İlk pozlar feci ama sonradan bir iki mutlu poz yakalamış fotoğrafcı.Hahahaha o fotograflari görmek isterim
Kaynana niye baski etmis dügünü kis günü yapmak için ve dahada önemlisi, sen niye kulak astin?
Biz çok eğlenmistik sayerken tabi paralar borçlara gidince bir hüzün çöküyor insana ama olsunBen ilk dans şarkımız şu olsun istiyorum,AbsolutPromise gibi bütün detayları planlamadım henüz
Sevgilimle konuşmuştuk bunu. Ben bunu önerdim, o bir şey önermedi, güzel bu dedi. Sonra dans ettik
O gün geldiğinde neye karar veririz bilmiyorum.
Bdv'ye şey diye konu açayım mı, sevgilim bana giriş şarkısı önermedi. Hiç heves göremiyorum, sizce ne yapmalıyım? asdfg
Yaa bu benim hayalim biliyor musun
Düğünle ilgili en güzel hayalim altını önüme serip bağdaş kurarak "sehiz bin sehiz yüz sehsen sekiz, sehiz bin sehiz yüz sehsen dohuz" diye saymak ve sevgilime o an hayatı sorgulatmak
Dalga geçmiyorum bu arada çok ciddiyim. Psikolojik bir sorunum mu var acaba
@LorethYabanelma Yokuspokus 3nity @Loreth @Alicja @NeverOne @idrakyollariiltihabi A Arya_Stark01 düğününüzde çalan çıkış/ilk dans şarkıları neydi?
Ayrıca düğününüzle ilgili komik veya saçma bir olay var mı?
AbsolutPromise cilek.yagmuru ve @Vander siz de hangi şarkıları isterdiniz?
Absolut hiç düşünmemiş ama lütfen. Kız sadece çıkardı playlist koydu önümüze
Düğüne dair hayalinin altın saymak olması düşündürdü beni biraz
Kesinlikle açmalısın canım. Mesela benim sevgilim asla öyle önerisiz duramaz.
Kapanış müziği ve bob marleyi önerdiğimde evet bende isterim güzel fikir demişti. Sonuçta hayat arkadaşlığı bunu gerektirir. Bence düğün planlarını askıya bile alman gerekebilir bana kendisi hiç samimi gelmedi.
Benım hayaller direkt djdjdjd düğün sonrası balayına kurulu@LorethYabanelma Yokuspokus 3nity @Loreth @Alicja @NeverOne @idrakyollariiltihabi A Arya_Stark01 düğününüzde çalan çıkış/ilk dans şarkıları neydi?
Ayrıca düğününüzle ilgili komik veya saçma bir olay var mı?
AbsolutPromise cilek.yagmuru ve @Vander siz de hangi şarkıları isterdiniz?
İlk defa ciddili olmayan nikah memuru isteyen gördümRafet El Roman - Ömrümün Sahibi. :)
Ya bizimkinin her yeri ayrı bi rezillikti.
Düğünde bir şey eksik eksik diyoruz, ula ne eksik düğün bitip eve gidene kadar fark edemedik. "X bir şeyler eksikti sanki düğünde?" "Night hakkat bi şey eksikti boş gibiydi"... Slaytları unutmuşuz fonda gösterilecek fotoğraflar. Pano bomboştuBaya düşünüp "Aanaa slaytçıya haber vermedik" diye bulduyduk ve tabi düğün çoktan bitmişti.
Sonracığıma, konvoyda Inna şarkısı açtık, +60 muhafazakar bugu bulduk ingiliççe bilmeyen ailelerimizde; bangır bangır:
Ay wanttt yor badiiiiyy diye çalıyordu.
Düğün zamanımız öyle bir zamana denk geldi ki, ara tatilde çoluğu çocuğu toplayan kayağa bi yere gitmiş, seçim zamanı partililer onun çalışmasında, umreciler umreye gidecek herkes bir yere gidiyor, nikah memurları tatilde, bi tane nöbetçi bulduk ama adam nam salmış "En ciddilisi" diye. Geldi bir gram espri gülümseme yok adam kağıttan okur gibi okudu, ben suratına bakıyorum adamın "İnsan mı Cobocop mu geldi?" diye, dumur olduk eşim ciddiyete büründü çok ciddilendi adamın ses tonundan sonra. Ayağına bi basayım dedim "Cıvıma şurada ciddi bişiy yapıyoruz" bakışı attı. Dayım gülmeye başladı "Ayağına bastı ahah bittin olm yengen de bana bastıydı" diye. Suratından almış ifadeyi, topuğumla adamın ayağını deldim gaza gelip biraz.
