Filmi'mi yedirtmem anacım, kadın mutfağında işinde gücünde, litfen
Niye kimse seninle uğraşmıyor ya?Yokuspokus bence burada işlenmemiş maden var, hissediyorum alttan parıldıyor
Sıra ona da gelecek de muhtemelen o "He evet ama eksik anlatmışsın" deyip devamını getireceği için elleşmiyorum. Onda o potansiyel var, sizi itirazınız yaktı. :)
Bir tekcilek.yagmuru meraklısı çıktı konunun hahfhah
İyi ki gelmiş o da ya. Erkek merkek dedim ama tatlı qısmış.
Turuncu kara kaplı defteri almış, not tutuyorSsssshh...
Sessiz ol, her şeyin bir zamanı var.
Şu an veri toplama
Mutfakta iyiymiş, kamera açıyormuş, evini bok götürüyor, benim kadar olmasa da hali vakti yerinde, yavaş yavaş
Loading...
Zevk almaya bakacan bacım, hayat felsefesiSıra ona da gelecek de muhtemelen o "He evet ama eksik anlatmışsın" deyip devamını getireceği için elleşmiyorum. Onda o potansiyel var, sizi itirazınız yaktı. :)
Ha şimdi ha sonra ne farkeder birgün olacaktı, baştan olsun bitsin, böyle düşünelimŞuraya bak biz bunu niye düşünemedikYabanelma
Kaçınılmazdı, tadını çıkaracağdınız.
İşte o ciddili konu konuşulurken yaptığın "ben donumu yarım saat çıkarmam, donla sebişirim" çıkışların benzeri yorumlarını bugünkü konularda yapsan yerini bulmuş olurdu. Zamanlama hatası oldu biraz.Yhhaa tişikkirlir
Ama ben bilemedim konunun krisçının metal toplarına geleceğini.
Oralarda hep yorumsuz kaldım farkındaysan hakkımı yeme lütfen.
Thug lifeŞuraya bak biz bunu niye düşünemedikYabanelma
Ha şimdi ha sonra ne farkeder birgün olacaktı, baştan olsun bitsin, böyle düşünelim
Bu corona bitmeden nickin ömrü 1 saniyelikNeyse bittiyse ben nick değiştireyim bari artık. Hala korkudan başkalarını hedef göstermeye çalışıyorum saldıysan beni helallik isteyeyim
Thug life
İlk başta benden istemen lazim, bilmem farkında mısınNeyse bittiyse ben nick değiştireyim bari artık. Hala korkudan başkalarını hedef göstermeye çalışıyorum saldıysan beni helallik isteyeyim
CansınFilmi'mi yedirtmem anacım, kadın mutfağında işinde gücünde, litfen
Dikkat et 2 hakkın varmışNeyse bittiyse ben nick değiştireyim bari artık. Hala korkudan başkalarını hedef göstermeye çalışıyorum saldıysan beni helallik isteyeyim
İlk başta benden istemen lazim, bilmem farkında mısın
Dikkat et 2 hakkın varmışiyi kullan..
Önümüzde aylar var.
Bağışıklık yapınca etkisi biter bende sana da tat vermez artık. Başka kurbanlar seçmen an meselesiGülüm sana bir iyi bir de kötü haberim var.
İyi haber, aa banaymış pardon sana sadece kötü haberim var: Bitmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?