Coronasavar

Turuncu çaktı yoksa sürdürecektim gangstayı falan çileden çıkaracaktım ama olmadı:/
Ben gerçekten loreth gibi 10 gün yerdim, hiç öyle huylarım yok profile falan bakmam, şaka deseler 3 ileti daha giydirir öyle sakinleşirim

Ama idrak eski haline dön, gözüm gönlüm kabullenemedi.

Yalnız hemen beğenmedim kırmızısını yapıştırmışsın hemen. Az bdvde mi haya kussam ne yapsam
Zamanında ahlak bekçilerinden çok çektiğim için böyle bir şey görünce gerçek mi, dalga mı geçiliyor ayırt edemiyorum, direkt kamikaze dalışına geçiyorum.

Ben gerçekten loreth gibi 10 gün yerdim, hiç öyle huylarım yok profile falan bakmam, şaka deseler 3 ileti daha giydirir öyle sakinleşirim

Ama idrak eski haline dön, gözüm gönlüm kabullenemedi.

Dur az şu an burada olmayan birine özel mesaj yazdım eğer buraya girmeden mesajı açarsa ki ben öyle yapardım. Az onunla eğleneyim ajajsjs

Ben kendi halimdeydim.
Yazdiklariniz hipnoz etkisi yaptı.
Hızlı bir dönüşle nü alanına geçiş yaptım.

Ya ben ilk mesajına sazan dalışı yaptım, sonrası absürtleşti tabi. İdrak olduğunu nasıl anladınız ya? Sandığım kadar zeki değilmişim.
Ya yok ben de atladım yok kocalar gorse ne dermiş orayı gordum ya zıvanadan çıktım
Paşa anası olmak için ne yaptın

bölündün demi çoğaldın kocan bilmiyormuydu diyecektım

Ya yok ben de atladım yok kocalar gorse ne dermiş orayı gordum ya zıvanadan çıktım
Paşa anası olmak için ne yaptın

bölündün demi çoğaldın kocan bilmiyormuydu diyecektım

He deseydin ben de bildiğim her şeyi kocamdan öğrendim o benim ilkim oldu. Namusumu korudum ona verene kadar. En azından pis pis adamların fotoğraflarına bakıp Göz zinası yapmıyorum sizin gibi derdim. Sonra gelsin küfürler ahajsj. Ah be turuncu ne bozdun hemen gülüm ajajaj

Okuduguna gore mecburen o zinaya katıldın diyip
..............:.. banlanmayı goze alırdım

Ben kendi halimdeydim.
Yazdiklariniz hipnoz etkisi yaptı.
Hızlı bir dönüşle nü alanına geçiş yaptım.
Nü, severim.
Sanatın her mecrasında ‘sanat sanat için’ argümanını benimserim.
Ve aynı zamanda yalın ve biriciklik.
Nü bunun en güzel türüdür, bir bedenin kusursuzluğunu ortaya koymakta daha iyi bir akım olamaz.
Ama şahsi düşüncem, zirvesi Manet’in olympia tablosudur.
Nü den öte çokça sansasyonel bir tablo olması, çıplaklığın aslında ucuzlaştırılma karşısında dik duruşunu simgeler bana göre.
Bir mikelenjelo davut heykeli kadar olmasa da, çok merak ettiğim ve dünya gözüyle de çok şükür gördüğüm bir tablo.

Ben sana didim, özelde konuşalım sanat arıyorsan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…