- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Sana göstermeye geldim gittin hemen.
Yarın etsin sabah ya hemen arayabıleyim fkdkdkdk şimdi arayamam
Şanslı insansın kendisiyle birkaç kere ancak yazışarak iletişimim oldu onda da 7 ceddimin kulağı çınladıTam olarak ondan aramıyorum ama biz daha önce konuştuk benım e mailim hata verıyormuş ondan dolayı pasifti bir ara ama nerden hatırlayacak anasını atayım dkkdkdkd
Bak herkes defalarca dük der birşey olmaz biz deyince adımız çıkıyor, bundan sonra üç harfli diyelim biz ona, zarar vermesin bizeTam hazır dük denmiyorken geleyim diyorum gangsta dük diyor
Memeni emcüklefi çocuk beynını mı djdjjddj çözemedimBen de anlamaya çalışıyorum beş dakikadır falan. Anlayamadım. Düküm yok dedi, kapalı kadın hassastır dedi, gerildim dedi başta sonra gergin değilim dedi. Gösterdim dedi, beni şikayet edin deyip duruyor sürekli. Anlamadım ben hiç.
Ben de anlamaya çalışıyorum beş dakikadır falan. Anlayamadım. Düküm yok dedi, kapalı kadın hassastır dedi, gerildim dedi başta sonra gergin değilim dedi. Gösterdim dedi, beni şikayet edin deyip duruyor sürekli. Anlamadım ben hiç.
Bıyıktan dolayı erkek demedik sana. Benim de bıyığım var, erkek miyim, değilimYalnız yakıştı da ha valla bir hoş oldum bıyıkla ahfah
Sen bize "adamım" dedinKanıtları var. Biz de onun üzerine erkek olduğuna kanaat getirdik. Açtın gösterdin, değilmişsin Yüzünü açtın yani. En azından bana sadece yüzünü açtın.
Tam hazır dük denmiyorken geleyim diyorum gangsta dük diyor
Etiketlemekten korkmuş ülen. aldsjad.
Gel la gel, ben gaddar mıyım? Yumuşacık bir gadınım, bambu halılarınız gibin tıpkı.
Sen yazdın hacı, bulur çıkarırım GÖREV ADAMIYIM dediğin mesajı. ADAMIYIM dedin bak.Hani nerede kanıt? Bul 890 sayfadan göster hadi bakalım
Hem ben totosunu da açanlar olduğunu bilmiyordum o zamanlar. Bileydim ben de ona göre bir foto seçerdim.
Kusura bakma kardeş.
Ben de anlamaya çalışıyorum beş dakikadır falan. Anlayamadım. Düküm yok dedi, kapalı kadın hassastır dedi, gerildim dedi başta sonra gergin değilim dedi. Gösterdim dedi, beni şikayet edin deyip duruyor sürekli. Anlamadım ben hiç.
Bana yaptıklarını unutamıyorum rüyalarıma giriyor, travma oluştu. İfade bile koyamıyorum yazdıklarınıza korkuyorum
3 harfli demeyin çarpar marpar hatlar karışır.Bak herkes defalarca dük der birşey olmaz biz deyince adımız çıkıyor, bundan sonra üç harfli diyelim biz ona, zarar vermesin bize
Benim zaafım üc harfliye değilSen de duramamış alıntılamışsın kikirdek kavrayıcı seni. "Ehi ehi sucuk bak ehi ehi"
Seni gidi senii..
Aa benim sanatlı bacımı kim elledi? Bacım göster möster ne diyorsun, klanın cinci hocası mıyım guzum ben?
Memeni emcüklefi çocuk beynını mı djdjjddj çözemedim
Oo bıyık mı?Fotosunu burada paylaşsın diye ısrar etmemizi bekliyor bence.
Bıyıkları benim gibi yeni aldıysa onun heyecanı olabilir
Sabah edersen sevınırım hemen ararımBeyin emcüklenmesi yaşattın bana. Şikayet edicem
Herşey sanat için.Aa benim sanatlı bacımı kim elledi? Bacım göster möster ne diyorsun, klanın cinci hocası mıyım guzum ben?
Fotosunu burada paylaşsın diye ısrar etmemizi bekliyor bence.
Bıyıkları benim gibi yeni aldıysa onun heyecanı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?