Coronasavar

Gördünüz mü, olum siz özellerde birbirinize ne verip alıyorsunuz?
Ben bana özel sanmıştım, ilişkimize ihanet mi ettin...

Hahahah gördüm ama ondan demedim, kadının yazım tarzı belli yani. Hiç mi okumadınız bdv, ben kadınım ulan, hem de fıstık gibi kadınım diye bağırıyor

Canım benim ya beni en iyi sen anlıyorsun. Gerçekten ben hiç anlam veremiyorum bu olanlara üzerime yapışan lanetten kurtulamıyorum
Geçecek bu günlerde inanıyorum ben bu kara delikten kurtulacağız elbet. Yeni kurbanlar bekliyorum ama geleni kaçırıyorlar

Niye kimse seninle uğraşmıyor ya? Yokuspokus bence burada işlenmemiş maden var, hissediyorum alttan parıldıyor
Aaa sen de her gece bir hedef seçiyorsun kendine, dün yabanı yedirtmedim bugün sıra bana geldi.
Tamam diyorum yenileyecez halıları, sen at onlar artık iflah olmaz al mis gibi yeni yeni

Niye kimse seninle uğraşmıyor ya? Yokuspokus bence burada işlenmemiş maden var, hissediyorum alttan parıldıyor
Ssssshh...
Sessiz ol, her şeyin bir zamanı var.
Şu an veri toplama
Mutfakta iyiymiş, kamera açıyormuş, evini bok götürüyor, benim kadar olmasa da hali vakti yerinde, yavaş yavaş
Loading...

Aaa sen de her gece bir hedef seçiyorsun kendine, dün yabanı yedirtmedim bugün sıra bana geldi.
Tamam diyorum yenileyecez halıları, sen at onlar artık iflah olmaz al mis gibi yeni yeni

Yok anacım yok, istemez halı malı hepsi gidiyor yarın çöpe

Sıra ona da gelecek de muhtemelen o "He evet ama eksik anlatmışsın" deyip devamını getireceği için elleşmiyorum. Onda o potansiyel var, sizi itirazınız yaktı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…