Dünya çok küçükOlm şu başlıkta kaç kişi inanmak istiyor senin tıp olduğuna bi sorsana
Yokuspokus ODTÜde tıp yok zaten di mi?
Hamile kaldım diye sana niye geleyim la, Allah korusun zaten deme öyle şeyler.
Çalışmadan becerikli olamazsın sen gülüm yeteneğn olsa neyse. Nihahahoha
Fakirlerin halinden anlıyorsun işte bu vesileyleKalktım çorba yaptım zaten
Resim benim neyime
Anaam oğlunun yemek seti mi var? Ahaha çok tatlış yaa.Hahahadjdsal. Değilim la, oğlumun lila davşanlı saksılarını, pembeli lastik tokalarını ve yemek setini atarım dumur ederim gadın seni.
Bizim neyimiz eksik yaDük eksperliği öğrencileri yapmıştır onu, biz yapamayız bence.
Yokuspokus annesinin resimlerini karalayan çocuk için yorum yap djdjkdkd
Hehddj yanlış laynnnÇok özeniyodun değil mi yetişkinliğe, çok. Çünkü çabuk büyüyecektin bok varmış gibi
Anaam oğlunun yemek seti mi var? Ahaha çok tatlış yaa.
Ahaha tipe bak. Masterchef mi olacak büyüyünce başınızaKesme tahtalı. Havuç doğrar, biber doğrar, mısır doğrar, içine biraz lego sos katar, sonra tabaklara pay eder kaşığımızı verir "Buyruğğn" diye. Tam donanımlı usta aşçı başımızdır evde. Şef olarak servisine kadar kimselere komaz.
Yokuspokus bunlar da ben ofiste telefonla konuşurken veya bir şey okurken yaptığım karalamalar. Yorumun nedir, ben korku filmlerindeki psikopat çocukların çizimleri olarak yorumlamıştım Eki Görüntüle 2613036
Hehddj yanlış laynnn
Guzel resımlerını karalıyordum babam gormedin diye fjdjdjd
Kanayan yarama parmak basan bir şey demişsin. Benim çizim yeteneğim vardı güya, güzel sanatlara filan hazırlanacaktım. Sonra hayat bambaşka yerlere sürükledi. Sana göstermek için eskiden çizdiğim şeylere baktım, bir tek bunu bulabildim. Sarı filtre uygulamışım tabi, göründüğü kadar artık. =)Çalışmadan becerikli olamazsın sen gülüm yeteneğn olsa neyse. Nihahahoha
Kanayan yarama parmak basan bir şey demişsin. Benim çizim yeteneğim vardı güya, güzel sanatlara filan hazırlanacaktım. Sonra hayat bambaşka yerlere sürükledi. Sana göstermek için eskiden çizdiğim şeylere baktım, bir tek bunu bulabildim. Sarı filtre uygulamışım tabi, göründüğü kadar artık. =)
Eki Görüntüle 2613035
Yokuspokus bunlar da ben ofiste telefonla konuşurken veya bir şey okurken yaptığım karalamalar. Yorumun nedir, ben korku filmlerindeki psikopat çocukların çizimleri olarak yorumlamıştım Eki Görüntüle 2613036
Ay töğğbeler olsun, ben bu topa girmem Absolut. Az da olsa kenara kıyıya sıkışmış bir duruşum, bir karizmam kalmıştır belki şu forumda.Bizim neyimiz eksik ya
Arkadaşım sen niye benim el işimle alay ediyorsun? Bu kadarına yeteneğim varmış kı bunu yapmışım. İstemiyorsanız söyleyin gideyim yani. Cık cık cıkEvde bulsam büyü derim
Ne la bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?