Coronasavar

Corona molasındayız. Daha da ara sürecek gibi. Öyle. :)
Anliyorum tabikisi ama ayip be piiii ,, senin konulari okudukca diyordumki way be bir sanatci seysi , ama zaman asimina ugramak tabikisi saygiyla egilinir..bir hazir hissedemedin kendini ya yillardir gelsene su çok guzel

Anliyorum tabikisi ama ayip be piiii ,, senin konulari okudukca diyordumki way be bir sanatci seysi , ama zaman asimina ugramak tabikisi saygiyla egilinir..bir hazir hissedemedin kendini ya yillardir gelsene su çok guzel

Stark olan mısın? Nick mi değiştin bacım sen? Şu saat olmuş uykulu avlamaya utanmıyon mu beni?

Ay ben Arya nickli arkadaş nick değiştirip geldi zannettim pardon affedersin.
Uykuluyum az ona verin lütfen. :)

Yok ya ben kimse degilim.. hatta bu basligida ara ara okuyorum ,, sadece konulari hatirliyorum, guzel sanatlar mezunuyum ya ondan , silahsizim dedim banada yuklenmezler dimi balla biri degilim

Yok yok yüklenmezler burada rıza aranır merak etme. :))
Hayırlısı artık, pek taktığım bir konu değil artık; saldım. O sürüklüyor nasılsa. Hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…