K.......x ne olacak yine de pişiğim sanırım şüphen var ayyyyyyu şiştim vallaha
Sanat sanat içindir, şekilciliğe karşıyız, o da bir sanat eseridir litfen ama.Yokuspokus ve 3nity Corona bize koymadan resim sanat felan konuşalım başlık açalım dediler.
Geldim 900 sayfayi okumadım ama her arada baktığımda üç harfli bir kelime gördüm.
Sanatın nü bir parçası olduğunu sonradan çaktım. Namısım kirlendi. Gidiyorum ben yine.Yokuspokus şekerim bi ara gösteririm sana ben Dm den. Kib by.
Niyetleri iyiydi aslında (en azından turuncu'nun), ama bir araya gelen ekip biraz fazla uyumlu çıkınca işte yine hobi konuşuluyor da farklı hobiler olduYokuspokus ve 3nity Corona bize koymadan resim sanat felan konuşalım başlık açalım dediler.
Geldim 900 sayfayi okumadım ama her arada baktığımda üç harfli bir kelime gördüm.
Sanatın nü bir parçası olduğunu sonradan çaktım. Namısım kirlendi. Gidiyorum ben yine.Yokuspokus şekerim bi ara gösteririm sana ben Dm den. Kib by.
Ne kadar da naif bir insansınız. Özelden dükülelim mi birbirimize?
Kimseyi de geri çevirmez, öyle koca yürekli bir insandır kendisiAnam bu da ne istekli çıktı adsjakd.
Oh maşallah maşallah yavrem sen nerelerdeydin. Tamam Dmden göster gülüm, göster elbette ceylanım.
Hayat gergınlıgı buranın djjdkd bu dük gergınlıgı gerdi özür dilerimKotex biraz tahrişe meyilli ama gerçekten niye şiştin yahu konu değişsin diye uğraşıyoruz bu da taktı şüpheye
Ya sen çok fenasınAyyy oh be sonunda...
Hep izi çıkmış elime
Dünkü uğradı mı bir daha?Aha kız gitti ben bu sefer bir şey yapmadım
Yok ığramadı ama elizabethi ckkdkd her erkek annesi tadacak ckfkfkf bu hayatın gerçeğiDünkü uğradı mı bir daha?
Bunu ben kaçırdım galiba, yaşıyla alakalı elizabethe takıldı sanırım.
Sensin cinsiyetçi. Niye "görev insanıyım" demiyorsun da "görev adamıyım" diyorsun? Ha? Niye? Bıyıkların var diye adam mı oldun?
Sana da mi gostermistim.Kimseyi de geri çevirmez, öyle koca yürekli bir insandır kendisi
Bir tekEvet arkadaşlar birini daha kaçırdınız, tebrike
Biraz izin verin, korkutmayın, biraz alışsın.
Hayır o kadar nuri alco izlediğinizi iddia ediyorsunuz, insan hiç mi taktik öğrenmez..
Gazozu içirene kadar ürkütme işte
Bir tekcilek.yagmuru meraklısı çıktı konunun hahfhah
İyi ki gelmiş o da ya. Erkek merkek dedim ama tatlı qısmış.
O ancak benimle
İyi geceler sevgili idrakcım.Gözlerim kapanıyor. Zabah benim oğlan üstüme çıkıp zıplıyor uyandırmak için. Gidiyorum ben dükler. İyi geceler cümleten.
Darbeye veya baskıcı yönetime alkış da tutuyor musun, odandan alkış sesi geliyormuş?
O ancak benimleAlicja ile uğraşsın buldu bizim gibi hanımefendileri halı, mutfak diye utandırıyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?