- 18 Ekim 2018
- 8.194
- 33.968
- 548
İşte bende neler neler var da ne çizecek yetenek var ne de anlatabiliyorum tam istediğim gibi. Kafamın için karman çormanÇizenler sizin hayallerinizi de yansıtmak için var canım benim. İlla bir şeyleri çok iyi çizebilmek, aynı şekilde görebilmek gerekmiyor. Öyle olsaydı ağzımıza gerek kalmazdı. :) Aslında bu da çok ilginç, bazen düşünürüm (Sadece bazen kullanıyorum beynimi evet) hayali biri aktarırken nasıl görüyor ve nasıl oluyor sonuç. O çizebilseydi nasıl çizerdi.
Şey gibi, 3 kelime veriliyor mesela, onları bir araya getirip bir şeyler çiziyorsun.
Müzik, yemek, dans
Demişlerdi birine.
Herkesten ne mekanlar çıkmıştı kursta anlatamam.
Biri yemek masasında dansöz oynatmış, biri spor salonunda shakeini içen birinin yanında aerobik yapanı çizmiş, ben hamam çizdim mesela; Göbek taşında dolmalar, üzümler, kadınlar ellerinde tef oynuyorlar. Böyle çok ilginçti.
Bunu yapsak mı ki?
Çöp adam bile olsa..
3 kelime verelim, herkes çabucak çizsin öyle resim dersine gerek yok.
Dük, dük ve dük. Hadi grup seksleri görelim
Belki üç düklü birini çizecektim ben...Çizenler sizin hayallerinizi de yansıtmak için var canım benim. İlla bir şeyleri çok iyi çizebilmek, aynı şekilde görebilmek gerekmiyor. Öyle olsaydı ağzımıza gerek kalmazdı. :) Aslında bu da çok ilginç, bazen düşünürüm (Sadece bazen kullanıyorum beynimi evet) hayali biri aktarırken nasıl görüyor ve nasıl oluyor sonuç. O çizebilseydi nasıl çizerdi.
Şey gibi, 3 kelime veriliyor mesela, onları bir araya getirip bir şeyler çiziyorsun.
Müzik, yemek, dans
Demişlerdi birine.
Herkesten ne mekanlar çıkmıştı kursta anlatamam.
Biri yemek masasında dansöz oynatmış, biri spor salonunda shakeini içen birinin yanında aerobik yapanı çizmiş, ben hamam çizdim mesela; Göbek taşında dolmalar, üzümler, kadınlar ellerinde tef oynuyorlar. Böyle çok ilginçti.
Bunu yapsak mı ki?
Çöp adam bile olsa..
3 kelime verelim, herkes çabucak çizsin öyle resim dersine gerek yok.
Dük, dük ve dük. Hadi grup seksleri görelim
Off ben de bahçe yıkadım, çok çılgınız adamım.İşlerim vardı biraz. Hayatımla ilgili radikal kararlar alayım dedim.
Dedim ki evi neden süpürmüyorum? İnsan arada böyle değişiklikler yapmalı.
Başladım süpürmeye, sonra odanın tozunu al, odayı toparla derken kendimi kaybetmişim.
Gözümü açtığımda kaşlarımı alıyordum ve bıyıklar çoktan gitmişti
Yalnız toz ve toparlama kısmı sadece kendi odamı kapsıyor. Annemler bendeki bu radikal değişime hazır olmadıkları için diğer odalara ilişmedim.
Aldığım diğer kararlar arasında evde sutyen giymek de var. Özleşmiştik çünkü.
Memelere özgürlük de bir yere kadar!!!
AbsolutPromise canım bana da link atarsan sevinirim
İşte bende neler neler var da ne çizecek yetenek var ne de anlatabiliyorum tam istediğim gibi. Kafamın için karman çorman
Hobilerim hep hepsinden az az şeklinde. Birinde kendimi tam ifade edebilsem bir parça daha rahatlayabilirdim herhalde
Buradan da atayım yalnız hikayelerde paylaşıldı dün. Bugün sadece biri kalmış
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Belki üç düklü birini çizecektim ben...
Olm bim presi ne? Bilmediğim şeyle kutsatmam kendimi.Kesinlikle doğru. Bende de parça parça vardı ama tek akıtma yolum çizimdi, eskiden beri.
Taekwondoda rahatlardım, voleybolda da ama savunma sporuna oğlanı yazdırırken yanında ben de başlayacağım, kemiğim kırılana kadar yolum var bana ne dedim vallahi. Eskiden kalma bu da.
Müzik vardı, müzik aletlerini iyi çalardım. Bizim sülalede zaten müzik aleti çalan boldur sülale boyu yetenek.
Kuzenlerimin ikisi bağlama çalar, biri çok iyi çalar, biri gitar çalıyor. 3 kardeş onlar.
Sonra diğer teyzemin iki oğlu da ney üfler, biri klarnet çalar.
Bizde de keman. :) Kardeşim keman kursuna başlıyordu Corona girdi araya, ben kemanı bir kere elime aldım çaldım ilginçtir ki böyle deyince de itici gelebilir gerçi ama işin açığı olay böyle oldu. Blok flüt zaten hepimizde var okul hesabı, yan flüt üfledim çok kolay geldi (Üni. zamanıydı, kendi bölümümde takılmaz Güzel Sanatlara kaçardım paso, orada bölümümden çok arkadaşım vardı)
Vardır bir şeylere, gelişim istiyordur, çabuk keşfet huzursuzluk yapar ciddiyim, bi hobi ister insan.
