Bizimki de kalemden kaçıyor, erkek çocuklarda bir dönem mi acaba? :)
Tahmin ettiğim gibi. :) Güneşe hepsini kapsar yapmış, "Sistem" kelimesini görmüş. Maşallah zeki çocuk soyutlara çabuk geçebilir yaşıtlarından. Gangsta demişti dersin aha buraya yazıyorum.
Her çocuk bir cevher vallahi, yeter ki güzel işlensin, güzel ellerde. Sende de bu bilinç var.
Bu da anasinin basins sardigin.
Ama yanlis kitap secmisim, biraz daha bakinacagim.
Simdilik Renk falan nasil olur ona bakiyorum.
Tam da resim saatimize denk gelmeniz sahane
Eki Görüntüle 2613010
Eki Görüntüle 2613012
Anaokulundan absolut da yarışmaya katılmak istiyorkonu uzay olunca dayanamadım. Bu resim 98 yılında yaptığım bir şaheser hala dolabımda asılı durur.
Sansürlediğim yerlere imzamı kazımışım.
Bunca yıllık kocişciyim bu noktaya gelemedimİşte ben öyle bir kocişçi olacağım ki para kazanmasına kıyamayacağım kesin
Kocacım burcu birine yakıştıramadım bunu yabanBiri kocişci mi dedibizim evde parayı da kocişim kazanıyor yalınız
Kuzum tamamen düz boyama.
Öğreneceksin onlar sulu kuru boya.
Gölgelendirme yap.
Işık seç bir yerden gelsin dur anlatayım biraz sana
Saat 12ye kadar konuştun konuştun, sonra kırmızı noktaya bağlıyorlar.Ama.anlat akşama lazım olacak
Demo istediğimi kim söylediBana yollama, benim başımda erkek yok.NeverOne 'a gönderebilirsin, hem demo yapmış olur.
Zaten adam bulamıyorum, bari çocuksuz tadını çıkarayım biraz.
Hamile kalırsam endişesi bende de ara sıra nüksediyor. Reglim düzenli olmadığı için geriliyorumBu ay oldum çok şükür de rahatladım
Kar zarar hesabı yapınca kocamın çalışıp bize bakması daha mantıklı, ben kocamın masraflarını karşılayamazdım.Kocacım burcu birine yakıştıramadım bunu yaban
Bende hiç ayyy bile olmuyor.Demo istediğimi kim söylediBen bebek baktım daha önce ama annelik şeysi yok bende. Bazen böyle tvde falan görünce ayy der gibi oluyorum sonra mantığım devreye giriyor jeneratör gibi
Tatlıysa tatlı derim ya ama her bebek değil tabi ki. Bazı bebekler çirkin oluyor söyleyemiyorsun.Bende hiç ayyy bile olmuyor.
Annem dışarıda mesela çok tatlı bir bebek/çocuk gösterir, "ayy Lyanna baksana şu güzelliğeee" diye. Kafamı çevirir bakar "hıı" derim
Yok bende öyle bir his bile uyanmıyor. Çok duyarsızım bebe milletine karşı.Tatlıysa tatlı derim ya ama her bebek değil tabi ki. Bazı bebekler çirkin oluyor söyleyemiyorsun.
Işığı ve gölgeyi gör; kabartma gibi düşün. (Dük kabarması gibi gülüm, gölgeyi hesap et ışığı yak bi bak)
Desen göbeklerini "Tümsek" olarak aldım, çukur olarak alsaydım iş değişirdi, göbekler koyu kenarlara doğru açılırdı, bunda ise göbekler en açık, kenarlar ışığın önünde kalan biraz açık, ışık görmeyen-az alan yerler daha koyu.
Bak, fizik optik bilgilerini düşün biraz;
Eki Görüntüle 2613019
Açık ve koyu renk birleşim, geçiş yerlerini biraz ıslatacaksın.
Açık renkleri daha sulu boya, koyuyu daha kurudan vurgula.
Açığa su daha çok, koyuya daha az ve yok.
Boyaların maksadı bu.
O zaman sen içten içe istiyorsun ama kaçıyorsunYok bende öyle bir his bile uyanmıyor. Çok duyarsızım bebe milletine karşı.
Sen bize bir resim cizsen küçük birşey.Işığı ve gölgeyi gör; kabartma gibi düşün. (Dük kabarması gibi gülüm, gölgeyi hesap et ışığı yak bi bak)
Desen göbeklerini "Tümsek" olarak aldım, çukur olarak alsaydım iş değişirdi, göbekler koyu kenarlara doğru açılırdı, bunda ise göbekler en açık, kenarlar ışığın önünde kalan biraz açık, ışık görmeyen-az alan yerler daha koyu.
Bak, fizik optik bilgilerini düşün biraz;
Eki Görüntüle 2613019
Açık ve koyu renk birleşim, geçiş yerlerini biraz ıslatacaksın.
Açık renkleri daha sulu boya, koyuyu daha kurudan vurgula.
Açığa su daha çok, koyuya daha az ve yok.
Boyaların maksadı bu.
Dük yoksa biz gideriz. Dük var dediler diye geldikSen bize bir resim cizsen küçük birşey.
Biz de bakarak onu çizip yükleyelim buraya.
İşte golgeleme vs.
Yani ben bu topige resim, sanat, bilim var diye geldiydim ama muhabbet hep duk hep duk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?