Coronasavar

Sen bize bir resim cizsen küçük birşey.
Biz de bakarak onu çizip yükleyelim buraya.
İşte golgeleme vs.
Yani ben bu topige resim, sanat, bilim var diye geldiydim ama muhabbet hep duk hep duk.

Anlatırken başta bile dük dedim, kurtuluş yok onu yazın bi kenara.
Babamın bir örneğini atayım, bak gölge ve ışığı nasıl çeşitli kullanmış 3nity
Desende, tek bir "Tümsek-çukur" yok, her yeri tümsek çukur. Bak:

Eki Görüntüle 2613027

Bu da benim çocuğun ama yaş farkı var tabi digerlerinden. 11 yaş. Yorumlarsan sevinirim Yokuspokus

Maşallah kuzuya, 3 boyutluya başlamış ya :) Seni örnek gördüğü, yolunu açtığın nasıl belli resimde.
Teknoloji ilgisi de nasıl belli, "Ay dede" nin şapkasını yapmış düşünceli kuzum. Duygusal bir oğlun var bence.
Elbette ben uzmanı değilim hani söyleyeyim, pedagoji hatırlamıyorum formasyon zamanı unuttum gitti. Ama şunu söyleyebilirim ki, duygusal bir yapısı var oğlunun oldukça. :) Robotun kalbini açmış, sanırım orada sen varsın, Anne robot. Ne dedi acaba o kalbi üzerindeki görüntüye? ^_^

Dük demişken (ne zaman demiyorsak sanki) fenomen bir instagram hesabında dükleri kategorilendirmişler shower/grower diye bizde mi yapsak ne
Link or didn't happen hahhads
Vassaptan at bakayım. Tamamen sosyal mdya gündeminden geri kalmamak için yani, başka bir amaçla değil

cilek.yagmuru en son evde kendi imkanlarıyla yapıyordu, herhalde başarılı oldu ki yok sabahtan beri ortalıkta ahfha

Evet çok duygusal.
Teknoloji ile ilgili.
Oldukça da ketum.
Ne diyor bilemiyorum.
Ben de onu anlamiyorumdur.
Hani hep annelerimizin bizi anlamadığını düşünürüz ya.
Neyse oğlan olduğunu nerden cikardin?
Yavrum kızım benim diye yazıp duruyorum oysa.

Ista biraz boyamaya alanı var. Ben o yüzden dedim yanlış kitap seçmişim diyen çok incik cıncık, fırça ile golge ile çalışacak kadar becerikli değilim. Henüz

Ahahah ne bileyim, kendi çocuğumunkini yorumlar gibi oluyorum hepinizin yavrusunun resmine bakarken, oğlum yerine koyuyorum bakarken. Loreth, Turuncunun çocukların cinsiyetler aklımda iyi kalmış, seninkini okurken araya kaynamış ondan galibası. :) Hatamı telefi edeyim, affedersiniz hanım kızımız teknolojiye oldukça meraklı ve spora da elbette bunlar çok ayan.

La neden inanmak istemiyorsun küserim haaaaaaaaa
Yarın bır gın hımılı kıldım diye gelirsin hahaah
Olm şu başlıkta kaç kişi inanmak istiyor senin tıp olduğuna bi sorsana
Yokuspokus ODTÜde tıp yok zaten di mi?

Hamile kaldım diye sana niye geleyim la, Allah korusun zaten deme öyle şeyler.

Oo cinsiyetçi Yokuspokus
Robotu görünce yapıştırdı erkeği.
Cünkü kızlar bebek çizer de miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…