MeselaLyanna Mormont ilgi alanı dükler. Naptın kız İdrak'a yaz bakim o çizimler fena, seni bim presiyle bi kutsasın la bak iyi gelecek.
Belki üç düklü birini çizecektim ben...
Off ben de bahçe yıkadım, çok çılgınız adamım.
Bıyıklarımı hala ellemiyorum ama. Çok alıştım, yakıştırmaya başladım. Biraz daha uzatıp şekilli traş etmeyi düşünüyorum.
Bir insan kendi isteğiyle niye sütyen takar? Para verdin anladık da bari kendi kendineyken takma.
Yok be ya işler kesat bu araİşte istediğim hayal gücü işte, üç düklü ejderya, hooop geldik mi yumurtalara.
Guzum çekinme, aç Gangsta pizişik alem hocana o gırılgan, ponçik bilinçaltını. O yumurtalar teoman ejderyasından deilse de ben de bişiy bilmiyom. Yine yapıştı yakana değil mi? Ejderya oldu geldi yumurtlattı seni
Olm bim presi ne? Bilmediğim şeyle kutsatmam kendimi.
Bende edebiyat hariç hiçbir sanat dalına yetenek yok. Flüt de çalamazdım mesela, org çaldım ortaokul ve lise boyunca. Arif Susam gibi takıldım müzik derslerinde
Dükten başka ve daha geniş ilgi alanlarım da var, lütfen düke indirgemeyelim.
Benim pek müzik kulağım yok çok istedim bir enstrüman çalayım. Gitarı kendi kendime öğrenmiştim hatta ama pek sarmadı ezbere çalmaktan başka bir işe yaramayınca.Kesinlikle doğru. Bende de parça parça vardı ama tek akıtma yolum çizimdi, eskiden beri.
Taekwondoda rahatlardım, voleybolda da ama savunma sporuna oğlanı yazdırırken yanında ben de başlayacağım, kemiğim kırılana kadar yolum var bana ne dedim vallahi. Eskiden kalma bu da.
Müzik vardı, müzik aletlerini iyi çalardım. Bizim sülalede zaten müzik aleti çalan boldur sülale boyu yetenek.
Kuzenlerimin ikisi bağlama çalar, biri çok iyi çalar, biri gitar çalıyor. 3 kardeş onlar.
Sonra diğer teyzemin iki oğlu da ney üfler, biri klarnet çalar.
Bizde de keman. :) Kardeşim keman kursuna başlıyordu Corona girdi araya, ben kemanı bir kere elime aldım çaldım ilginçtir ki böyle deyince de itici gelebilir gerçi ama işin açığı olay böyle oldu. Blok flüt zaten hepimizde var okul hesabı, yan flüt üfledim çok kolay geldi (Üni. zamanıydı, kendi bölümümde takılmaz Güzel Sanatlara kaçardım paso, orada bölümümden çok arkadaşım vardı)
Vardır bir şeylere, gelişim istiyordur, çabuk keşfet huzursuzluk yapar ciddiyim, bi hobi ister insan.
MeselaLyanna Mormont ilgi alanı dükler. Naptın kız İdrak'a yaz bakim o çizimler fena, seni bim presiyle bi kutsasın la bak iyi gelecek.
Benimkiler zaten büyüklük+yerçekimi ikilisi nedeniyle sarktığı için hiç öyle dertlerim yok.Sarkar mı korkusu sardı bir anda niyeyse
Normalde evde takmıyorum da 10 gündür sutyen yüzü görmediler endişelendim.
Acaba giymek mi daha iyi giymemek mi?
Ahahas ellerimi nereye koyacağımı bilemiyorum, birini kapatıyorum diğeri açık kalıyor, üfleyemiyorumFlüt çalarsın çalarsınn seni seni alsdasdd.
Benim pek müzik kulağım yok çok istedim bir enstrüman çalayım. Gitarı kendi kendime öğrenmiştim hatta ama pek sarmadı ezbere çalmaktan başka bir işe yaramayınca.
Benim genel ilgi alanım bir şeyler üretmek. Örgü, dikiş, marangozluk vs. Elimle bir şeyler üretmeliyim ama hiçbirinde ben bu işte ustayım diyecek seviyede değilim. Sürekli bir fikir gelir yeni bir şeyler yapmaya çalışırım falan.
Korona muhabbetinden önce seramik kursuna gidecektim ellerimi çamura bulamak istiyordum. Şu an gidemediğim için mi bilmiyorum ama galiba aradığım "ben kendimi bununla ifade ederim" dediğim şey de oydu
Saksafon o iyi bak iyiiFlüt çalarsın çalarsınn seni seni alsdasdd.
Benimkiler zaten büyüklük+yerçekimi ikilisi nedeniyle sarktığı için hiç öyle dertlerim yok.
Ahahas ellerimi nereye koyacağımı bilemiyorum, birini kapatıyorum diğeri açık kalıyor, üfleyemiyorum
Bende anca org.
O kadar küçükse öyle sarkmaz zaten.İşte benimkiler küçük, bir de sarkarsa pörsümüş limon gibi olur
Portakal demedim farkındaysan
Yok be sadece lyanna seviyesine çektim o flüt begenmezzVe biri çirkinleşiyoor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?