Beni tanımaz kimseler.Şunu baştan desene arkadaşın sanıp sustum yav.
Bundan sonra gelene ‘bu bizim göyden deeel’ çekelim nolur, beynim yanıyor
Ben gerçekten loreth gibi 10 gün yerdim, hiç öyle huylarım yok profile falan bakmam, şaka deseler 3 ileti daha giydirir öyle sakinleşirimTuruncu çaktı yoksa sürdürecektim gangstayı falan çileden çıkaracaktım ama olmadı:/
Zamanında ahlak bekçilerinden çok çektiğim için böyle bir şey görünce gerçek mi, dalga mı geçiliyor ayırt edemiyorum, direkt kamikaze dalışına geçiyorum.Yalnız hemen beğenmedim kırmızısını yapıştırmışsın hemen. Az bdvde mi haya kussam ne yapsam
Ben gerçekten loreth gibi 10 gün yerdim, hiç öyle huylarım yok profile falan bakmam, şaka deseler 3 ileti daha giydirir öyle sakinleşirim
Ama idrak eski haline dön, gözüm gönlüm kabullenemedi.
Ben kendi halimdeydim.Reset derken?
Dur şimdi ablacım bunlar sanattan anlamaz tutturmuşlar bir dük dillerine dük aşağı dük yukarı, biz senle özelden konuşuruz zengin zengin.
Sanat akımlarından hangisine daha yatkınsın ya da ilgilendiğin alan nedir?
Bir de haya ettim diyor feministlerin gorevi dkdkddk çukurdan kurtarmakmışZamanında ahlak bekçilerinden çok çektiğim için böyle bir şey görünce gerçek mi, dalga mı geçiliyor ayırt edemiyorum, direkt kamikaze dalışına geçiyorum.
Bir de haya ettim diyor feministlerin gorevi dkdkddk çukurdan kurtarmakmış
Önceden mesaj attiysan aynı başlıkta toplanır ama.:)Dur az şu an burada olmayan birine özel mesaj yazdım eğer buraya girmeden mesajı açarsa ki ben öyle yapardım. Az onunla eğleneyim ajajsjs
Ya ben ilk mesajına sazan dalışı yaptım, sonrası absürtleşti tabi. İdrak olduğunu nasıl anladınız ya? Sandığım kadar zeki değilmişim.Bir de haya ettim diyor feministlerin gorevi dkdkddk çukurdan kurtarmakmış
Önceden mesaj attiysan aynı başlıkta toplanır ama.:)
Ya yok ben de atladım yok kocalar gorse ne dermiş orayı gordum ya zıvanadan çıktımYa ben ilk mesajına sazan dalışı yaptım, sonrası absürtleşti tabi. İdrak olduğunu nasıl anladınız ya? Sandığım kadar zeki değilmişim.
Benim önceki nick yazıyor degistigim halde aynı kişinin mesajında.Hadi be. Teknoloji cahiliyim ama gönderirken öyle olmadı. Önceden mesajlar çıkmadı sayfada.
Ya yok ben de atladım yok kocalar gorse ne dermiş orayı gordum ya zıvanadan çıktım
Paşa anası olmak için ne yaptın
bölündün demi çoğaldın kocan bilmiyormuydu diyecektım
Okuduguna gore mecburen o zinaya katıldın diyipHe deseydin ben de bildiğim her şeyi kocamdan öğrendim o benim ilkim oldu. Namusumu korudum ona verene kadar. En azından pis pis adamların fotoğraflarına bakıp Göz zinası yapmıyorum sizin gibi derdim. Sonra gelsin küfürler ahajsj. Ah be turuncu ne bozdun hemen gülüm ajajaj
Nü, severim.Ben kendi halimdeydim.
Yazdiklariniz hipnoz etkisi yaptı.
Hızlı bir dönüşle nü alanına geçiş yaptım.
Abla sen tüm mal varlığını bir saysana dkdkkdBenim önceki nick yazıyor degistigim halde aynı kişinin mesajında.
Sildiysen belki ondandır.
Neyse ya tutarsa.
SksjsjsjsjskksAbla sen tüm mal varlığını bir saysana dkdkkd
Zengin olmadıgımdam merak içindeyim
Tanıdıgım tek zengin turuncu
Çünkü bir baktımda sürekli zenginim diyorSksjsjsjsjskks
Zengin dostumuz da yok demeyeceğiz artık
Turuncudan halliceyim canım.Abla sen tüm mal varlığını bir saysana dkdkkd
Zengin olmadıgımdam merak içindeyim
Tanıdıgım tek zengin turuncu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?