Coronasavar

Yalnız dalga geçtik filan ama aslında @Birpasannesi çok yerinde bir soru sormuş. Yönetim bizi neden banlamıyor?
Bizi kendi halimize biraktilar ahaha
Banlarsak bir dahakine foruma dagiliriz diye ellesmiyorlar bence
Saka bir yana bence banlanacak bir sey yapmiyoruz ki :/

Sende haklısın canım evleneceksen okulları meşgul etmemek lazım. Evlenemeyecek olan kızlar okusunlar da bari kafaları meşgul olsun onların da.
Ben ikinci ogretim Geysalik okudum. Erkegimin geysasi olacağım.

Yalnız dalga geçtik filan ama aslında @Birpasannesi çok yerinde bir soru sormuş. Yönetim bizi neden banlamıyor?
Ne demek istiyorsun Loreth?
Şikayet edelim birbirimizi kimsenin aklında soru işareti kalmasin
Sonra 2 çift laf edeceğim ben size.

Ne demek istiyorsun Loreth?
Şikayet edelim birbirimizi kimsenin aklında soru işareti kalmasin
Sonra 2 çift laf edeceğim ben size.
Hahaha. Hepinizi şikayet ediyorum da dikkate alınacak merci niteliğimi yitirdiğim için işe yaramıyor. İşte dün ondan dedim, geçmişimi gizleyip, adımı değiştirip, tanık koruma programına girsem filan diye ama o da çok işe yarar değilmiş. Sonra bulur kıstırırsınız beni sotede filan. En iyisi hain ve sinsi planlarımı biraz daha kurgulamak.

Hala mı halı yahu hiç ibret almaz mısınız, beyninizden aşağı kaynar sular dökülmedi mi Birpasannesinin yazdıklarını okuyunca
Yooo.
Dedim ki biz el birliğiyle bu paşaannesini geldiğine pişman ederiz.
Gördüm o gücü kendimizde şahsen
Benim korkacak bir şeyim olmadığından da olabilir tabiii, alnım ak yüzüm açık çok şükür

Ya he he, mutfaklarda bel kavrayan bendim sanki sevdasını anlatan da bendim inanmayan 900 sayfa okur ona da biz karışamayız

Bir şey diyeyim mi, okuyamaz, kimsecikler okuyamaz.
Bu rahatlık var bende, nereye kadar okuyacaklar yani illa bir ehaahh yeter diyecekler

Kk da bazı kişiler var insanları bildiğin takip ediyorlar benim var öyle bir tane, eski nickimle yaptığım tartışmaları bile hatırlıyor tuhaf. Belli olmaz o yüzden

Kk da bazı kişiler var insanları bildiğin takip ediyorlar benim var öyle bir tane, eski nickimle yaptığım tartışmaları bile hatırlıyor tuhaf. Belli olmaz o yüzden
Geçen Lyanna Mormont nın başına geldi, ben de kadına üzülüp açıklama falan yapıyordum.
Ertesi gün kadın Lyanna nın konuları bulup beğenmedim basıyordu obsesif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…