- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Burda konusuz sanat yapılıyor daha çokHerşey sanat için.
Ya ilk defa serbest ecus bucus birşeyler çalıştım.
Olmadı ama.
Açılın özetliyom.Ben de anlamaya çalışıyorum beş dakikadır falan. Anlayamadım. Düküm yok dedi, kapalı kadın hassastır dedi, gerildim dedi başta sonra gergin değilim dedi. Gösterdim dedi, beni şikayet edin deyip duruyor sürekli. Anlamadım ben hiç.
Herşey sanat için.
Ya ilk defa serbest ecus bucus birşeyler çalıştım.
Olmadı ama.
Halılara baktıkça gülüyorsun değil mi?
Delilik bulaşıcıdır diye doktoruma söylemiştim.
Hepiniz bilimzel deneyimsiniz. Hepinize bulaşacak bu "sebepsiz" gülme, açıklayamayacaksınız kimselere
Halı malı yok unut hepsini. Yarın kaldırıp atacağım temizlik bahanesiyle, hepsine domestos damlatacağım..
Ben turuncuya yönlendirdim, bağışlar orada dedim kod adı olarakKim kandırdı bu bacımızı "Sanat için" diye? Donu nerede?Lyanna Mormont sen mi aldın bu bacımızın mavi donunu?
Kendi mi getirmişti?
Açılın özetliyom.
Şimd sayfalaaaar sayfalar önceYokuspokus bacımız @Vander kardeşimize zamanında BDVde takılan ama devamlı yakalanan düklü bir ODTÜlü genç olup olmadığını sordu. O zamandan beri çeşitli defalar Vander'in aslında tebdili kıyafet takılan bir düklü oldup olmadığına dair geyikler döndü.
En son yine benzer bir ODTÜlü, yani vanderin düklü olduğu geyiği dönünce kendisi "aklınızda benimle ilgili bu kadar şüphe varsa, rahatsız oluyorsanız şikayet edin, gereken yapılsın" diye isyan etti.
Ama bildiğiniz üzere söylediklerini %85ini anlayabildiğimiz için derdini anlatamadı ve ortalık karıştı.
Yansın parkeler karşiiim uuu.
Ben yanındayım ablacım senin, varsa dük keseriz konunun ortasına koruz, nolacakYarın djdjdjd utanacaksınız 2 çift sözüm olacak dkdkdkd
dük dük
Ben turuncuya yönlendirdim, bağışlar orada dedim kod adı olarak
Sağol fkdkdk da ya anlatamıyorum
Turuncu abla kapalı bir kadın bazı hassasiyetleri eminim lyannadan djdjd daha ön planda
Ve bu hassasiyet çoğunuzda illaki vardır fkdkdkdd
Ay anlatabıldım mi?
Peki sanat için soyunur musun film?Burda konusuz sanat yapılıyor daha çok
Hanfendi yazık 900 sayfadır konu sanata gelecek diye sabırla beklemişKim kandırdı bu bacımızı "Sanat için" diye? Donu nerede?Lyanna Mormont sen mi aldın bu bacımızın mavi donunu?
Kendi mi getirmişti?
Yarın djdjdjd utanacaksınız 2 çift sözüm olacak dkdkdkd
dük dük
Yok elitist o tutmaz gangsta, bildiğin gibi değil beni bir bozdu, halbukisi kraliçe demiştim yeni geldi diye jest mest yapmıştım ama faaakirliğimizi yüzümüze vurdu, bilardo topuyla tuhaf fantazik hareketleri var ama, anlamadım grey in topu araya girdi.Adı noldu arkadaşımızın dük tanesi mi? Gruba son geldiğine göre,cilek.yagmuru tuttuğunu bırakabilirsin gülüsü, tutma sırası Dük dropta. S sn0wdr0p tut bakim, sıkı tut sıkı şşş.. Al gırdın gırdın.. Fotoğraf makinesini.
Kız dur karıştırmayın ortalığı rezil rüsva olacağız hep beraber
Güzel yürekli kadınsın be ya.Burası kadınlar hamamı değil canısı.
Kadını erkeği istediği gibi okuyor zaten.
Ben senin erkek olmandan da gerilmem
(E bu kadar geyikten sonra tanıdığım biri olsun istemem o kadar) ,
Sadece senin için değil, kimse için bunun garantisi yok,
Hepimiz de farkındayız bunun..ay hayir garantisi olsun gibi bi derdim de yok ki niye şikayet edeyim.
Zan altında bıraktıysam özür dilerim, bu kadar rahatsız olacağını dusunmedim açıkçası.
Ben soyunmasam sanat için daha hayırlı olurPeki sanat için soyunur musun film?
Hanfendi yazık 900 sayfadır konu sanata gelecek diye sabırla beklemiş
Ben kimsenin donunu almadım. Don alan biri varsacilek.yagmuru 'dur ama o da parayla alıyor, sanmam kimsenin don aldığını.
Sen yazdın hacı, bulur çıkarırım GÖREV ADAMIYIM dediğin mesajı. ADAMIYIM dedin bak.
Totoyu samimiyet ilerledikçe açtı, seninle de ilerlerse neden olmasın tatlı qıs
Hayır utanmanızın sebebi 2 çift söz edecek olmam değilMealen; yarın hepiniz utanacaksınız çünkü size iki çift laf edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?