Coronasavar

Heh anlarsın beni o zaman.
Bu arada biz düğünde oynamadık zaten.
Millet eğlendi, biz taki törenine dikildik.
Eşimin halası ve bileziği ile 838383 pozumuz var ve 800 kişilikti düğün
Hahah ya düğünü aileler için yapınca böyle oluyor işte. Benim de en sevdiğim kısım takıydı.

Bence işin en eğlenceli kısmı düğünden sonra eve gidip takıları saymaktı onu unutmuşum

Hahahaha o fotograflari görmek isterim

Kaynana niye baski etmis dügünü kis günü yapmak için ve dahada önemlisi, sen niye kulak astin?

Benim arkadaşım nikahtan sonra giydi converselerini, masaları hızlıca gezip takıları topladılar sonra ortada göbek attık bütün gece
Nasıl yani yalı kazığı gibi dikilip, canından bezene kadar fotoğraf çekilmediler mi

Birde bizde gelin ve damadın yanında takı gözleyecisi olur aile büyüklerinden, bu iş için önceden tayin edilir bu kişi kim ne kadar takmış bunlarda önemli konular

Yok bizim sülalede de arkadaşlarda da öyle dikilme olmaz pek. Çiftler masaları gezer, o esnada da goygoy döner zaten. Hızlıca masaları gezip sonra vur patlasın çal oynasın.

Ben ilk dans şarkımız şu olsun istiyorum, AbsolutPromise gibi bütün detayları planlamadım henüz

Sevgilimle konuşmuştuk bunu. Ben bunu önerdim, o bir şey önermedi, güzel bu dedi. Sonra dans ettik
O gün geldiğinde neye karar veririz bilmiyorum.

Bdv'ye şey diye konu açayım mı, sevgilim bana giriş şarkısı önermedi. Hiç heves göremiyorum, sizce ne yapmalıyım? asdfg

Bence işin en eğlenceli kısmı düğünden sonra eve gidip takıları saymaktı onu unutmuşum

Yaa bu benim hayalim biliyor musun
Düğünle ilgili en güzel hayalim altını önüme serip bağdaş kurarak "sehiz bin sehiz yüz sehsen sekiz, sehiz bin sehiz yüz sehsen dohuz" diye saymak ve sevgilime o an hayatı sorgulatmak
Dalga geçmiyorum bu arada çok ciddiyim. Psikolojik bir sorunum mu var acaba

Absolut hiç düşünmemiş ama lütfen. Kız sadece çıkardı playlist koydu önümüze

Düğüne dair hayalinin altın saymak olması düşündürdü beni biraz

Bdv'ye şey diye konu açayım mı, sevgilim bana giriş şarkısı önermedi. Hiç heves göremiyorum, sizce ne yapmalıyım? asdfg
Kesinlikle açmalısın canım. Mesela benim sevgilim asla öyle önerisiz duramaz.
Kapanış müziği ve bob marleyi önerdiğimde evet bende isterim güzel fikir demişti. Sonuçta hayat arkadaşlığı bunu gerektirir. Bence düğün planlarını askıya bile alman gerekebilir bana kendisi hiç samimi gelmedi.

Absolut hiç düşünmemiş ama lütfen. Kız sadece çıkardı playlist koydu önümüze

Düğüne dair hayalinin altın saymak olması düşündürdü beni biraz
Ben dün anneme şeyi sordum ablam evlendi ona takıldı akrabalar tarafından bende evlenirsem takılacak mı ona göre evleneceğim

Nasil yani? Striptease mi??

Evet onun gibi bisey
Seker oglan yazip youtube da incelesinize
Bi pantalon atlet kaliyo kemer cuzdan corap ceket gomlek cikiyo bizimki atlet giymez oylelikle kurtuldu

Ya ama onemli tabi sonra aa onlar mutlaka .. takmistir demediler mi size.

Bir akrabamız da hepimizde en fazla 2 çocuk var sizde çok var haksızlık olacak insanlar neler düşünmüş ya
Altın da çok pahalandı zaten

Ben çeyrek dışında bilmem hiç nerede ne takılır. Mesela diyorlar ya evlenirken erkek tarafı şu kadar şunu takar, kız tarafı bunu yapar falan. Bizde kimse bilmez onları. Evlenirsem kesin çok ucuza giderim ben

Seni alan yaşadı ya tekneniz bilem var.
Altın maltın işlerini de bilmiyorsun gözün açılmadan alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…