Kalbim çıt, gozyasim pıt.Yok herkese aynı fotoğrafı attım.
Ama bir gün totomu göstermek istersem ilk sana yollayacağım söz
Kalbim çıt, gozyasim pıt.
(10 yaşındaki yeğenimden sana gelsin)
Ben de çileği gördüm, gece gece asabımı bozdum gidiyorum.
Gençlik güzel şey hehehttt
İyi geceler hatunlar
Selam silahsizimcilek.yagmuru ben de isterem özelime gelsene yavrem.
Heh sen böyle methiyeler diz bana, öv beni, ben de yeni kurban bulayım son gelen bayrağını kurtarayımKendisi çok güzel, görmeyen varsa söyleyeyim.
Bir de burada gömüyor kendini, kamuoyunu yanıltıyor hep
Ben onu öğrenci sandım ve 25 yaşına gelirsen falan diye bir şeyler yazdimBen de çileği gördüm, gece gece asabımı bozdum gidiyorum.
Gençlik güzel şey hehehttt
İyi geceler hatunlar
Bu saatte ne var acaba diye sormaya korkuyorum.Dur şu elimdekini bırakayım geliyorum
Selam silahsizimGangsta senin resim kursun ne oldu? Resim hazirliklarin?
Heh sen böyle methiyeler diz bana, öv beni, ben de yeni kurban bulayım son gelen bayrağını kurtarayım
Anliyorum tabikisi ama ayip be piiii ,, senin konulari okudukca diyordumki way be bir sanatci seysi , ama zaman asimina ugramak tabikisi saygiyla egilinir..bir hazir hissedemedin kendini ya yillardir gelsene su çok guzelCorona molasındayız. Daha da ara sürecek gibi. Öyle. :)
Ben onu öğrenci sandım ve 25 yaşına gelirsen falan diye bir şeyler yazdim
Sazan turuncu.
Anliyorum tabikisi ama ayip be piiii ,, senin konulari okudukca diyordumki way be bir sanatci seysi , ama zaman asimina ugramak tabikisi saygiyla egilinir..bir hazir hissedemedin kendini ya yillardir gelsene su çok guzel
Bu saatte ne var acaba diye sormaya korkuyorum.
Anliyorum tabikisi ama ayip be piiii ,, senin konulari okudukca diyordumki way be bir sanatci seysi , ama zaman asimina ugramak tabikisi saygiyla egilinir..bir hazir hissedemedin kendini ya yillardir gelsene su çok guzel
Yok ya ben kimse degilim.. hatta bu basligida ara ara okuyorum ,, sadece konulari hatirliyorum, guzel sanatlar mezunuyum ya ondan , silahsizim dedim banada yuklenmezler dimi valla biri degilimStark olan mısın? Nick mi değiştin bacım sen? Şu saat olmuş uykulu avlamaya utanmıyon mu beni?
Sonunda ev üretimine geçtin di mi.....Gangstaya göre fotoğraf makinesi, filmdelisine göre bayrak...
Ama kim bilir gerçekte ne var
Yok ya ben kimse degilim.. hatta bu basligida ara ara okuyorum ,, sadece konulari hatirliyorum, guzel sanatlar mezunuyum ya ondan , silahsizim dedim banada yuklenmezler dimi balla biri degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?