Coronasavar

Ahahda tabii ki senden normal, sıradan bir düğün beklenemezdi
Anlat anlat güzel oluyor

Her yeri bi değişikti,
Eve bizden önce girip baklava koymuşlar mutfağa ve bir de not bırakmışlar;
"Göbeğinden yiyin, en tatlı yerinden, ağzınız tatlansın birbirinize hep tatlı hitap edin" filan gibisinden hoş bir not.
Dedik "Ya yiyelim göbekten nolcek, tatlı tatlı ehi ehi" filan, yedik.

İyi ki yemişiz, yemesek noolcaktı acabağ? Acaba nahlar diyarının ötesinde ne vardı?

Eleşiri kaldıramıyorsan konu açma arkadşaım. Buraya herkes yorum yazabilir. İşine gelene cevap yaz işine gelmeyene anlayışsız de. Şikayet ediyorum seni.

Altın sayarken çok seksi olacağıma inanıyorum çünkü
Bir yanda çil çil altınlar, bir yanda beyaz atlı prensim ve ben. Atı da kapının önüne bağlamışız.
Bir insan daha ne ister ki

Cevap veriyorum: uyku uyku uykuuu

Ben misal sabahin köründe kalkmistim kuaför sonra makjajci sonra foto çekimi,sonra eve, gelin çikartma olayi, sonra tekrar kuaför (çünkü bir kaç toka düsmüstü) ve sonra salon. Yedik içtik ve çok dans ettik.

Günün sonunda öyle bir yorgunluk var ki. Altinlar sayilmadi bile o gün. Zibilyon tane toklarimi çikardim, dusa girdim ve sonra yattim. Kim bu gerdek gecesi olayini çikardiysa yalan söylüyor. Ya gecenin 2si, kimin neye enerjisi kaliyor?

Zaten hemen çocuk istiyoruz biz.
Bakalım ilkinde düzelmezse 2.'ye kesin diyorlar.
Çok teşekkür ederim canım beni anladığın için

Göbekten yedik derken birbirinizin göbeğinden değil, di mi? Zeytinle falan olur da baklavayla pek hoş olmaz zannımca.

Yok yanlis biliyorsun canim, evlendiginde degil, çoçuk yaptiginda düzeliyor bu adamlar. O bebekler sihirli degnekler ile doguyor çünkü. Evlendiginde hemen ilk ayinda hamile kal canim. Sonra "korunurken oldu" dersin, kim ne bilecek.

Ha bide burda ayril diyenlere hiç bakma canim. Sanki baska erkek dahami iyi olacak? Belli ki hepsi senin özünde iyi olan erkegini kiskaniyorlar.

Gerdek gecesi hayallerim yıkıldı, diyeceğim de öyle bir hayalim olmadığı için sorun yok

Iste bu hep ideal gelin oynamak adina. Bende ilk basta o hataya düsmedim degil. Ama sekil a, görüldügü gibi, degmiyor hiçbirseye.

Ama merak ettim, esin ne yaptida saatlerce zor hazirlanamadi?

Göbekten yedik derken birbirinizin göbeğinden değil, di mi? Zeytinle falan olur da baklavayla pek hoş olmaz zannımca.

O kısım Yabanelma 'nın ilgi alanı karrşim.
Geçtiğimiz sayfalarda kendisi bunu yazdı.
Beyiyle aralarındaki şifreli kelime "Şanti"ymiş. "Hadi Şanti'ye" diyorlar temeli atmaya gidiyorlarmış.
Zeytinler mi ararsın göbekten yenen, pizzalar mı ararsın sucukları kavranan artık ben bilemem. Hepsini yazdı.
İnanmayan 853 sayfa okusun.

Eleşiri kaldıramıyorsan konu açma arkadşaım. Buraya herkes yorum yazabilir. İşine gelene cevap yaz işine gelmeyene anlayışsız de. Şikayet ediyorum seni.

Eleştirmeyin mi dedim ben? Eleştiri ayrı hakaret ayrı. Burada sevgilime demedikleri kalmadı. Hakaret edin diye mi konu açtım ben?
Derdi olmayanı da dert sahibi yaparsınız siz. Çatal dilinizle demediğiniz kalmadı.
İstediğin yere şikayet et. Bir daha gireceğimi sanmıyorum zaten.
Bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara, güzel yorumlarıyla destek olanlara çok teşekkür ederim.
Diğerlerine de kınadığınızı yaşarsınız diyorum.

Ve bu dügün salonundami oluyor?

Ne bilim simdi gülemedim ya. Tüm herkesin önünde soyunmak, erkek olsan bile. Üzücü bir durum aslinda.

Yok ya herkes alisik buna yillardir yapilmis
Calistigim yerde de erkek eve girmeden hamur yogurur yumurta kirarlar taki niyetine ayva emzik takarlar cok garip isler dimi
Bide gelinin ayakkabisini calip sonra parayla satarlar buda calistigim ilcede oluyor

Şöyle bizim nikah ayrı düğün ayrı oldu. Nikahım baya güzel oldu. Benim yaşadığım şehirde olduğu için akrabalarım ve arkadaşlarım nikaha geldi. O yüzden ona daha çok önem verdim. Gelinliğime de baya özendim. Düğün erkek tarafında olduğu için pek sallamadım zaten davetlilerin %85ini tanımıyordum.

Aynen kendileri evde prenses sanki. Başkasını ayırarak mutlu oluyor bunlar.
Bu kadar üzerime geleceklerini bilsem hiç konu açmazdım. Ağlıyorum şu an zaten.
Çok teşekkürler canım desteklerin için.

Uff canım çok boş yapıyorsun ya. Tamam en mükemmel sevgili senin al hayrını gör.
Benim 4 yıllık mükemmel bir ilişkim var. Nişanlım harika bir evlenme teklifi yaptı. Her gittiğimiz yerde parmakla gösterilen bir çiftiz. Ailelerimiz bizi ve birbirlerini çok seviyor. Buna rağmen benim nişanlım senin sevgilim gibi düğün şarkısıyla ilgilenmese ben o adamı yanımda nişanlı diye gezdirmem, sana değer vermiyor demek ki ama sen bunu göremeyecek kadar körsün! Düğün şarkısı bir ilişkinin en önemli konularından biridir. Herkes seni kıskanıyor sanıyorsun.

Sevgilin düğün şarkısında dans etmeyince hatırlarsın dediklerimizi.

Daha da yazmam sana, vaktimi sana harcayamam. Hadi git şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…