Sonrasında spor ayakkabı almıştım gece ilerlerken topukluları çıkarır oynarken giyerim rahat olur diye ama naamümkün. Ayaklar o kadar zaar gibi oynayınca bir şişmiş, topuklu ayakkabıdan çıkardık spora girmedi.Külkedisi masalındaki üvey kardeşe döndüm, geri giyeyim bari dedim diğer ayakkabıyı, ayağıma o da girmedi.
Yalın ayak kaldık filan, yerler hep daş, şubat soğuğu, motoru bozmaya ramaklar...
Soğuktan sürekli çişim gelir de gelir, gelinliği kaldırırım kafama geçer etek nereye işiyom belli değil. Tuvalete benle yardımcılar girer gelinliği kaldıracağız diye, kukum da nasıl bakımlı neyse girmeyeyim oralara, biraz benimkinden önce kuku şov yaptım kızlara. Utanırmışım o zamanlar demek "Bakmayın la" derdim, "Ne bakçaz bizde de var" muhabbeti döndü tabi.
Daha ara ara yazarım.
Özünde iyi bir insan belli bence olur bu işAltın sayarken çok seksi olacağıma inanıyorum çünkü
Bir yanda çil çil altınlar, bir yanda beyaz atlı prensim ve ben. Atı da kapının önüne bağlamışız.
Bir insan daha ne ister ki
Düğünü askıya almayı düşünmüyorum. İlk mesajımda bunu önermeyin demiştim zaten. Siz de insanları ayırmaya meraklı olanlardansınız belli ki.
Ben basit bir soru sordum sadece.
"Sevgilim düğünü önemsemiyor. Diyar pala'dan pompalamasyon da çalsa bana fark etmez dedi. Ben ağlayınca da sktr git dedi. sizce ne yapmalıyım" dedim.
Adam beni sevmiyor mu dedim ben size?
Yardımcı olmayacaksanız beni meşgul etmeyin lütfen.
Evet onun gibi bisey
Seker oglan yazip youtube da incelesinize
Bi pantalon atlet kaliyo kemer cuzdan corap ceket gomlek cikiyo bizimki atlet giymez oylelikle kurtuldu
Siz daha önce de sevgiliniz hakkında konu açıp duruyordunuz hatırladım sizi.Düğünü askıya almayı düşünmüyorum. İlk mesajımda bunu önermeyin demiştim zaten. Siz de insanları ayırmaya meraklı olanlardansınız belli ki.
"Sevgilim düğünü önemsemiyor. Diyar pala'dan pompalamasyon da çalsa bana fark etmez dedi. Ben ağlayınca da sktr git dedi. sizce ne yapmalıyım" dedim.
İlk defa ciddili olmayan nikah memuru isteyen gördüm
Şurada evlenme tereddütlerimden başı çekecek sebeplerden biridir komikli şaka yapan memur
Altın da sevmem zaten. Kesin "ya gerek yok almayın ben takmam" derim ben. Adama bir şey alınması gerekir, biz bilmeyiz, gelir görümcem bdvde başlık açar "kardeşime bilmemne takmadılar" diye falan.Seni alan yaşadı ya tekneniz bilem var.
Altın maltın işlerini de bilmiyorsun gözün açılmadan alacaklar
Ahahda tabii ki senden normal, sıradan bir düğün beklenemezdiRafet El Roman - Ömrümün Sahibi. :)
Ya bizimkinin her yeri ayrı bi rezillikti.
Düğünde bir şey eksik eksik diyoruz, ula ne eksik düğün bitip eve gidene kadar fark edemedik. "X bir şeyler eksikti sanki düğünde?" "Night hakkat bi şey eksikti boş gibiydi"... Slaytları unutmuşuz fonda gösterilecek fotoğraflar. Pano bomboştuBaya düşünüp "Aanaa slaytçıya haber vermedik" diye bulduyduk ve tabi düğün çoktan bitmişti.
