Coronasavar

Onu düşündüm zatenn e gidip ararsam da olmaz sanırım ama bu durum benı ragatsuz edıyorum
Ayrıca pişiği sorduguma göre demekki her şeyi yapmısım ve sonuç alamamışım bunu da goz onundr bulundurun
Pedin markasından mı diye sormuşsun pek her şeyi yapmış gibi gelmedi ama neyse tartışmayalım.
Ayrıca burada herkes üzerinden bir geyik dönüyor bu kadar takılma buna.
Çok ciddiye alırsan bazı şeyleri hayat geçmez bunu da yaşı senden büyük olup zamanında her şeyde ciddiyet aramış biri olarak söylüyorum.

Geç kaldın baby, o işi dün gördük biz.
Mıhteşem iv kıdınlığı bir gün önceden işe başlar

Kereviz mi o, ellerine sağlık.
Bir sevemedim şunu ya.
Kocam da sevmezdi, şimdi tencere tencere evde kereviz pişiyor .
Gerçi az yemek biliyor olmamla da alakalı olabilir

Özür dilerim hadsizlik yapmak istemem ama bir kadın ve anne olarak sessiz kalamadım. Benim yüzüm kızardıysa okurken, Allah korusun nikahlı Kocalarınız görse...
Sizin yüzünüzün kızarması kendi etik ve ahlak anlayışınızla ilintilidir.
Burada hiçbir terbiyesiz ya da dünyada sır olan, ar, arsızlık üzerine bir şey dönmüyor.
Hepimizin bildiği hele de nikahlı kocalarımızın çokça iyi bildiği bir geyik muhabbeti sadece.

Atomu parçalamak gayesi ile toplanmadık hiçbirimiz ve algı olarak da zaten kendi hayatlarımızda böyle insanlarız ki rahat rahat yazabiliyoruz.
Siz değilseniz, okumazsınız ve yüzünüz kızarmaz.
Ama anne ve kadın olarak kendinizi belirtmeniz hoş değil, çoğumuz anne ve hepimiz kadın olarak, bunları yarıştırmaya girmeyelim.
Düşüncenizi söylediniz, ben de kibarca açıkla yaptım.
Sohbetimiz uzarsa aynı seviyemi devam ettirmeyeceğim.

Hello sazan 2

Sadece anne değiliz, kendimizi başka şekillerde de tanımladığımız için her ortamda anne gibi davranmamıza gerek kalmıyor haliyle. Siz öyle davranıyorsanız, sizin meseleniz. Çocuklarınızla yetişkinlerle konuştuğunuz ölçüde mi konuşursunuz? Bir arkadaşınızla konuştuğunuz şeyleri gidip çocuğunuza anlatmazsınız herhalde, değil mi? Bizim yetişkinler arasında nasıl konuştuğumuz da bizim meselemiz bu arada, beğenmiyorsanız şikayet edebilirsiniz, gerisini de yönetim düşünür. Şimdi hayanızı da alıp biraz ötede etmeye devam edebilirsiniz.

Rahatsız oolduğunuzda her ayrıntısını okumaya devam etmek zorunda değildiniz.
Ama ettiniz.
Ben de sizi kötü niyetli olmakla, açık aramakla falan mi itham etmeliyim şimdi?

Neden hemen saldırıyorsunuz ben sizi uyarmak istedim. Hemcinslerimi düştükleri hayasızlık çukurundan kurtarmak bir feminist olarak benim görevim sonuçta.

Kocam da sevmezdi, şimdi tencere tencere evde kereviz pişiyor .
Gerçi az yemek biliyor olmamla da alakalı olabilir
Çocuklarım yese 3 öğün o kokusuna dayanırım.
Balkonda seri üretime başlarım.
Ama benimkiler tamamen hamurabi oldukları için, makarna pilav börek lahmacun girdabından çıkamıyoruz

Neden hemen saldırıyorsunuz ben sizi uyarmak istedim. Hemcinslerimi düştükleri hayasızlık çukurundan kurtarmak bir feminist olarak benim görevim sonuçta.
Abla diyorum benden büyük olduğunuzu düşünerek biz çok mutluyuz bu çukurda
Bu üyelerle aynı çukurdayım iyi ki

görevlerimizi insanların izin verdıgı ölçüde yerine getırebılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…