Benim pek müzik kulağım yok çok istedim bir enstrüman çalayım. Gitarı kendi kendime öğrenmiştim hatta ama pek sarmadı ezbere çalmaktan başka bir işe yaramayınca.
Benim genel ilgi alanım bir şeyler üretmek. Örgü, dikiş, marangozluk vs. Elimle bir şeyler üretmeliyim ama hiçbirinde ben bu işte ustayım diyecek seviyede değilim. Sürekli bir fikir gelir yeni bir şeyler yapmaya çalışırım falan.
Korona muhabbetinden önce seramik kursuna gidecektim ellerimi çamura bulamak istiyordum. Şu an gidemediğim için mi bilmiyorum ama galiba aradığım "ben kendimi bununla ifade ederim" dediğim şey de oydu
O kadar küçükse öyle sarkmaz zaten.
Hobaa yine okka altına gittimYok be sadece lyanna seviyesine çektim o flüt begenmezz
Ona şöyle ağır bir şey lazım
Kilo etkiliyor gerçekten. Keşke böyle elimizde olsa da şöyle olsun diye hemen acısız ağrısız parasız şekillendiriversek.Küçük ama dolgun değil ki zaten
Çok kilo alıp verdim bir dönem. Onlar da nasibini aldı bu durumdan.
Neyse biz dük muhabbeti yapalım. Kendi memelerimize girersek çıkamayız
Ahafhahfa sırf nereye bağlanacak diye izledim valla
bu sefer japonlar yapmış izleyin feyz alın
Test ettim sakız reklamıydı dkdkd ama akılda kalıcıAhafhahfa sırf nereye bağlanacak diye izledim valla
Yok ya mükemmeliyetçi bir yanım yok. Şu dönen seramiklerden yapmak istiyordum. Şekilsiz şukulsüz falan tamamen bana özel.Seramik, kalıplar, o en doğru kalıbı eksiksiz doldurma... Sen de mükemmeliyetçi çıkmasan şaşardım zaten. :)))
Selin Ciğerci'nin seramik yapma videosunu izler misin?Yok ya mükemmeliyetçi bir yanım yok. Şu dönen seramiklerden yapmak istiyordum. Şekilsiz şukulsüz falan tamamen bana özel.
Yok ya mükemmeliyetçi bir yanım yok. Şu dönen seramiklerden yapmak istiyordum. Şekilsiz şukulsüz falan tamamen bana özel.
Ben koyamadımdı foruma. Demek benim de ar etme sınırım varmış
Ben koyamadımdı foruma. Demek benim de ar etme sınırım varmış
İlham kaynağımSelin Ciğerci'nin seramik yapma videosunu izler misin?
Kapsül şeklinde olanlardan mı alıyorsun şase şekilde olanlardan mı? Benim midem biraz hassas da hangisi daha iyi bilemedimBen koyamadımdı foruma. Demek benim de ar etme sınırım varmış
Damardan mı veriyorlar? Ar damarından ahhahBenim ar değerim çok düşük, bildiğin gibi değil Lyanna bacısı.
Takviye ar alıyorum bazen.
Yap bana da gönder.İlham kaynağım
Damardan mı veriyorlar? Ar damarından ahhah
Yap bana da gönder.
Tabak yani.
Ahahha bişi diyecektim de demiyorum şu anKapsül şeklinde olanlardan mı alıyorsun şase şekilde olanlardan mı? Benim midem biraz hassas da hangisi daha iyi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?