Sen ne yapacaksın yeni nicki, son hali bükücü tam seni yansıtır bence
E yazmasınlar daha kolay değil miBir de profil gizlemenin esas esprisi hakkinda bilgilerine ve duvarına yazılanlarim gorulememesi.
3filmbirarada diye arttırıyorum hissemi+18filmlermüdavimi ya da...
Bizi kendi halimize biraktilar ahahaYalnız dalga geçtik filan ama aslında @Birpasannesi çok yerinde bir soru sormuş. Yönetim bizi neden banlamıyor?
Ben ikinci ogretim Geysalik okudum. Erkegimin geysasi olacağım.Sende haklısın canım evleneceksen okulları meşgul etmemek lazım. Evlenemeyecek olan kızlar okusunlar da bari kafaları meşgul olsun onların da.
Ne demek istiyorsun Loreth?Yalnız dalga geçtik filan ama aslında @Birpasannesi çok yerinde bir soru sormuş. Yönetim bizi neden banlamıyor?
Sen ne yapacaksın yeni nicki, son hali bükücü tam seni yansıtır bence
Yönetim bizi bulaş olmasın kk ya diye tecrit etti diyorum, kime bana inanmıyorNe demek istiyorsun Loreth?
Şikayet edelim birbirimizi kimsenin aklında soru işareti kalmasin
Sonra 2 çift laf edeceğim ben size.
Döküldü, abdestimi aldım bozmaya devamHala mı halı yahu hiç ibret almaz mısınız, beyninizden aşağı kaynar sular dökülmedi mi Birpasannesinin yazdıklarını okuyunca
Hahaha. Hepinizi şikayet ediyorum da dikkate alınacak merci niteliğimi yitirdiğim için işe yaramıyor. İşte dün ondan dedim, geçmişimi gizleyip, adımı değiştirip, tanık koruma programına girsem filan diye ama o da çok işe yarar değilmiş. Sonra bulur kıstırırsınız beni sotede filan. En iyisi hain ve sinsi planlarımı biraz daha kurgulamak.Ne demek istiyorsun Loreth?
Şikayet edelim birbirimizi kimsenin aklında soru işareti kalmasin
Sonra 2 çift laf edeceğim ben size.
Yooo.Hala mı halı yahu hiç ibret almaz mısınız, beyninizden aşağı kaynar sular dökülmedi mi Birpasannesinin yazdıklarını okuyunca
İkinci öğrentim miBen ikinci ogretim Geysalik okudum. Erkegimin geysasi olacağım.
Döküldü, abdestimi aldım bozmaya devam
Yooo.
Dedim ki biz el birliğiyle bu paşaannesini geldiğine pişman ederiz.
Gördüm o gücü kendimizde şahsen
Benim korkacak bir şeyim olmadığından da olabilir tabiii, alnım ak yüzüm açık çok şükür
Yalnız nasıl bir mikrop kişiliklersek dışarıdan gelen barınamıyor tutunamıyorYönetim bizi bulaş olmasın kk ya diye tecrit etti diyorum, kime bana inanmıyor
Bir şey diyeyim mi, okuyamaz, kimsecikler okuyamaz.Şoka girdim ben ya düşünsene şikayet de edemezsin gelip okurlar topiği
Bir şey diyeyim mi, okuyamaz, kimsecikler okuyamaz.
Bu rahatlık var bende, nereye kadar okuyacaklar yani illa bir ehaahh yeter diyecekler
Çoban köpeği gibi havlıyoruz ondan olabilir miYalnız nasıl bir mikrop kişiliklersek dışarıdan gelen barınamıyor tutunamıyor
Aaa merhaba öğrencilerim.İkinci öğrentim miben örgün okudum onu bir de yükseğini yaptım
GeçenKk da bazı kişiler var insanları bildiğin takip ediyorlarbenim var öyle bir tane, eski nickimle yaptığım tartışmaları bile hatırlıyor tuhaf. Belli olmaz o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?