Coronasavar

Iyi kalpli kara delik! Harika yaa harikaa!

Ben ilkokul ikideyken arkadaşlarımızla oynamak için oyunlar yazıyordum. Skeç skeç böyle. Sonra herkesi organize ettim, çalıştık, ailelere sunduk.
Edebiyat ve yazıya karşı oldum olası ilgim vardı. Küçüklüğümden beri şiir yazıyorum ayrıca.

Ailem "nelerle uğraşıyorsun bırak bunları" diye matematiğe fene zorlasa ne olurdu düşünemiyorum, çünkü katıksız bir sözelciyim ben. Babam lisede sayısala, en olmadı eşit ağırlığa biraz zorlamaya çalıştı ama dinlemedim. Bu ülkede ne yazık ki geçerli olan tek yetenek sayısal yetenek veya şarkı söylemek, enstürman çalmak gibi daha "kabul edilebilir" şeyler oluyor.
Resimdir heykeldir yazıdır, pek geçerli değil.

Hacı suna da el at, bir mok olmaz dersen boşa uğraşmayalım.
Eki Görüntüle 2613004
Günes sistemi
Biz kafayı uzayla bozduk

Renkleri çok sevdim. Güneş hepsini kapsıyor değil mi en arkaya yapmış güya ama en önde, güneşin içinden gezegenleri görüyoruz. Yerleştirme kesinlikle rastgele gelmesin sana Turuncu, renk yerleşimi çok hoşuma gitti. :) Turuncu olanın güneş olup olmadığı hala soru işareti ama kafamda. Gezegenleri söyledi mi hangisi güneş? Çok merak ettim, en büyük kapsayan güneş değil mi? :) Çok güzel bir resim, daha motor beceri gelişecek resimde kalemde, erkek çocuklar kızlardan daha geriden geliyor zaten çok ilginç bir fıtrat.

Ben küçükken resım olarak annemın resimlerini karalıyordum guzel çıkıyor diye

dıdkdkd psikopat olacagım o zamandan belliymiş

Evet, 4 yaşını birkaç ay geçti.
Ve evet, imrenilecek kadar farklı bir boyutta hayal dünyaları. Bazen nasıl bu bağlantıyı kurmuş diye düşünürken kısa devre yapıyorum.
Sen çizim odaklı olduğun için çizim odaklı düşünüyorsun yalnız şuan. =)) Belki de çocuk güneşe gidip, kıçı olmadığını bizzat görmek isteyecek bir bilim insanı olacak.
Bu arada uzun uzun yazamıyorum kusura bakma. Bizim kızlar bugün delirdi. İki dakika paçamdan çekiştirmesinler diye tüm numaralarımı kullanıyorum.

Ben küçükken resım olarak annemın resimlerini karalıyordum guzel çıkıyor diye

dıdkdkd psikopat olacagım o zamandan belliymiş
Ben kedi çizmiştim ilkokulda, yanında da ağaç. Asıl çizmek istediğim şey kediydi, o yüzden kedi kocamandı, ağaç da kedi kadardı.
Öğretmenim ağaç kadar kedi olmaz diye eleştirmişti bayağı.

Öğretmenin .........
Hayal gucu oldugun için resim yahu bu
Öğretmenler bazen katil oluyor yetenek katili hayal gücü katili

En büyük güneş,
Geri kalan.da zaten sırasıyla doğru sayıyor
En arkadaki de güneş işte hepsinin gerisinde görünen

Ince motoru zayif zaten, kalemi de zor tutuyor.
Okuyor, matematik Islami yapiyor ama kalemden kaciyor

O yaşta gezegenleri doğru sırayla mı sayıyor? Maşallah.

Aaaa evet bacası tüten bir ev ve dağların arasından akan bir nehir ve bir de güneş cizecektiniz oysa.
Böyle böyle korelmistir yetenekler bence.

Bizimki de kalemden kaçıyor, erkek çocuklarda bir dönem mi acaba? :)
Tahmin ettiğim gibi. :) Güneşe hepsini kapsar yapmış, "Sistem" kelimesini görmüş. Maşallah zeki çocuk soyutlara çabuk geçebilir yaşıtlarından. Gangsta demişti dersin aha buraya yazıyorum.
Her çocuk bir cevher vallahi, yeter ki güzel işlensin, güzel ellerde. Sende de bu bilinç var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…