, bitiyorum Loreth. Sana da oluyor mu o?
Benim oğlandan aldığım ip uçları kendisinin günün birinde TIRcı yahu umumi tuvalet sahibi olabileceği gibi bir şey ama ossun.
Aklın fikrin nerelerde hey Allahım ya. Edep biraz, ar, haya.O benim geyşam olacakeve geldiğimde adamı bulayım. Kitabını yazmaya çalışırken depresif olsun kavga edelim sonra barışma sebişmesi edelim.
Özellşkle banyoya taktır kamerayı lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?