Coronasavar

Nasil yani?

Bu da imaja geliyor ayrıca şey sinirlenmedim ama sizi de geriyorum kendimi ispatlayıp aranızdan djdjd ayrılacam

düklere devam edin cmcncmx
Yahu benim lafım sana değil ki. İstersen doğru söyle istersen yalan umrumda olmaz.
Ben genel olarak ülkenin eğitim sistemine atıfta bulundum.
Gelip pişik oluyorum diye sorman çok komik çünkü tıp okuyorsun. Bu demek değil ki tıp bilmem kaçıncı sınıfta pişik nasıl olunur işleniyor. Bunu bilmek için (tecrübe harici) illa göstermeleri gerekmiyor. Tıp okuyorsan belli şeyleri araştırıp bilmelisin, neden sonuç ilişkisi kurabilmelisin
Cinsellik başlığında mantar olmuş bir abla vardı. Dediğim gibi tıp mı okumuş yoksa son sınıf mı neydi. Ama vajina nasıl yıkanır yıkanmaz phı var mı yok mu bunları bilmiyordu. Ama kimliğini gösterdi inandım bu da mesajının ana fikrine geliyor işte bu ülkenin eğitim sisteminin canını yiyim
Beni şikayet etseneeee
Ben gidip kendimi kanıtlarsam buraya gelır diye dusunuyorum
Anma adlarını basarlarsa bizi burayı komple kapatırlar hepimiz farklı başlıklara dağılırız. Tesadüfen bir başlık altında karşılaşsak eski anılarımızı hatırlayıp buruk bir gülümsemeyle yolumuza devam etmek zorunda kalırız

Onu düşündüm zatenn e gidip ararsam da olmaz sanırım ama bu durum benı ragatsuz edıyorum
Ayrıca pişiği sorduguma göre demekki her şeyi yapmısım ve sonuç alamamışım bunu da goz onundr bulundurun

Onu düşündüm zatenn e gidip ararsam da olmaz sanırım ama bu durum benı ragatsuz edıyorum
Ayrıca pişiği sorduguma göre demekki her şeyi yapmısım ve sonuç alamamışım bunu da goz onundr bulundurun
Dün araya kaynadı ama pişik gibi bir şeyi ben de yaşıyorum.
Pişik midir sivilcelenme midir, tahriş oluyor her regl döneminde.
Bu aslında regl döngüsü uzun süren kadınlarda normal, 8 gün aralıksız ped kullanıyorum, hava alması imkansız
Ben birçok ped denedim hepsinde aynı sorun, sudocream ya da mor desitin kesin çözüm.
Olan bölgeye ped kullanmaya başladığında sürekli incecik sür, olmaz bir daja.

Bu kadar dert olduysa vereyim numaramı beni ara
El bileği kemikleri ile kraniyal sinirleri de sayarsın telefonda inanırım doktor olduğuna

Yalniz bugün oscari ben isterim.
Kahvaltı tamam, odalar toplandı, çocukların ihtiyaçları karşılandı, ve yemek yaptım.
Hayir tabiki makarna değil.

Eki Görüntüle 2613543
Geç kaldın baby, o işi dün gördük biz.
Mıhteşem iv kıdınlığı bir gün önceden işe başlar

Kereviz mi o, ellerine sağlık.
Bir sevemedim şunu ya.

8 gün mü
Yazın napıyorsun bacım ya

Ben verırım gizliden ararsın sorun doktor değil ya kadın fjdjdd olmama konusu
Yok aramışken sorarım ben. Madem Bir şey yapıyoruz tam olsun.
norolojide iyiyimdir, ms tanısı kriterleri gelecek sınavda.
Sen bir kaç ay çalış oyle arayayim. anca hazır olursun

8 gün mü
Yazın napıyorsun bacım ya
Öff felaket felaket.
Eğer dışarı çıkıyorsam ya da tatildeysem tampon, geceleri uyurken ped kullanıyorum.
Bir ara doğumlarda depend kilot bezi buldum, arada havalandırma için evde şort içine onu bile giyiyorum
Bezli bebek gibiyim.

Yok aramışken sorarım ben. Madem Bir şey yapıyoruz tam olsun.
norolojide iyiyimdir, ms tanısı kriterleri gelecek sınavda.
Sen bir kaç ay çalış oyle arayayim. anca hazır olursun

Ben sizi bdvde edepli bir kadın bilirdim turuncu hanım. Takip ederdim sizi. Hiç yakıştıramadım yazdıklarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…