Hahah ya düğünü aileler için yapınca böyle oluyor işte. Benim de en sevdiğim kısım takıydı.Heh anlarsın beni o zaman.
Bu arada biz düğünde oynamadık zaten.
Millet eğlendi, biz taki törenine dikildik.
Eşimin halası ve bileziği ile 838383 pozumuz var ve 800 kişilikti düğün
Ahahah hakikaten tam ailelere söylemelik di mi?Aileler ne der acaba
Hepsi planlı programlı
Yalova tarafinda tavuk alma adeti var bilirmisiniz kizlar
Birde oyun var damadi soya soya oynatiyolar
Esim gomlekten sonra yaklasip icimde atlet yok rezil oluruz yanasma demis
Atlet giymemesi kurtardi
Yalova tarafinda tavuk alma adeti var bilirmisiniz kizlar
Birde oyun var damadi soya soya oynatiyolar
Esim gomlekten sonra yaklasip icimde atlet yok rezil oluruz yanasma demis
Atlet giymemesi kurtardi
Benim arkadaşım nikahtan sonra giydi converselerini, masaları hızlıca gezip takıları topladılar sonra ortada göbek attık bütün geceBence işin en eğlenceli kısmı düğünden sonra eve gidip takıları saymaktı onu unutmuşum
Giriş müziği kardeşi olmuşuz biz
Düğünde esktra birşey olmamıştı. Ama öncesinde eşim kendi hazırlanması bitmediği için beni kuaförden alamamıstı onu bekleseydim çekime geç kalacaktık. Arkadaşı aldı beni ve yengemi kuaförden. Fotoğrafçıya gittik benim koca hala yok, yengem dalga geçiyor bırakıp kaçtı seni herhalde diyebizden sonraki çift geldi bizim çekimi ele geçirmeye çalıştı, onlarla bir fasıl tartıştım sonra eşim geldi bir fasılda onunla tartıştım. Müthiş keyifli bir çekim yaşadık anlayacağınız
Birde kış ortası evlendik. Düğün günü de çok soğuk ve kar yağışlıydı. Eşimin halası ve benim kuzenim farklı yerlerden düğüne gelirken kayıp düşüp hastanelik olmuşlardı.. düğünden hastaneye gidenler vardı ziyaret için. O kara kışta evlenmemiz için baskı yapan kayinvalidemi de kınıyorum buradan
Nasıl yani yalı kazığı gibi dikilip, canından bezene kadar fotoğraf çekilmediler miBenim arkadaşım nikahtan sonra giydi converselerini, masaları hızlıca gezip takıları topladılar sonra ortada göbek attık bütün gece
Yok bizim sülalede de arkadaşlarda da öyle dikilme olmaz pek. Çiftler masaları gezer, o esnada da goygoy döner zaten. Hızlıca masaları gezip sonra vur patlasın çal oynasın.Nasıl yani yalı kazığı gibi dikilip, canından bezene kadar fotoğraf çekilmediler mi
Birde bizde gelin ve damadın yanında takı gözleyecisi olur aile büyüklerinden, bu iş için önceden tayin edilir bu kişikim ne kadar takmış bunlarda önemli konular
@LorethYabanelma @GangstaWalk 3nity @Loreth @Alicja NeverOne @idrakyollariiltihabi A Arya_Stark01 düğününüzde çalan çıkış/ilk dans şarkıları neydi?
Ayrıca düğününüzle ilgili komik veya saçma bir olay var mı?
AbsolutPromise cilek.yagmuru ve @Vander siz de hangi şarkıları isterdiniz?
Bence işin en eğlenceli kısmı düğünden sonra eve gidip takıları saymaktı onu unutmuşum
Absolut hiç düşünmemiş ama lütfen. Kız sadece çıkardı playlist koydu önümüzeBen ilk dans şarkımız şu olsun istiyorum,AbsolutPromise gibi bütün detayları planlamadım henüz
Sevgilimle konuşmuştuk bunu. Ben bunu önerdim, o bir şey önermedi, güzel bu dedi. Sonra dans ettik
O gün geldiğinde neye karar veririz bilmiyorum.
Bdv'ye şey diye konu açayım mı, sevgilim bana giriş şarkısı önermedi. Hiç heves göremiyorum, sizce ne yapmalıyım? asdfg
Yaa bu benim hayalim biliyor musun
Düğünle ilgili en güzel hayalim altını önüme serip bağdaş kurarak "sehiz bin sehiz yüz sehsen sekiz, sehiz bin sehiz yüz sehsen dohuz" diye saymak ve sevgilime o an hayatı sorgulatmak
Dalga geçmiyorum bu arada çok ciddiyim. Psikolojik bir sorunum mu var acaba
Kesinlikle açmalısın canım. Mesela benim sevgilim asla öyle önerisiz duramaz.Bdv'ye şey diye konu açayım mı, sevgilim bana giriş şarkısı önermedi. Hiç heves göremiyorum, sizce ne yapmalıyım? asdfg
Ben dün anneme şeyi sordum ablam evlendi ona takıldı akrabalar tarafından bende evlenirsem takılacak mı ona göre evleneceğimAbsolut hiç düşünmemiş ama lütfen. Kız sadece çıkardı playlist koydu önümüze
Düğüne dair hayalinin altın saymak olması düşündürdü beni biraz
Nasil yani? Striptease mi??
Ben tek çocuğum, senelerdir herkesin taktığı altınlar bana dönecek eğer kocayı bulursam.Ben dün anneme şeyi sordum ablam evlendi ona takıldı akrabalar tarafından bende evlenirsem takılacak mı ona göre evleneceğim
Nasıl yani yalı kazığı gibi dikilip, canından bezene kadar fotoğraf çekilmediler mi
Birde bizde gelin ve damadın yanında takı gözleyecisi olur aile büyüklerinden, bu iş için önceden tayin edilir bu kişikim ne kadar takmış bunlarda önemli konular
Bir akrabamız da hepimizde en fazla 2 çocuk var sizde çok var haksızlık olacak demişBen tek çocuğum, senelerdir herkesin taktığı altınlar bana dönecek eğer kocayı bulursam.
Altın da çok pahalandı zatenBir akrabamız da hepimizde en fazla 2 çocuk var sizde çok var haksızlık olacakinsanlar neler düşünmüş ya
Seni alan yaşadı ya tekneniz bilem var.Altın da çok pahalandı zaten
Ben çeyrek dışında bilmem hiç nerede ne takılır. Mesela diyorlar ya evlenirken erkek tarafı şu kadar şunu takar, kız tarafı bunu yapar falan. Bizde kimse bilmez onları. Evlenirsem kesin çok ucuza giderim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?