Coronasavar

Ahahdha hepsini anladım da bim presi ne ayol? Bilmediğim şeyi almam ben.

Tam Lyannaya gülüyordum gülme emojisi bastım kusura bakma, bu çizim çok güzel be Lorethim.
Aynı yaradan bende de var. Cansın sen, çok güzel bir çizim, fantastik ve çok güzel. Biliyorsun değil mi kendini çizmeye çalıştıklarından bunlar aslında. Kendini nasıl canlandırdığın gözünde. Kulağındaki küpelere kadar bu sensin bence.
Benim de bir lise çizimim var göstereceğim arşivdeydi, çıkarayım.

Arkamdan konuşma, gel yüzüme söyle.
Nerede benim etiketim .

Niye söylemiyorsunuz yetenekli olduğunuzu.
Ben de tek sanatçı gangsta nasılsa diye mal gibi boyama kitabı gönderiyorum.
Içinizden alay da ettiniz mi benimle
Hahaha. Anlamıyor musun kadın! Seviyorum seni. Resme hiç yeteneğin olmasa da, gölge nedir bilmesen de, boyama kitaplarıyla gönül eylesen de seviyorum. Duygularımı hafife alma.
Evde bulsam büyü derim
Ne la bu

Demek benim resim sanatım hakkında yapılan yoruma kahkaha atıyorsun ha. Sen de kır ponçik kalbimi. Tabii, Lyanna resme yeteneksiz, Lyanna çizemiyor, gülün yüzüme....
Yahu, resme yeteneğim yok ama büyüye var, ağzınız burnunuz eğrilmeye başlarsa, kimden geldiğini biliyorsunuz desene Lyannacığım sende yaaa.

Yahu, resme yeteneğim yok ama büyüye var, ağzınız burnunuz eğrilmeye başlarsa, kimden geldiğini biliyorsunuz desene Lyannacığım sende yaaa.
Hepinize bağlama büyüsü yapıp başlığa bağlayacağım
Vudu bebeklerinizi yapıp her gün başlığa yazdıracağım.
Bittiniz kızım siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…