- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ahahda tabii ki senden normal, sıradan bir düğün beklenemezdi
Anlat anlat güzel oluyor
Eleşiri kaldıramıyorsan konu açma arkadşaım. Buraya herkes yorum yazabilir. İşine gelene cevap yaz işine gelmeyene anlayışsız de. Şikayet ediyorum seni.Canım sağol beni bir tek sen anladın. Herkes buraya milleti kocasından sevgilisinden ayırmaya giriyor belli ki. Kendileri nasıl mutsuzlarsa artık...
Neyse ki senin gibi anlayışlı yorum yapanlar da var. Gerçekten özünde iyi bir insan sevgilim. Bakalım, hayırlısı. Evlenince daha da düzelir bence.
Teklif gelmediğinden herhalde post boş geldi, çiçek falan göremiyoruz. Çiçek yok demek mi bu?Çok cool ve anı yaşayan biri olarak size daha teklif bile almamışken hazır olan düğün çiçeğimi göstermek isterim...
Altın sayarken çok seksi olacağıma inanıyorum çünkü
Bir yanda çil çil altınlar, bir yanda beyaz atlı prensim ve ben. Atı da kapının önüne bağlamışız.
Bir insan daha ne ister ki
Tabii kii.
Nikahta keramet var diye boşa dememişler büyük büyük dedelerimiz.
Sevgiliyken kötü olan sevgililer nikahla şak diye meleğe dönüyor
Hemen hamile de kalırsan tadından yenmez sizin evlilik, hic kafan karışmasın fitne fesat yorumlara
Göbekten yedik derken birbirinizin göbeğinden değil, di mi? Zeytinle falan olur da baklavayla pek hoş olmaz zannımca.Her yeri bi değişikti,
Eve bizden önce girip baklava koymuşlar mutfağa ve bir de not bırakmışlar;
"Göbeğinden yiyin, en tatlı yerinden, ağzınız tatlansın birbirinize hep tatlı hitap edin" filan gibisinden hoş bir not.
Dedik "Ya yiyelim göbekten nolcek, tatlı tatlı ehi ehi" filan, yedik.
İyi ki yemişiz, yemesek noolcaktı acabağ? Acaba nahlar diyarının ötesinde ne vardı?
Düğün gecesi çilek ve kocası Eki Görüntüle 2613254
Canım sağol beni bir tek sen anladın. Herkes buraya milleti kocasından sevgilisinden ayırmaya giriyor belli ki. Kendileri nasıl mutsuzlarsa artık...
Neyse ki senin gibi anlayışlı yorum yapanlar da var. Gerçekten özünde iyi bir insan sevgilim. Bakalım, hayırlısı. Evlenince daha da düzelir bence.
Seyirci topladım önce çünkü sileceğim fotoğrafıTeklif gelmediğinden herhalde post boş geldi, çiçek falan göremiyoruz. Çiçek yok demek mi bu?
Gerdek gecesi hayallerim yıkıldı, diyeceğim de öyle bir hayalim olmadığı için sorun yokCevap veriyorum: uyku uyku uykuuu
Ben misal sabahin köründe kalkmistim kuaför sonra makjajci sonra foto çekimi,sonra eve, gelin çikartma olayi, sonra tekrar kuaför (çünkü bir kaç toka düsmüstü) ve sonra salon. Yedik içtik ve çok dans ettik.
Günün sonunda öyle bir yorgunluk var ki. Altinlar sayilmadi bile o gün. Zibilyon tane toklarimi çikardim, dusa girdim ve sonra yattim. Kim bu gerdek gecesi olayini çikardiysa yalan söylüyor. Ya gecenin 2si, kimin neye enerjisi kaliyor?
Ahahha sevgilin yemesin düğünden önce?Seyirci topladım önce çünkü sileceğim fotoğrafıalıntılamayın pilis
Crop topun altına body giyen beni üzmeyin
İlk pozlar feci ama sonradan bir iki mutlu poz yakalamış fotoğrafcı.
Ben aslında Nisan Mayıs gibi istiyordum, kayinvalidemin kardeşleri işleriyle dolayısıyla gelemeyeceklerdi öyle olsaydı, koskoca kadın bunun için ağladı, oğlum evleniyor de kardeşlerimden kimse gelemeyecek diye bende o an boşluğa düşüp sömestr da yapalım dedim.
Göbekten yedik derken birbirinizin göbeğinden değil, di mi? Zeytinle falan olur da baklavayla pek hoş olmaz zannımca.
Eleşiri kaldıramıyorsan konu açma arkadşaım. Buraya herkes yorum yazabilir. İşine gelene cevap yaz işine gelmeyene anlayışsız de. Şikayet ediyorum seni.
Gerdek gecesi hayallerim yıkıldı, diyeceğim de öyle bir hayalim olmadığı için sorun yok
Yemezse olmaz zaten bu işAhahha sevgilin yemesin düğünden önce?
Ve bu dügün salonundami oluyor?
Ne bilim simdi gülemedim ya. Tüm herkesin önünde soyunmak, erkek olsan bile. Üzücü bir durum aslinda.
Şöyle bizim nikah ayrı düğün ayrı oldu. Nikahım baya güzel oldu. Benim yaşadığım şehirde olduğu için akrabalarım ve arkadaşlarım nikaha geldi. O yüzden ona daha çok önem verdim. Gelinliğime de baya özendim. Düğün erkek tarafında olduğu için pek sallamadımNiye ki? Ben dügüne baya önem vermistim. Yani en azindan benim/bizim için toplananlar orda güzel bir ortamda karsilanmasi önemliydi. Hayatimda yeni bir sayfa açip ve bunu kutlamam önemliydi. Halen gelinligimi çok severim mesela.
Ne kadarlik evlisin? Istersen tekrar dügün olmasa bile, mesela evlilik yil dönümünde yada birinizin yasgününde bir kutlama yapabilirsin.
Yok yanlis biliyorsun canim, evlendiginde degil, çoçuk yaptiginda düzeliyor bu adamlar. O bebekler sihirli degnekler ile doguyor çünkü. Evlendiginde hemen ilk ayinda hamile kal canim. Sonra "korunurken oldu" dersin, kim ne bilecek.
Ha bide burda ayril diyenlere hiç bakma canim. Sanki baska erkek dahami iyi olacak? Belli ki hepsi senin özünde iyi olan erkegini kiskaniyorlar.
Uff canım çok boş yapıyorsun ya. Tamam en mükemmel sevgili senin al hayrını gör.Eleştirmeyin mi dedim ben? Eleştiri ayrı hakaret ayrı. Burada sevgilime demedikleri kalmadı. Hakaret edin diye mi konu açtım ben?
Derdi olmayanı da dert sahibi yaparsınız siz. Çatal dilinizle demediğiniz kalmadı.
İstediğin yere şikayet et. Bir daha gireceğimi sanmıyorum zaten.
Bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara, güzel yorumlarıyla destek olanlara çok teşekkür ederim.
Diğerlerine de kınadığınızı yaşarsınız diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?