Coronasavar

Erkek çocuğu hiç sevmem hiçççç hatta neden bılmıyorm kötü davranıyorum
Kfkfkkdkkd

zaten buyudukçe çirkinleşecekler

Anaam oğlunun yemek seti mi var? Ahaha çok tatlış yaa.

Kesme tahtalı. Havuç doğrar, biber doğrar, mısır doğrar, içine biraz lego sos katar, sonra tabaklara pay eder kaşığımızı verir "Buyruğğn" diye. Tam donanımlı usta aşçı başımızdır evde. Şef olarak servisine kadar kimselere komaz.

Ahaha tipe bak. Masterchef mi olacak büyüyünce başınıza

Hehddj yanlış laynnn
Guzel resımlerını karalıyordum babam gormedin diye fjdjdjd

Kıskançsın işte, özeniyordun dedim gıyamayıp. Sen onu kıskançlık olarak al. O kadar odtülü dedik diye biraz okşayalım, dük gibi kendine gelirsin dedim, ısırdın hemen. Gısganç odtülü seni.

Çalışmadan becerikli olamazsın sen gülüm yeteneğn olsa neyse. Nihahahoha
Kanayan yarama parmak basan bir şey demişsin. Benim çizim yeteneğim vardı güya, güzel sanatlara filan hazırlanacaktım. Sonra hayat bambaşka yerlere sürükledi. Sana göstermek için eskiden çizdiğim şeylere baktım, bir tek bunu bulabildim. Sarı filtre uygulamışım tabi, göründüğü kadar artık. =)

Niye söylemiyorsunuz yetenekli olduğunuzu.
Ben de tek sanatçı gangsta nasılsa diye mal gibi boyama kitabı gönderiyorum.
Içinizden alay da ettiniz mi benimle

İçine dük kaçmış karşim senin. Durum vahim. Derhal Big Dük klan ulu bilgesi Idrakyollariiltihabi na gidip dük çıkarma ayini yapması için reca edeceksin. Sonra sana bim presi verecek kan dolaşımı kesip dük düşüren. İyi gelecek, bana da olmuştu, geçti sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…