Coronasavar

Hepimizinkiler mutlu olsun inşallah ❤

Bu da anasinin basins sardigin.
Ama yanlis kitap secmisim, biraz daha bakinacagim.
Simdilik Renk falan nasil olur ona bakiyorum.
Tam da resim saatimize denk gelmeniz sahane

Eki Görüntüle 2613010

Kuzum tamamen düz boyama.
Öğreneceksin onlar sulu kuru boya.
Gölgelendirme yap.
Işık seç bir yerden gelsin dur anlatayım biraz sana

Üremeyi görmüşsün gülüsü. Belliymiş böyle donsuzların arasında kalacağın.

Kuzum tamamen düz boyama.
Öğreneceksin onlar sulu kuru boya.
Gölgelendirme yap.
Işık seç bir yerden gelsin dur anlatayım biraz sana

Sulu kuru boya ile bu kadar daracık incecik çizgilerle çalışamam gibi geldi
Onları çocuklar uyuyunca normal resim olarak deneyip keşfederim şimdilik düz giriştim.
Ama.anlat akşama lazım olacak

Demo istediğimi kim söyledi Ben bebek baktım daha önce ama annelik şeysi yok bende. Bazen böyle tvde falan görünce ayy der gibi oluyorum sonra mantığım devreye giriyor jeneratör gibi

Işığı ve gölgeyi gör; kabartma gibi düşün. (Dük kabarması gibi gülüm, gölgeyi hesap et ışığı yak bi bak)
Desen göbeklerini "Tümsek" olarak aldım, çukur olarak alsaydım iş değişirdi, göbekler koyu kenarlara doğru açılırdı, bunda ise göbekler en açık, kenarlar ışığın önünde kalan biraz açık, ışık görmeyen-az alan yerler daha koyu.

Bak, fizik optik bilgilerini düşün biraz;

Açık ve koyu renk birleşim, geçiş yerlerini biraz ıslatacaksın.
Açık renkleri daha sulu boya, koyuyu daha kurudan vurgula.
Açığa su daha çok, koyuya daha az ve yok.
Boyaların maksadı bu.

Demo istediğimi kim söyledi Ben bebek baktım daha önce ama annelik şeysi yok bende. Bazen böyle tvde falan görünce ayy der gibi oluyorum sonra mantığım devreye giriyor jeneratör gibi
Bende hiç ayyy bile olmuyor.
Annem dışarıda mesela çok tatlı bir bebek/çocuk gösterir, "ayy Lyanna baksana şu güzelliğeee" diye. Kafamı çevirir bakar "hıı" derim

Bende hiç ayyy bile olmuyor.
Annem dışarıda mesela çok tatlı bir bebek/çocuk gösterir, "ayy Lyanna baksana şu güzelliğeee" diye. Kafamı çevirir bakar "hıı" derim
Tatlıysa tatlı derim ya ama her bebek değil tabi ki. Bazı bebekler çirkin oluyor söyleyemiyorsun.

Yaptıkça yollayacağım bakarsın anlamış miyim
Surada azıcık sanat dersleri olsun cınım

Sen bize bir resim cizsen küçük birşey.
Biz de bakarak onu çizip yükleyelim buraya.
İşte golgeleme vs.
Yani ben bu topige resim, sanat, bilim var diye geldiydim ama muhabbet hep duk hep duk.

Arkadaşlar bizim salonun son durumu bu. Çocuklarım altında yaşıyorlar. Yani umarım hala yaşıyorlardır. Biri aşıyı bulsun artık gözünü seveyim.

Yokuspokus bir şey çiz, biz de taklit edelim önerisine bayıldım S sn0wdr0p 'un. =)) Ama en birinciye ödül de ver. Çocuksavar olur, çocuksusturucu olur, çocuköteleyici olur, çocukfırlatıcı bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…