- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Noldu ayol bir terslik mi var?
Lisedekilerden, tabi bunları sonradan pcye atında renklendirmişim kendimce:
Eki Görüntüle 2613051
Eki Görüntüle 2613052
Eki Görüntüle 2613053
Vay vay, bayıldım. Yalnız birbirinden çok farklı çizgiler kullanıyorsun. Ya çok sert, ya çok yumuşak. İlk resimdeki motiflere ayrıca bittim.Lisedekilerden, tabi bunları sonradan pcye atında renklendirmişim kendimce:
Eki Görüntüle 2613051
Eki Görüntüle 2613052
Eki Görüntüle 2613053
Vay vay, bayıldım. Yalnız birbirinden çok farklı çizgiler kullanıyorsun. Ya çok sert, ya çok yumuşak. İlk resimdeki motiflere ayrıca bittim.
Üçüncü resim dük boyunu beğenmemiş ajsjsj. Görün görün sinsi izleyenler. Biz sadece dük konuşmayız, hepimizin içinde cevher var tamam mı azını kırdıklarımmajsjs.
Gangstam muhteşem bunlar.
Hepinize bağlama büyüsü yapıp başlığa bağlayacağım
Vudu bebeklerinizi yapıp her gün başlığa yazdıracağım.
Bittiniz kızım siz.
Ben de çöp adam ciziyom ama zayif degilim merak etme.Yok yav şimdilik yok da hani çizdiğin resim seni yansıtır diyor ya gangsta, benim anime de mutluluktan geberecek gibi ya, aslında öyle değil didim işte :)
Ahahah olsun kardes biz birbirimizin halinden anlariz iste.Resimde kendime seni rakip gördümLyanna Mormont
Ben kızımınkileri atsam daha güzel olur, yeteneklerimi burada paylaşmak hoşuma gitmez
Ahahshshs sapsik.Lyanna buraları bana emanet etti
Dük
Dük
Dük
Dük
Dük
Dük
Dük
Dük
Dük
Dik
Ayol o kadar yeteneğim olsa kendi ruyamda alicja tarafından Ankara'da ekilmek yerine hoslandigim beyle sefahat alemleri gorurdum. Kendime hayrim yokMadem öyle büyü gücün varmis, niye iyi seyler için kullanmiyorsun? Mesela benim düklü rüyalari görmemi saglayabilirdin.
Senide arkadas olarak bildik yaaa
Ay keşke bende de çizim yeteneği olsa. O kadar çok dövme fikrim var ki. Kendim beceremediğimden dövmecime çizdireceğim ama kendim çizip dövdürsem çok daha anlamlı olurdu benim içinÇoğu çok bastırarak çizilmişti, öfkeli zamanlarımda. Sonradan sindirirken kabul dönemi yumuşama ve ardından küsüş.
Bunlar benim son yaptıklarımdı o dönem. :)
Geriden başla aslında orada psikolojik olayı görürsün.
Başta çok öfkeli tasmalı bir kadın, düşünceleri diken gibi batıyor saçlarda.
Güzel Sanatlar yasaklandı.
İkincide, ağlamamış bir kız ama dikkatli bakarsan tüm kıvrımlar bir ağlama, gözden çeneye süzülmüş yaşın gittiği yol kıvrımlı, artı saçlar kıvrımlı, aklının içi bile ağlıyor.
Son olarak kabulleniş, Sol eliyle topraktan bir filizi çekip çıkarıyor, düşünceleri akrep olmuş sokuyor (Saçlar), sağ el gevşekten bağlı.
İşte maceram. :)
Ama bitti geriledi, 6 sene boyunca resme dair bir çizgi bile çekmedim, küstüğüm dönem oldu.
Sonrasında da çoluk çocuk, ama yeniden barışmak da varmış işte.
Olm çok duygusalım la nolcam ben
Hala okunabilen kelimeler var. 2.siniftan buyuk degilsindir.Ben de yetenegımı atacam ama bir dk yazım tanınır çünkü kffkfk baktınız baktınız
Şimdi orada bir şifre var sarılalım canım@Vander Hiçbirsey anlamadigim yazdiklarindan. Demek benim gibi dahalari varmis!
Gel bir sarilayim sana
Bu attıgım yazı içinde resim asi ruhumu temsil ediyor dük istegım yazıları alta sıralamamdsn bellidir uzun bir lise olusturdumHala okunabilen kelimeler var. 2.siniftan buyuk degilsindir.
Ay keşke bende de çizim yeteneği olsa. O kadar çok dövme fikrim var ki. Kendim beceremediğimden dövmecime çizdireceğim ama kendim çizip dövdürsem çok daha anlamlı olurdu benim için
Dük dedim de aklıma geldi,cilek.yagmuru nerede acaba yine?
Link or didn't happen hahhads
Vassaptan at bakayım. Tamamen sosyal mdya gündeminden geri kalmamak için yani, başka bir amaçla değil
cilek.yagmuru en son evde kendi imkanlarıyla yapıyordu, herhalde başarılı oldu ki yok sabahtan beri ortalıkta ahfha
Buradan da atayım yalnız hikayelerde paylaşıldı dün. Bugün sadece biri kalmışİşlerim vardı biraz. Hayatımla ilgili radikal kararlar alayım dedim.
Dedim ki evi neden süpürmüyorum? İnsan arada böyle değişiklikler yapmalı.
Başladım süpürmeye, sonra odanın tozunu al, odayı toparla derken kendimi kaybetmişim.
Gözümü açtığımda kaşlarımı alıyordum ve bıyıklar çoktan gitmişti
Yalnız toz ve toparlama kısmı sadece kendi odamı kapsıyor. Annemler bendeki bu radikal değişime hazır olmadıkları için diğer odalara ilişmedim.
Aldığım diğer kararlar arasında evde sutyen giymek de var. Özleşmiştik çünkü.
Memelere özgürlük de bir yere kadar!!!
AbsolutPromise canım bana da link atarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?