- 20 Kasım 2018
- 14.525
- 55.250
- 598
- 35
Halı altı mı?Aman tamam kaç gündür ne masa üstü kaldı ne halı altı, iyi ki bi mutfak dediler sana da
Ben değil sonuçta buyum benGerçekten nick değiştirmeyi düşünen var mı?
Hahahah gördüm ama ondan demedim, kadının yazım tarzı belli yani. Hiç mi okumadınız bdv, ben kadınım ulan, hem de fıstık gibi kadınım diye bağırıyor
Göstertmişin, ben görmedim göster
Neyse bittiyse ben nick değiştireyim bari artık. Hala korkudan başkalarını hedef göstermeye çalışıyorum saldıysan beni helallik isteyeyim
Günaha batmış halimle benden helallik istedi ya la. adladja
Mutfak deyip geçme, şanti ve göbekte zeytin bir ömür acı olarak yeter banaAman tamam kaç gündür ne masa üstü kaldı ne halı altı, iyi ki bi mutfak dediler sana da
Ben de hiç düşünmedim düşünmem, en fazla ayyuka çıkarsak daha önceki gibi ihraç edilirim tüm gururumu giderim diyorumBen değil sonuçta buyum ben
Halı altı mı?
Bunu ilk kez duyuyoruz. Nasıl yani battaniye gibi mi kullanıyorsun halıyı? İlginç, hiç duymadım böylesini daha önce
Ben düşünmüyorum. Sonuçta başka nick de olsa malzeme bu içerik bu napayım ahahahGerçekten nick değiştirmeyi düşünen var mı?
Mutfak deyip geçme, şanti ve göbekte zeytin bir ömür acı olarak yeter bana
Sonra sen geldin, ilk sen gösterecen sonra benUtandım
Ama artık günde 1 doz giriyorum bdv'ye. O da burada ağzımı toplamayı başarabilmek için
Bana gösterenlere gösterdim hep.
Bu işler karşılıklı
Kim lyanna mı iyi göründü, dostunu düşmanı iyi seç bundan sonraSeni de unutmayacağım lyanna, hep iyi görünüp arkamdan kuyumu kazan kadın
Senden değil hedef gösterdiklerimden
Aynen ben deBen de hiç düşünmedim düşünmem, en fazla ayyuka çıkarsak daha önceki gibi ihraç edilirim tüm gururumu giderim diyorum
Kapıdan kovmadan gitmiyorum.
Ay niye kovulalım ayol, overdose dük muhabbetinden biletimiz kesilmez herhaldeBen de hiç düşünmedim düşünmem, en fazla ayyuka çıkarsak daha önceki gibi ihraç edilirim tüm gururumu giderim diyorum
Kapıdan kovmadan gitmiyorum.
Kim lyanna mı iyi göründü, dostunu düşmanı iyi seç bundan sonra
Bu gülüşü hiç sevmedimAy onu da mı dediler
Az önce lyannanın dediği gibi vajinismusta neler konuşuluyor, oha hani bizdik edepsiz diye kalıyorsun.Aynen ben de
Ben buradaki hiç bir kadının bu yazdıklarımızı bilmediğini düşünmüyorum
Kimseye zorla bir şey demiyoruz isteyen geliyor istemeyen gelmiyor
saygı karşılıklı olmalı
Hakaret de edilmiyor kendi aramızda eğleniyoruz
Utanacak bir durum yok
Kesilirse de kesilir dkdkdk yanımıza bu kar kalır zamanımız varken dük demeliyizAy niye kovulalım ayol, overdose dük muhabbetinden biletimiz kesilmez herhalde
Mutfak deyip geçme, şanti ve göbekte zeytin bir ömür acı olarak yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?