- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ahaha tipe bak. Masterchef mi olacak büyüyünce başınıza
Ahahdha hepsini anladım da bim presi ne ayol? Bilmediğim şeyi almam ben.İçine dük kaçmış karşim senin. Durum vahim. Derhal Big Dük klan ulu bilgesiIdrakyollariiltihabi na gidip dük çıkarma ayini yapması için reca edeceksin. Sonra sana bim presi verecek kan dolaşımı kesip dük düşüren. İyi gelecek, bana da olmuştu, geçti sonra.
Eki Görüntüle 2613046
Yokuspokus bak hele anime deniyorum ben de. İlk çizimim. Kötüyse kötü de ajsjjs
Gözleri ne guzel parlıyor bunun.
ne gördü böyle
Kanayan yarama parmak basan bir şey demişsin. Benim çizim yeteneğim vardı güya, güzel sanatlara filan hazırlanacaktım. Sonra hayat bambaşka yerlere sürükledi. Sana göstermek için eskiden çizdiğim şeylere baktım, bir tek bunu bulabildim. Sarı filtre uygulamışım tabi, göründüğü kadar artık. =)
Eki Görüntüle 2613035
Ona anime denmiyor yalnız hafhahŞaha kalkmış anime dükü ahahhs
Arkadaşlar ben bi 10 dk köpeği bahçeye salıp balkon yıkayacağım.
Rica ediyorum seviye sonra düşüremeyeceğimiz kadar yükselmesin. Bak özellikle rica ediyorum.
@Vander veAbsolutPromise buralar size emanet. Özellikle loreth ve turuncu'ya dikkat edin.
Ona anime denmiyor yalnız hafhah
Sen çorba yapmıyor muydun yaArkamdan konuşma, gel yüzüme söyle.
Nerede benim etiketim .
Hahaha. Anlamıyor musun kadın! Seviyorum seni. Resme hiç yeteneğin olmasa da, gölge nedir bilmesen de, boyama kitaplarıyla gönül eylesen de seviyorum. Duygularımı hafife alma.Niye söylemiyorsunuz yetenekli olduğunuzu.
Ben de tek sanatçı gangsta nasılsa diye mal gibi boyama kitabı gönderiyorum.
Içinizden alay da ettiniz mi benimle
Evde bulsam büyü derim
Ne la bu
Altı harfli, H ile başlayıp İ ile bitiyor. Arayı sen doldur sonra adım çıkıyorAydınlat beni bebeğim ne deniyor shsjsj
Eki Görüntüle 2613046
Yokuspokus bak hele anime deniyorum ben de. İlk çizimim. Kötüyse kötü de ajsjjs
Demek benim resim sanatım hakkında yapılan yoruma kahkaha atıyorsun ha. Sen de kır ponçik kalbimi. Tabii, Lyanna resme yeteneksiz, Lyanna çizemiyor, gülün yüzüme....
Yahu, resme yeteneğim yok ama büyüye var, ağzınız burnunuz eğrilmeye başlarsa, kimden geldiğini biliyorsunuz desene Lyannacığım sende yaaa.Demek benim resim sanatım hakkında yapılan yoruma kahkaha atıyorsun ha. Sen de kır ponçik kalbimi. Tabii, Lyanna resme yeteneksiz, Lyanna çizemiyor, gülün yüzüme....
Gülen gözlerin hiç solmasın gülüm benim, nasıl eğlenceli biri olduğunu çizmişsin bunu demeye gerek yok, hepimiz zaten şahidiz. :))
Hepinize bağlama büyüsü yapıp başlığa bağlayacağımYahu, resme yeteneğim yok ama büyüye var, ağzınız burnunuz eğrilmeye başlarsa, kimden geldiğini biliyorsunuz desene Lyannacığım sende yaaa.
Noldu ayol bir terslik mi var?Yirim seni gadın :) acılar içindeyim aslında ama çaktırmıyorum ahahsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?