İdrakkkkNeden hemen saldırıyorsunuz ben sizi uyarmak istedim. Hemcinslerimi düştükleri hayasızlık çukurundan kurtarmak bir feminist olarak benim görevim sonuçta.
Neden hemen saldırıyorsunuz ben sizi uyarmak istedim. Hemcinslerimi düştükleri hayasızlık çukurundan kurtarmak bir feminist olarak benim görevim sonuçta.
Yok ya 1 benim sanıyordum, sende mi yazdınBir benniyim fjddkdkdk
He vallaha tatlı alırım üyesinden sonra alayınaYok ya 1 benim sanıyordum, sende mi yazdın
Djjddj ne zengini benım için çok önemli oEn zeki ve zengininiz benim.
Herkes ne yazacak diye bekledim.
O değil söylemeden uzatsaydım keşke.
Siz zengin misiniz ki çocuğunuz paşa olsun hanımefendi, kendinize gelin duzeltin şu nicki deseydim .
Buraların pasalari olacaksa benim ogluslarim olur.
Kızım da premses
Sizin yüzünüzün kızarması kendi etik ve ahlak anlayışınızla ilintilidir.
Burada hiçbir terbiyesiz ya da dünyada sır olan, ar, arsızlık üzerine bir şey dönmüyor.
Hepimizin bildiği hele de nikahlı kocalarımızın çokça iyi bildiği bir geyik muhabbeti sadece.
Atomu parçalamak gayesi ile toplanmadık hiçbirimiz ve algı olarak da zaten kendi hayatlarımızda böyle insanlarız ki rahat rahat yazabiliyoruz.
Siz değilseniz, okumazsınız ve yüzünüz kızarmaz.
Ama anne ve kadın olarak kendinizi belirtmeniz hoş değil, çoğumuz anne ve hepimiz kadın olarak, bunları yarıştırmaya girmeyelim.
Düşüncenizi söylediniz, ben de kibarca açıkla yaptım.
Sohbetimiz uzarsa aynı seviyemi devam ettirmeyeceğim.
Sen nasıl bir saykosunYa ama hemen ne söylüyorsun nereden anladın hı ajajjw
Ya ama hemen ne söylüyorsun nereden anladın hı ajajjw
Sen nasıl bir saykosun
Emcük annesi yapmayınca djjdd ben anlayamadım
Çocuğum kolumu cimcirirken yazdım hemi de.Bak bak nasıl hırslanmış bak ahsjssj
Yeni gelen namıslı bacımızYav kim kimdir zor tanıyorum zaten, şuan resmen yoklama alacağım sen kimdin bizi nerde oltaladın diye
Pisim cünkü. Dedim bu kadar mesajı varsa bunun ben bunu eski konularından çok pis vururum.
Ama idrak'ın oğlu var ve senin avatardaki bebe kız.Emcük annesi:ben idrakim.
Herseyim var.Djjddj ne zengini benım için çok önemli o
Ama idrak'ın oğlu var ve senin avatardaki bebe kız.
Açıkçası arama kısmına nick yazınca çıkıyorProfilim kapalı la özel bir yöntemi mi var görmenin ajsksk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?