Sonracığıma, konvoyda Inna şarkısı açtık, +60 muhafazakar bugu bulduk ingiliççe bilmeyen ailelerimizde; bangır bangır:
Ay wanttt yor badiiiiyy diye çalıyordu.
Düğün zamanımız öyle bir zamana denk geldi ki, ara tatilde çoluğu çocuğu toplayan kayağa bi yere gitmiş, seçim zamanı partililer onun çalışmasında, umreciler umreye gidecek herkes bir yere gidiyor, nikah memurları tatilde, bi tane nöbetçi bulduk ama adam nam salmış "En ciddilisi" diye. Geldi bir gram espri gülümseme yok adam kağıttan okur gibi okudu, ben suratına bakıyorum adamın "İnsan mı Cobocop mu geldi?" diye, dumur olduk eşim ciddiyete büründü çok ciddilendi adamın ses tonundan sonra. Ayağına bi basayım dedim "Cıvıma şurada ciddi bişiy yapıyoruz" bakışı attı. Dayım gülmeye başladı "Ayağına bastı ahah bittin olm yengen de bana bastıydı" diye. Suratından almış ifadeyi, topuğumla adamın ayağını deldim gaza gelip biraz.
Sonrasında spor ayakkabı almıştım gece ilerlerken topukluları çıkarır oynarken giyerim rahat olur diye ama naamümkün. Ayaklar o kadar zaar gibi oynayınca bir şişmiş, topuklu ayakkabıdan çıkardık spora girmedi.Külkedisi masalındaki üvey kardeşe döndüm, geri giyeyim bari dedim diğer ayakkabıyı, ayağıma o da girmedi.
Yalın ayak kaldık filan, yerler hep daş, şubat soğuğu, motoru bozmaya ramaklar...
Soğuktan sürekli çişim gelir de gelir, gelinliği kaldırırım kafama geçer etek nereye işiyom belli değil. Tuvalete benle yardımcılar girer gelinliği kaldıracağız diye, kukum da nasıl bakımlı neyse girmeyeyim oralara, biraz benimkinden önce kuku şov yaptım kızlara. Utanırmışım o zamanlar demek "Bakmayın la" derdim, "Ne bakçaz bizde de var" muhabbeti döndü tabi.
Daha ara ara yazarım.
Görümceye bak gözü doysun tekneli turlara çıkacak haberi yokAltın da sevmem zaten. Kesin "ya gerek yok almayın ben takmam" derim ben. Adama bir şey alınması gerekir, biz bilmeyiz, gelir görümcem bdvde başlık açar "kardeşime bilmemne takmadılar" diye falan.
Abovv rezillik.
Özünde iyi bir insan belli bence olur bu iş
Düğün gecesi çilek ve kocasıAltın sayarken çok seksi olacağıma inanıyorum çünkü
Bir yanda çil çil altınlar, bir yanda beyaz atlı prensim ve ben. Atı da kapının önüne bağlamışız.
Bir insan daha ne ister ki
Düğünü askıya almayı düşünmüyorum. İlk mesajımda bunu önermeyin demiştim zaten. Siz de insanları ayırmaya meraklı olanlardansınız belli ki.
Tabii kii.Canım sağol beni bir tek sen anladın. Herkes buraya milleti kocasından sevgilisinden ayırmaya giriyor belli ki. Kendileri nasıl mutsuzlarsa artık...
Neyse ki senin gibi anlayışlı yorum yapanlar da var. Gerçekten özünde iyi bir insan sevgilim. Bakalım, hayırlısı. Evlenince daha da düzelir bence.
Siz daha önce de sevgiliniz hakkında konu açıp duruyordunuz hatırladım sizi.
Öyle ya da böyle evleneceksiniz belli ki.
Ama bu adam sizi sevmiyor aşk bu değil bilin istedim. Lütfen beni alıntılamayın daha fazla cevap vermeyeceğim
Ne tekne turu ya, görümceyi mi alacağım yanıma bir de.Görümceye bak gözü doysun tekneli turlara çıkacak haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?