- 18 Ekim 2018
- 8.200
- 33.991
- 548
Pedin markasından mı diye sormuşsunOnu düşündüm zatenn e gidip ararsam da olmaz sanırım ama bu durum benı ragatsuz edıyorum
Ayrıca pişiği sorduguma göre demekki her şeyi yapmısım ve sonuç alamamışım bunu da goz onundr bulundurun
Ben sizi bdvde edepli bir kadın bilirdim turuncu hanım. Takip ederdim sizi. Hiç yakıştıramadım yazdıklarınızı.
Ciddiyseniz ona gore cevap vereceğim.
Şakaysa gülmedim.
Kocam da sevmezdi, şimdi tencere tencere evde kereviz pişiyor .Geç kaldın baby, o işi dün gördük biz.
Mıhteşem iv kıdınlığı bir gün önceden işe başlar
Kereviz mi o, ellerine sağlık.
Bir sevemedim şunu ya.
Kereviz miiiiii biliyordummKocam da sevmezdi, şimdi tencere tencere evde kereviz pişiyor .
Gerçi az yemek biliyor olmamla da alakalı olabilir
Ciddiyim. Neden şaka yapayım böyle bir konuda.
Sizin yüzünüzün kızarması kendi etik ve ahlak anlayışınızla ilintilidir.Özür dilerim hadsizlik yapmak istemem ama bir kadın ve anne olarak sessiz kalamadım. Benim yüzüm kızardıysa okurken, Allah korusun nikahlı Kocalarınız görse...
Sizin yüzünüzün kızarması kendi etik ve ahlak anlayışınızla ilintilidir.
Burada hiçbir terbiyesiz ya da dünyada sır olan, ar, arsızlık üzerine bir şey dönmüyor.
Hepimizin bildiği hele de nikahlı kocalarımızın çokça iyi bildiği bir geyik muhabbeti sadece.
Atomu parçalamak gayesi ile toplanmadık hiçbirimiz ve algı olarak da zaten kendi hayatlarımızda böyle insanlarız ki rahat rahat yazabiliyoruz.
Siz değilseniz, okumazsınız ve yüzünüz kızarmaz.
Ama anne ve kadın olarak kendinizi belirtmeniz hoş değil, çoğumuz anne ve hepimiz kadın olarak, bunları yarıştırmaya girmeyelim.
Düşüncenizi söylediniz, ben de kibarca açıkla yaptım.
Sohbetimiz uzarsa aynı seviyemi devam ettirmeyeceğim.
Sadece anne değiliz, kendimizi başka şekillerde de tanımladığımız için her ortamda anne gibi davranmamıza gerek kalmıyor haliyle. Siz öyle davranıyorsanız, sizin meseleniz. Çocuklarınızla yetişkinlerle konuştuğunuz ölçüde mi konuşursunuz? Bir arkadaşınızla konuştuğunuz şeyleri gidip çocuğunuza anlatmazsınız herhalde, değil mi? Bizim yetişkinler arasında nasıl konuştuğumuz da bizim meselemiz bu arada, beğenmiyorsanız şikayet edebilirsiniz, gerisini de yönetim düşünür. Şimdi hayanızı da alıp biraz ötede etmeye devam edebilirsiniz.Yazık gelecek nesilleri böyle kadınlar yetiştiriyor. Ben haya ettim sizin adınıza. Yönetim nasıl müsaade ediyor anlamıyorum ki. Esprinin de bir adabı vardır. Anne olacaksınız bir de. Edebi elden gidene ne desek boş!
Bir benniyim fjddkdkdkHello sazan 2
Tanışalım ben 3 numero.Hello sazan 2
Rahatsız oolduğunuzda her ayrıntısını okumaya devam etmek zorunda değildiniz.
Ama ettiniz.
Ben de sizi kötü niyetli olmakla, açık aramakla falan mi itham etmeliyim şimdi?
Idrak çok pissin
Çocuklarım yese 3 öğün o kokusuna dayanırım.Kocam da sevmezdi, şimdi tencere tencere evde kereviz pişiyor .
Gerçi az yemek biliyor olmamla da alakalı olabilir
Abla diyorum benden büyük olduğunuzu düşünerek biz çok mutluyuz bu çukurdaNeden hemen saldırıyorsunuz ben sizi uyarmak istedim. Hemcinslerimi düştükleri hayasızlık çukurundan kurtarmak bir feminist olarak benim görevim sonuçta.
Hello sazan 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?