Coronasavar

İşte bende neler neler var da ne çizecek yetenek var ne de anlatabiliyorum tam istediğim gibi. Kafamın için karman çorman
Hobilerim hep hepsinden az az şeklinde. Birinde kendimi tam ifade edebilsem bir parça daha rahatlayabilirdim herhalde

Belki üç düklü birini çizecektim ben...

Off ben de bahçe yıkadım, çok çılgınız adamım.
Bıyıklarımı hala ellemiyorum ama. Çok alıştım, yakıştırmaya başladım. Biraz daha uzatıp şekilli traş etmeyi düşünüyorum.

Bir insan kendi isteğiyle niye sütyen takar? Para verdin anladık da bari kendi kendineyken takma.

Kesinlikle doğru. Bende de parça parça vardı ama tek akıtma yolum çizimdi, eskiden beri.
Taekwondoda rahatlardım, voleybolda da ama savunma sporuna oğlanı yazdırırken yanında ben de başlayacağım, kemiğim kırılana kadar yolum var bana ne dedim vallahi. Eskiden kalma bu da.
Müzik vardı, müzik aletlerini iyi çalardım. Bizim sülalede zaten müzik aleti çalan boldur sülale boyu yetenek.
Kuzenlerimin ikisi bağlama çalar, biri çok iyi çalar, biri gitar çalıyor. 3 kardeş onlar.
Sonra diğer teyzemin iki oğlu da ney üfler, biri klarnet çalar.

Bizde de keman. :) Kardeşim keman kursuna başlıyordu Corona girdi araya, ben kemanı bir kere elime aldım çaldım ilginçtir ki böyle deyince de itici gelebilir gerçi ama işin açığı olay böyle oldu. Blok flüt zaten hepimizde var okul hesabı, yan flüt üfledim çok kolay geldi (Üni. zamanıydı, kendi bölümümde takılmaz Güzel Sanatlara kaçardım paso, orada bölümümden çok arkadaşım vardı )

Vardır bir şeylere, gelişim istiyordur, çabuk keşfet huzursuzluk yapar ciddiyim, bi hobi ister insan.
Mesela Lyanna Mormont ilgi alanı dükler. Naptın kız İdrak'a yaz bakim o çizimler fena, seni bim presiyle bi kutsasın la bak iyi gelecek.

Tişikkirlir sipirmin
Sonuncuya yetiştim

Belki üç düklü birini çizecektim ben...

İşte istediğim hayal gücü işte, üç düklü ejderya, hooop geldik mi yumurtalara.
Guzum çekinme, aç Gangsta pizişik alem hocana o gırılgan, ponçik bilinçaltını. O yumurtalar teoman ejderyasından deilse de ben de bişiy bilmiyom. Yine yapıştı yakana değil mi? Ejderya oldu geldi yumurtlattı seni

Olm bim presi ne? Bilmediğim şeyle kutsatmam kendimi.

Bende edebiyat hariç hiçbir sanat dalına yetenek yok. Flüt de çalamazdım mesela, org çaldım ortaokul ve lise boyunca. Arif Susam gibi takıldım müzik derslerinde

Dükten başka ve daha geniş ilgi alanlarım da var, lütfen düke indirgemeyelim.

Sarkar mı korkusu sardı bir anda niyeyse
Normalde evde takmıyorum da 10 gündür sutyen yüzü görmediler endişelendim.
Acaba giymek mi daha iyi giymemek mi?

Yok be ya işler kesat bu ara

Flüt çalarsın çalarsınn seni seni alsdasdd.

Benim pek müzik kulağım yok çok istedim bir enstrüman çalayım. Gitarı kendi kendime öğrenmiştim hatta ama pek sarmadı ezbere çalmaktan başka bir işe yaramayınca.
Benim genel ilgi alanım bir şeyler üretmek. Örgü, dikiş, marangozluk vs. Elimle bir şeyler üretmeliyim ama hiçbirinde ben bu işte ustayım diyecek seviyede değilim. Sürekli bir fikir gelir yeni bir şeyler yapmaya çalışırım falan.
Korona muhabbetinden önce seramik kursuna gidecektim ellerimi çamura bulamak istiyordum. Şu an gidemediğim için mi bilmiyorum ama galiba aradığım "ben kendimi bununla ifade ederim" dediğim şey de oydu

Seramik, kalıplar, o en doğru kalıbı eksiksiz doldurma... Sen de mükemmeliyetçi çıkmasan şaşardım zaten. :)))

La ciddi diyecegım ben de de guzel tiyatro oyuncusu yetenegım var
Taklitte yapabıliyorum

ammaaa ancak izliyorum oturup arkadaşlara yapıyorum pof ya okul bitse de oyuncu olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…