Coronasavar

Açılın özetliyom.

Şimd sayfalaaaar sayfalar önce Yokuspokus bacımız @Vander kardeşimize zamanında BDVde takılan ama devamlı yakalanan düklü bir ODTÜlü genç olup olmadığını sordu. O zamandan beri çeşitli defalar Vander'in aslında tebdili kıyafet takılan bir düklü olup olmadığına dair geyikler döndü.

En son yine benzer bir ODTÜlü, yani vanderin düklü olduğu geyiği dönünce kendisi "aklınızda benimle ilgili bu kadar şüphe varsa, rahatsız oluyorsanız şikayet edin, gereken yapılsın" diye isyan etti.

Ama bildiğiniz üzere söylediklerini %85ini anlayabildiğimiz için derdini anlatamadı ve ortalık karıştı.

Halılara baktıkça gülüyorsun değil mi?
Delilik bulaşıcıdır diye doktoruma söylemiştim.
Hepiniz bilimzel deneyimsiniz. Hepinize bulaşacak bu "sebepsiz" gülme, açıklayamayacaksınız kimselere

Halı malı yok unut hepsini. Yarın kaldırıp atacağım temizlik bahanesiyle, hepsine domestos damlatacağım..

%85 Çok iyimser bir yüzde. Ben hiç anlamıyorum. Kahkaha atan smiley koyuyorum ki anlamadığım düşünülmesin

Ben turuncuya yönlendirdim, bağışlar orada dedim kod adı olarak

Adı noldu arkadaşımızın dük tanesi mi? Gruba son geldiğine göre, cilek.yagmuru tuttuğunu bırakabilirsin gülüsü, tutma sırası Dük dropta. S sn0wdr0p tut bakim, sıkı tut sıkı şşş.. Al gırdın gırdın.. Fotoğraf makinesini.

Sağol fkdkdk da ya anlatamıyorum
Turuncu abla kapalı bir kadın bazı hassasiyetleri eminim lyannadan djdjd daha ön planda
Ve bu hassasiyet çoğunuzda illaki vardır fkdkdkdd

Ay anlatabıldım mi?

Burası kadınlar hamamı değil canısı.
Kadını erkeği istediği gibi okuyor zaten.
Ben senin erkek olmandan da gerilmem
(E bu kadar geyikten sonra tanıdığım biri olsun istemem o kadar) ,
Sadece senin için değil, kimse için bunun garantisi yok,
Hepimiz de farkındayız bunun..ay hayir garantisi olsun gibi bi derdim de yok ki niye şikayet edeyim.
Zan altında bıraktıysam özür dilerim, bu kadar rahatsız olacağını dusunmedim açıkçası.

Burda konusuz sanat yapılıyor daha çok
Peki sanat için soyunur musun film?

Kim kandırdı bu bacımızı "Sanat için" diye? Donu nerede? Lyanna Mormont sen mi aldın bu bacımızın mavi donunu?
Kendi mi getirmişti?
Hanfendi yazık 900 sayfadır konu sanata gelecek diye sabırla beklemiş
Ben kimsenin donunu almadım. Don alan biri varsa cilek.yagmuru 'dur ama o da parayla alıyor, sanmam kimsenin don aldığını.

Yok elitist o tutmaz gangsta, bildiğin gibi değil beni bir bozdu, halbukisi kraliçe demiştim yeni geldi diye jest mest yapmıştım ama faaakirliğimizi yüzümüze vurdu, bilardo topuyla tuhaf fantazik hareketleri var ama, anlamadım grey in topu araya girdi.

Güzel yürekli kadınsın be ya.
Seni de öpücem içimden geldi.

Ben soyunmasam sanat için daha hayırlı olur

Sen yazdın hacı, bulur çıkarırım GÖREV ADAMIYIM dediğin mesajı. ADAMIYIM dedin bak.
Totoyu samimiyet ilerledikçe açtı, seninle de ilerlerse neden olmasın tatlı qıs

Ya sen ne kadar cinsiyetçi bir insansın!!1!! Arya burada olsaydı gereken cevabı verirdi sana

adam
Arapça ādem
1. isim İnsan.

Çok yazık çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…