Ama turuncunun işlettiği emek kattığı bir iş yeri var siz neyle uğraşıyorsunuz iş gücüne katkınız nedirTuruncudan halliceyim canım.
O kadar diyim.
Kendi çapında çiçek böcek çiziyorum ben.Nü, severim.
Sanatın her mecrasında ‘sanat sanat için’ argümanını benimserim.
Ve aynı zamanda yalın ve biriciklik.
Nü bunun en güzel türüdür, bir bedenin kusursuzluğunu ortaya koymakta daha iyi bir akım olamaz.
Ama şahsi düşüncem, zirvesi Manet’in olympia tablosudur.
Nü den öte çokça sansasyonel bir tablo olması, çıplaklığın aslında ucuzlaştırılma karşısında dik duruşunu simgeler bana göre.
Bir mikelenjelo davut heykeli kadar olmasa da, çok merak ettiğim ve dünya gözüyle de çok şükür gördüğüm bir tablo.
Ben sana didim, özelde konuşalım sanat arıyorsan diye.
Tıp.Ama turuncunun işlettiği emek kattığı bir iş yeri var siz neyle uğraşıyorsunuz iş gücüne katkınız nedir
alanı merak ettim
Benim seni gözüm ısırıyor ya kk dan, tanıdık birisi çıkacaksın gibi geliyor.Turuncudan halliceyim canım.
O kadar diyim.
Kendi çapında çiçek böcek çiziyorum ben.
Böyle tablo yorumu için çok fırın ekmek yemem lazım.
AradaYokuspokus
Buradan pek çok şey çıkabilirim fkdkd
Turuncunuj akrabası djdjdjjd herhaldeBenim seni gözüm ısırıyor ya kk dan, tanıdık birisi çıkacaksın gibi geliyor.
Daha önce denk geldik diye anımsıyorum.
Düzelttim sen de düzeltYa niye etiketledin hacıı önce mesaja bakacaktı etiket yok noo
O kadar zenginlik bir onlarda var malum, aha bunlar yemiş bizim hakları hep, ülkeye eşit dağıtsalar para havuzu yapicez herhaldeTuruncunuj akrabası djdjdjjd herhalde
Aynen. Boşuna beklemisim.Ben de ikinci üniversite olarak tıp okumaya başladım. Virüs patlayınca dikey geçiş yaptım. Kolay bölüm ya çok zorlamıyor beni
Aa ben doktorluk yapıyorum ama diplomam yok, reçeteyi de tanıdıklar imzalıyorBen de ikinci üniversite olarak tıp okumaya başladım. Virüs patlayınca dikey geçiş yaptım. Kolay bölüm ya çok zorlamıyor beni
Çok yorum yapmam ama arada ortak yön çıktıysa.Benim seni gözüm ısırıyor ya kk dan, tanıdık birisi çıkacaksın gibi geliyor.
Daha önce denk geldik diye anımsıyorum.
Dur elleme bana beğenmedim atmış öfke kusuyor şu an muhtemelen ahajajjs
Hahahahha şu nicki değiştirsen guzum olmaz mıAhahsjsj bir beğenmedim daha geldi bakalım o aşağı inmeden höykürecek mi. Tosia geldi şimdi de. Teker teker gelin olum
YokkkBende nickimi kocasının prensesi olarak değiştireyim diyorum, herşeyden evvel kocam gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?