Sorma ortalik yikilsa yonetici cagiramayiz şuraya.
Orijinal corona konusuna da yetiştik hadi az kaldı
Ahahhahfhha sesli güldüm bunaBen soyunmasam sanat için daha hayırlı olur
Hayır utanmanızın sebebi 2 çift söz edecek olmam değil
Kadın olduğumun anlaşılması sebep yanlış meal
Oo bıyık mı?
Ne şekil versem diye düşünüyordum ben de birkaç gündür
Ne guzel sevindim ama çoğunun benı anladığını düşünüyorum dediğim gibiÇevirmek o kadar kolay değil, vanderce zor bir dil neticede. Bir kelime birden çok manada kullanılabiliyor. En azından yaklaşmışım.
Sensin cinsiyetçi. Niye "görev insanıyım" demiyorsun da "görev adamıyım" diyorsun? Ha? Niye? Bıyıkların var diye adam mı oldun?Ya sen ne kadar cinsiyetçi bir insansın!!1!! Arya burada olsaydı gereken cevabı verirdi sana
adam
Arapça ādem
1. isim İnsan.
Çok yazık çoook
Yok elitist o tutmaz gangta, bildiğin gibi değil beni bir bozdu, halbukisi kraliçe demiştim yeni geldi diye jest mest yapmıştım ama faaakirliğimizi yüzümüze vurdu, bilardo topuyla tuhaf fantazik hareketleri var ama, anlamadım grey in topu araya girdi.
Yok yok aman çağırmayın, düklü de olsa o da insandır bizim kardeşimizdir, boşverin
Ne guzel sevindim ama çoğunun benı anladığını düşünüyorum dediğim gibi
Djjdjd yoo ben hepınızı seviyorım fkfkfkf sıra kimsede değil kiAha sıra bana geldi ajsjskdkd
Peki sanat için soyunur musun film?
Hanfendi yazık 900 sayfadır konu sanata gelecek diye sabırla beklemiş
Ben kimsenin donunu almadım. Don alan biri varsacilek.yagmuru 'dur ama o da parayla alıyor, sanmam kimsenin don aldığını.
Djjdjd yoo ben hepınızı seviyorım fkfkfkf sıra kimsede değil ki
Random koymayınca böyle oluyor
Burası kadınlar hamamı değil canısı.
Kadını erkeği istediği gibi okuyor zaten.
Ben senin erkek olmandan da gerilmem
(E bu kadar geyikten sonra tanıdığım biri olsun istemem o kadar) ,
Sadece senin için değil, kimse için bunun garantisi yok,
Hepimiz de farkındayız bunun..ay hayir garantisi olsun gibi bi derdim de yok ki niye şikayet edeyim.
Zan altında bıraktıysam özür dilerim, bu kadar rahatsız olacağını dusunmedim açıkçası.
Adı noldu arkadaşımızın dük tanesi mi? Gruba son geldiğine göre,cilek.yagmuru tuttuğunu bırakabilirsin gülüsü, tutma sırası Dük dropta. S sn0wdr0p tut bakim, sıkı tut sıkı şşş.. Al gırdın gırdın.. Fotoğraf makinesini.
K.......x ne olacak yine de pişiğim sanırım şüphen var ayyyyyyu şiştim vallahaAllah aşkına random yerine gülücük koy anlamak daha zor oluyor
Ee anlatsana biraz hangi marka ped kullanıyorsun?
Djjdjd yoo ben hepınızı seviyorım fkfkfkf sıra kimsede değil ki
Random koymayınca böyle oluyor
Yokuspokus ve 3nity Corona bize koymadan resim sanat felan konuşalım başlık açalım dediler.
Geldim 900 sayfayi okumadım ama her arada baktığımda üç harfli bir kelime gördüm.
Sanatın nü bir parçası olduğunu sonradan çaktım. Namısım kirlendi. Gidiyorum ben yine.Yokuspokus şekerim bi ara gösteririm sana ben Dm den. Kib by.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?