- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Araya dün geceki zengin ama ünvanını apoletlerinden söküp aldığım abla da girdi.
Eeee ama çabuk söküldün. Ben bayağı güzel yemiştim. On gün oynatırdın beni parmağında. Sen de fazla yumuşak çıktın. =PDüşündük bunları hep. Hazırlıklı geldik anlıyor musun. Vah vah ters köşe yaptım bahh gördün inceyi bahh ajsjssjsk
Açıkçası arama kısmına nick yazınca çıkıyor
Ahehhshd yok la arkadaşım falan değil.Araya dün geceki zengin ama ünvanını apoletlerinden söküp aldığım abla da girdi.
O bizden biri mi, senin arkadaşın mı sadece?
Feministlerin rolü fkdkd bu muymuş diye düşündüm açıkçası djdjdjjHayır yani az bekler insan. Az sinirlenir sonra yapar. Hemen açık arama hemen
Eeee ama çabuk söküldün. Ben bayağı güzel yemiştim. On gün oynatırdın beni parmağında. Sen de fazla yumuşak çıktın. =P
Ben sanat gösterip gidiyorum.Araya dün geceki zengin ama ünvanını apoletlerinden söküp aldığım abla da girdi.
O bizden biri mi, senin arkadaşın mı sadece?
Ne zengini sordum ama söylemiyorAhehhshd yok la arkadaşım falan değil.
Takıldı bana bozmadık işte.
Tanımıyorum ablayı. Zenginmiş sadece onu öğrendim sizinle
Neyse sayende bize senin gibi yaklaşmayı düşünen hemcinslerimiz de nasıl cevaplarla karşılaşacaklarını az çok kestirip, ayaklarını denk alma moduna geçmişlerdir belki. Bir nevi kamu hizmeti yaptın, o açıdan bakalım.Turuncu çaktı yoksa sürdürecektim gangstayı falan çileden çıkaracaktım ama olmadı:/
Şunu baştan desene arkadaşın sanıp sustum yav.Ahehhshd yok la arkadaşım falan değil.
Takıldı bana bozmadık işte.
Tanımıyorum ablayı. Zenginmiş sadece onu öğrendim sizinle
Benim yemediğimi gangsta hic yemezdi.Turuncu çaktı yoksa sürdürecektim gangstayı falan çileden çıkaracaktım ama olmadı:/
Neyse sayende bize senin gibi yaklaşmayı düşünen hemcinslerimiz de nasıl cevaplarla karşılaşacaklarını az çok kestirip, ayaklarını denk alma moduna geçmişlerdir belki. Bir nevi kamu hizmeti yaptın, o açıdan bakalım.
Herseyim var dedim ya.Ne zengini sordum ama söylemiyor
Reset derken?Ben sanat gösterip gidiyorum.
Bir nevi reset.
Yoh banane fkdkdk s.......n yapmıyoruz foto atmıyoruzHerseyim var dedim ya.
Ama irkek de olabilirim nereden bileceksin di mi?
İstersen şikayet et uyanmislardir.
Benim yemediğimi gangsta hic yemezdi.
Suya götürür susuz getirirdi seni.
Yada sana özelden yürür, hepimizi yerdiniz pis ikili.
Belki sinirden gözü gormezdi gerçi.
Ben ki sakinimdir bir nevrim dönmedi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?