Sonunda ev üretimine geçtin di mi.....
Salman guzel olmus cunku o didikliyordu seni:) ben oyle birden merak ettimde yazasim geldi, simdi drek gidiyimmi arkamimi doneyim, ellerimi arkamami koyayim ben napayim yaaaaaaYok yok yüklenmezler burada rıza aranır merak etme. :))
Hayırlısı artık, pek taktığım bir konu değil artık; saldım. O sürüklüyor nasılsa. Hayırlısı.
Salman guzel olmus cunku o didikliyordu seni:) ben oyle birden merak ettimde yazasim geldi, simdi drek gidiyimmi arkamimi doneyim, ellerimi arkamami koyayim ben napayim yaaaaaa
Ahahfha belli bu saatlere kadar uyanık kalmandan karşimmNe o uzuuun uzun noktalar koymuşsun asdfg
Geçmese miydim
Tatlı uykularSen bilirsin ben bir şey diyemem, senle muhabbetimiz daha önce tam olmadı sanırım ondan bilmiyorum ne desem havada kalacak. Bu arada mazur gör lütfen ilaç aldım, uyuyakalırsam ve konuşma öylece kesilirse yanlış bir mesaj vermek istemem sana. Olur mu?
Ahahfha belli bu saatlere kadar uyanık kalmandan karşimm
Yavaştan cümleten iyi geceler diyeyim, ilaç vurmaya başladı. Sabaha geç kalırım kuvvetle muhtemel, çünkü mered uyanınca kafayı kazan ediyor. Herkese bol düklü, sebişmeli rüyalar, abdest stayla uyanın zebaha hadi bakalım.
Benımde dersim başlayacak djdjdjdjdGünaydınlar efenim.
Kahvaltı ortası sigara molası verdim, kendimi şuan dubaide 7 yıldızlı gökdelende kral dairesinde gibi hissettim
O derece büyük bir lüks...
Sizin online nasıl oluyor ya, tıpta düşünemedim yani ne bilim, tuhaf geldi.Benımde dersim başlayacak djdjdjdjd
Nefesımı tıttum onu bekliyorum
Not okuyor ckkxxjxSizin online nasıl oluyor ya, tıpta düşünemedim yani ne bilim, tuhaf geldi.
Gayet olabılırlığım var sadece kafadaki imaja uymuyorum sorun orada@Vander odtülü olmadığını kanıtladıktan sonra tepkimiz " sana düksüz olamazsın demedik nasıl tıp okuyorsun dedik" olacak herhalde
Bir abla vardı forumda bir ara doktor muymuş son senesi miymiş ne ama daha kendi vajinasından bihaber biriydi.
Okuduğu okulun kimliğini gösterince inandım anca
İmajla alakalı bir şey değil bu. Çeşit çeşit insan var ve her meslek grubundan olabilir bu kişiler.Gayet olabılırlığım var sadece kafadaki imaja uymuyorum sorun orada
Hangi konu gelmezsin biter netİmajla alakalı bir şey değil bu. Çeşit çeşit insan var ve her meslek grubundan olabilir bu kişiler.
Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama bazı konulardaki bilgisizliğin kendi açımızdan sağlık konusunda endişelenmemize yol açıyor
Doktora tedavi olana kadar yetkinliğini bilemiyoruz maalesefHangi konu gelmezsin biter net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?