- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Gördünüz mü, olum siz özellerde birbirinize ne verip alıyorsunuz?Çileğe nasıl erkek dediniz ya ben ondan daha erkeğim
Gördünüz mü, olum siz özellerde birbirinize ne verip alıyorsunuz?
Ben bana özel sanmıştım, ilişkimize ihanet mi ettin...
NeyiSana da mi gostermistim.
Ne kadar da paylaşımcı bir hanımefendiNeyi
Ben özelden gösterilen şeylere karşıyım prensip olarak, herkes bilsin, nasiplensin isterim
Yok, hiç okumadım.Hahahah gördüm ama ondan demedim, kadının yazım tarzı belli yani. Hiç mi okumadınız bdv, ben kadınım ulan, hem de fıstık gibi kadınım diye bağırıyor
Göstertmişin, ben görmedim gösterNasıl değerlendirecektiniz ki
Geçecek bu günlerde inanıyorum ben bu kara delikten kurtulacağız elbet. Yeni kurbanlar bekliyorum ama geleni kaçırıyorlarCanım benim ya beni en iyi sen anlıyorsun. Gerçekten ben hiç anlam veremiyorum bu olanlara üzerime yapışan lanetten kurtulamıyorum
Yok, hiç okumadım.
Kendimden fıstıkları okumama gibi özelliğim var
Aaa sen de her gece bir hedef seçiyorsun kendine, dün yabanı yedirtmedim bugün sıra bana geldi.
Niye kimse seninle uğraşmıyor ya?Yokuspokus bence burada işlenmemiş maden var, hissediyorum alttan parıldıyor
Önce yaban'ı yem yaptı, şimdi film'i
Niye kimse seninle uğraşmıyor ya?Yokuspokus bence burada işlenmemiş maden var, hissediyorum alttan parıldıyor
Ne çirkef çıktı yaÖnce yaban'ı yem yaptı, şimdi film'i
Ssssshh...
Aaa sen de her gece bir hedef seçiyorsun kendine, dün yabanı yedirtmedim bugün sıra bana geldi.
Tamam diyorum yenileyecez halıları, sen at onlar artık iflah olmaz al mis gibi yeni yeni
Teveccühün canım.Ne kadar da paylaşımcı bir hanımefendi
Oha, fbi?Ssssshh...
Sessiz ol, her şeyin bir zamanı var.
Şu an veri toplama
Mutfakta iyiymiş, kamera açıyormuş, evini bok götürüyor, benim kadar olmasa da hali vakti yerinde, yavaş yavaş
Loading...
Ssssshh...
Sessiz ol, her şeyin bir zamanı var.
Şu an veri toplama
Mutfakta iyiymiş, kamera açıyormuş, evini bok götürüyor, benim kadar olmasa da hali vakti yerinde, yavaş yavaş
Loading...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?