- 20 Kasım 2018
- 14.558
- 55.355
- 598
- 35
Dur geri dönüp beğenmedimleri düzelteyim bari, tepkimi ifadelerle koyup sessiz kalacaktım rezil olmayayım daha çok diye
Bende filmedepsizi olayım bariBen de şey yapıcam "ikicocukluamahayasız"
Bu guvenlık açığı mı yoksa bu durum bilerek mi bu şekildeBu arada profiliniz gizli olsa da actiginiz tum konular ve yazdığınız tum mesajlar gorulebiliyor, bulunabiliyor yine de.
Kaçabilirsiniz ama saklanamazsiniz.
Kocamındükü olmasın o"kocasınındüklüsü" ajsjsjs
Kocamındükü olmasın ohatlar karışmasın
+18filmlermüdavimi ya da...Bende filmedepsizi olayım bari
Uzuldum canim. Kesin %250 burslu kazanmissindir bir deBen de Nişantaşı Tıp'ı bir paunla kaçırdım. Hala içimde keşkedir.
Yani odtusunde itusunde degilim olayin. En az alti sene okursam ceyiz yapmaya vaktim kalmaz diye dusundum.İyiki gitmemişsin canım. Odtü tıp hepsini döver çünkü. Odtü tıptan mezun olmayan tıpçıyım demesin !!!!!1!!11!
İdrakin birpasaannesi olduğu yerde bize düşünlerBende filmedepsizi olayım bari
Yok, turuncu sağolsun sağ baştan sayarak uyardı bizi.Ekşın kaçırmışım
Ahahah doubledükümvar falan bana anca düşerİdrakin birpasaannesi olduğu yerde bize düşünlerbunlar mı yani , haksızlık
Kibariyenin ‘şofeer’ diye bağıran anasına dönmem an meselesiydi
Bilerektir, yoksa sitede arama bolumu cok kullanissiz olup ilgili mesajlar da bulunamaz hale gelir.Bu guvenlık açığı mı yoksa bu durum bilerek mi bu şekilde
Kibariyenin ‘şofeer’ diye bağıran anasına dönmem an meselesiydi
Sende haklısın canım evleneceksen okulları meşgul etmemek lazım. Evlenemeyecek olan kızlar okusunlar da bari kafaları meşgul olsun onların da.Yani odtusunde itusunde degilim olayin. En az alti sene okursam ceyiz yapmaya vaktim kalmaz diye dusundum
Bir de profil gizlemenin esas esprisi hakkinda bilgilerine ve duvarına yazılanlarim gorulememesi.Bilerektir, yoksa sitede arama bolumu cok kullanissiz olup ilgili mesajlar da bulunamaz hale gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?