- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Hem iyi hem kötü polis aynı bedende, en sevdiğimBi görsen neler yaptı o da. Aaaa üstüne gitmeyin ama yazık diyor, sonra dürüst davrandığı için ona kızamayız diye veriyor alttan mehteri.
Bir ben var benden içeriHem iyi hem kötü polis aynı bedende, en sevdiğim
Sonra sen geldin, ilk sen gösterecen sonra ben
Düklük hiyerarşisi
Ankara’daysan tanıdık olabilir, öyleyse hiç göstertmiyelim karşılıklıTanıdık çıkarsan diye korkuyorum. Ama grup içinde "yüksek yerlerde tanıdıklarım var" da diyebilirim bir yandan.
Dur bi kar zarar hesabı yapayım
Yanlız böyle birbirinin paylaşımlarına kalp atanlarla dalga geçerdim içten içe, kalpler, çiçekler, böcekler ne öyle çocuk gibi diye, başıma geliyor tabikisiCansın
Bu arada sayın misafirler ileriki sayfalarda kişilik tarzınıza uygun olmayan yorumlarla karşılaşabilirsiniz
zaten bu bizim aramızdaki bir olay
Rahatsız olan bazı yerleri direkt okumasın
Daha seviyeli mizah grupları var
Ankara’daysan tanıdık olabilir, öyleyse hiç göstertmiyelim karşılıklı
Evet hemde akrebaları ikram etmiş, genetik demek ki böyle şeylerGöbekten baklava yiyen vardı bir de. Kimdi o gangsta mı?
Ben de kalp emoji koyacaktım elim gitmedi güldümYanlız böyle birbirinin paylaşımlarına kalp atanlarla dalga geçerdim içten içe, kalpler, çiçekler, böcekler ne öyle çocuk gibi diye, başıma geliyor tabikisi
Hdjsjss gidin mesajıydı djddjdj kibar olmaya çalıştımBu neydi şimdi kamu spotu mu
Teşekkür ederim.Ben de kalp emoji koyacaktım elim gitmedi güldüm
Ama öyle yaban, uzun zamandır tanıyorum yazdıklarından seni.
İnsan hiç mi bozmaz çizgisini, gerçekten hayranlık bir durum bu.
En sinirli ateşli konuda da öylesin, burada tüm dürtülere rağmen de.
Güzel kadınsın vesselam, bükemediğim bileği öperim ben daima☺
Bana gösterdiğinden farklı şeyler göstermeyeceksin değil miYok ankara'da değilim. Geliyorum beybisu bekle beni
Gangsta bugun benle muhattap olmuyor çk mü kdkdd gösterecem diye korkuyor herhalde
Ya da alayıma gider fkdkffk
Bana gösterdiğinden farklı şeyler göstermeyeceksin değil mi
Gangsta bugun benle muhattap olmuyor çk mü kdkdd gösterecem diye korkuyor herhalde
Ya da alayıma gider fkdkffk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?