Coronasavar

Vay vay, bayıldım. Yalnız birbirinden çok farklı çizgiler kullanıyorsun. Ya çok sert, ya çok yumuşak. İlk resimdeki motiflere ayrıca bittim.

Çoğu çok bastırarak çizilmişti, öfkeli zamanlarımda. Sonradan sindirirken kabul dönemi yumuşama ve ardından küsüş.
Bunlar benim son yaptıklarımdı o dönem. :)
Geriden başla aslında orada psikolojik olayı görürsün.
Başta çok öfkeli tasmalı bir kadın, düşünceleri diken gibi batıyor saçlarda.
Güzel Sanatlar yasaklandı.
İkincide, ağlamamış bir kız ama dikkatli bakarsan tüm kıvrımlar bir ağlama, gözden çeneye süzülmüş yaşın gittiği yol kıvrımlı, artı saçlar kıvrımlı, aklının içi bile ağlıyor.
Son olarak kabulleniş, Sol eliyle topraktan bir filizi çekip çıkarıyor, düşünceleri akrep olmuş sokuyor (Saçlar), sağ el gevşekten bağlı.
İşte maceram. :)

Ama bitti geriledi, 6 sene boyunca resme dair bir çizgi bile çekmedim, küstüğüm dönem oldu.
Sonrasında da çoluk çocuk, ama yeniden barışmak da varmış işte.
Olm çok duygusalım la nolcam ben

Bu ne ya, herkeste full yetenek. Ben ise lisede bir arkadasima çizimleri yaptirirdim çizim dersi için. Ve simdi kizimin okuluna not yazilcaksa, esime yazdiriyorum halen çünkü benim el yazi, yazi degil, desifre edilmesi gereken bir kod oldugu için.

Hepinize bağlama büyüsü yapıp başlığa bağlayacağım
Vudu bebeklerinizi yapıp her gün başlığa yazdıracağım.
Bittiniz kızım siz.

Madem öyle büyü gücün varmis, niye iyi seyler için kullanmiyorsun? Mesela benim düklü rüyalari görmemi saglayabilirdin.

Senide arkadas olarak bildik yaaa

Ben de yetenegımı atacam ama bir dk yazım tanınır çünkü kffkfk baktınız baktınız

Yok yav şimdilik yok da hani çizdiğin resim seni yansıtır diyor ya gangsta, benim anime de mutluluktan geberecek gibi ya, aslında öyle değil didim işte :)
Ben de çöp adam ciziyom ama zayif degilim merak etme.

Resimde kendime seni rakip gördüm Lyanna Mormont
Ben kızımınkileri atsam daha güzel olur, yeteneklerimi burada paylaşmak hoşuma gitmez
Ahahah olsun kardes biz birbirimizin halinden anlariz iste.

Lyanna buraları bana emanet etti
Dük
Dük
Dük
Dük
Dük
Dük
Dük
Dük
Dük
Dik
Ahahshshs sapsik.

Madem öyle büyü gücün varmis, niye iyi seyler için kullanmiyorsun? Mesela benim düklü rüyalari görmemi saglayabilirdin.

Senide arkadas olarak bildik yaaa
Ayol o kadar yeteneğim olsa kendi ruyamda alicja tarafından Ankara'da ekilmek yerine hoslandigim beyle sefahat alemleri gorurdum. Kendime hayrim yok

Ay keşke bende de çizim yeteneği olsa. O kadar çok dövme fikrim var ki. Kendim beceremediğimden dövmecime çizdireceğim ama kendim çizip dövdürsem çok daha anlamlı olurdu benim için

Ay keşke bende de çizim yeteneği olsa. O kadar çok dövme fikrim var ki. Kendim beceremediğimden dövmecime çizdireceğim ama kendim çizip dövdürsem çok daha anlamlı olurdu benim için

Çizenler sizin hayallerinizi de yansıtmak için var canım benim. İlla bir şeyleri çok iyi çizebilmek, aynı şekilde görebilmek gerekmiyor. Öyle olsaydı ağzımıza gerek kalmazdı. :) Aslında bu da çok ilginç, bazen düşünürüm (Sadece bazen kullanıyorum beynimi evet ) hayali biri aktarırken nasıl görüyor ve nasıl oluyor sonuç. O çizebilseydi nasıl çizerdi.
Şey gibi, 3 kelime veriliyor mesela, onları bir araya getirip bir şeyler çiziyorsun.

Müzik, yemek, dans
Demişlerdi birine.
Herkesten ne mekanlar çıkmıştı kursta anlatamam.
Biri yemek masasında dansöz oynatmış, biri spor salonunda shakeini içen birinin yanında aerobik yapanı çizmiş, ben hamam çizdim mesela; Göbek taşında dolmalar, üzümler, kadınlar ellerinde tef oynuyorlar. Böyle çok ilginçti.

Bunu yapsak mı ki?
Çöp adam bile olsa..

3 kelime verelim, herkes çabucak çizsin öyle resim dersine gerek yok.
Dük, dük ve dük. Hadi grup seksleri görelim

Dük dedim de aklıma geldi, cilek.yagmuru nerede acaba yine?

İşlerim vardı biraz. Hayatımla ilgili radikal kararlar alayım dedim.
Dedim ki evi neden süpürmüyorum? İnsan arada böyle değişiklikler yapmalı.
Başladım süpürmeye, sonra odanın tozunu al, odayı toparla derken kendimi kaybetmişim.
Gözümü açtığımda kaşlarımı alıyordum ve bıyıklar çoktan gitmişti

Yalnız toz ve toparlama kısmı sadece kendi odamı kapsıyor. Annemler bendeki bu radikal değişime hazır olmadıkları için diğer odalara ilişmedim.

Aldığım diğer kararlar arasında evde sutyen giymek de var. Özleşmiştik çünkü.
Memelere özgürlük de bir yere kadar!!!

AbsolutPromise canım bana da link atarsan sevinirim

Buradan da atayım yalnız hikayelerde paylaşıldı dün. Bugün sadece biri kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…