- 20 Kasım 2018
- 14.558
- 55.353
- 598
- 35
Ahshs hicbir zaman son sayfaya gelmeden aradan secip mesaj atmamDur elleme bana beğenmedim atmış öfke kusuyor şu an muhtemelen ahajajjs
Hahahahha şu nicki değiştirsen guzum olmaz mı
Paşannesi ne
Ya arkadaşım halkın sağlığıyla oynama. Uzaktan Tıp okusana, açıköğretimde filan da olabilir.Aa ben doktorluk yapıyorum ama diplomam yok, reçeteyi de tanıdıklar imzalıyor
Çok şükür olmayan herkese özelden yazsaydınYo dostum yo mesajın önce görülme ihtimali var. Bundan emin olmadan değişemem pis şeyler yazdım gangstaya özelden
Ahshs hicbir zaman son sayfaya gelmeden aradan secip mesaj atmam
Sen dua et polemik diye şikayet etmedim mesajlarini ahshs komple yanarmisiz
Ekşın kaçırmışım
Ben de şey yapıcam "ikicocukluamahayasız"Bende nickimi kocasının prensesi olarak değiştireyim diyorum, herşeyden evvel kocam gelir
Ben Boğazici tip kazandim ama gidemedimYa arkadaşım halkın sağlığıyla oynama. Uzaktan Tıp okusana, açıköğretimde filan da olabilir.
Ben de şey yapıcam "ikicocukluamahayasız"
Onun kaybedecek cok imaji var bana goreAma şu an bence tosia döşüyor bana. Aşağı inmedi çünkü iki beğenmedim atıp durdu ajsjsjs
Ben odtü tıpBen Boğazici tip kazandim ama gidemedim
Ama şu an bence tosia döşüyor bana. Aşağı inmedi çünkü iki beğenmedim atıp durdu ajsjsjs
Ben de Nişantaşı Tıp'ı bir paunla kaçırdım. Hala içimde keşkedir.Ben Boğazici tip kazandim ama gidemedim
Allah bildiği gibi yapsın seni emi basıldık zannettim
İyiki gitmemişsin canım. Odtü tıp hepsini döver çünkü. Odtü tıptan mezun olmayan tıpçıyım demesin !!!!!1!!11!Ben Boğazici tip kazandim ama gidemedim
Ben de Nişantaşı Tıp'ı bir paunla kaçırdım. Hala içimde keşkedir.
O çok kötü anlamlara gidiyor fkdkdkd"kocasınındüklüsü" ajsjsjs
Pis turuncu hemen ifşa etti
Ohanneess kocamın düklüsü bensem kocam eşcinsel mi, yoksa yine eşcinsel de düklü ben değil miyim? Dur kağıt kalem alıp çözeceğim bunu, geliyorum."kocasınındüklüsü" ajsjsjs
İtü tıp daha iyi diyollarİyiki gitmemişsin canım. Odtü tıp hepsini döver çünkü. Odtü tıptan mezun olmayan tıpçıyım demesin !!!!!1!!11!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?