Geçen @Lyanna Mormont nın başına geldi, ben de kadına üzülüp açıklama falan yapıyordum.
Ertesi gün kadın Lyanna nın konuları bulup beğenmedim basıyordu obsesif
Bi de bdv de abuk subuk konular açanların her konusu detaylarıyla hatırlayıp bir sonraki konusunda ordan laf sokanlar var ya ben son sayfaya gelince ilk sayfadaki mesajları unutuyorum.Kk da bazı kişiler var insanları bildiğin takip ediyorlarbenim var öyle bir tane, eski nickimle yaptığım tartışmaları bile hatırlıyor tuhaf. Belli olmaz o yüzden
Sen Muhbir olursan ancak ufuk görünür ben diyim, yoksa özellikle kzeni biraz tanıyorsam ibreti alem konu açıp ifşa ederHahaha. Hepinizi şikayet ediyorum da dikkate alınacak merci niteliğimi yitirdiğim için işe yaramıyor. İşte dün ondan dedim, geçmişimi gizleyip, adımı değiştirip, tanık koruma programına girsem filan diye ama o da çok işe yarar değilmiş. Sonra bulur kıstırırsınız beni sotede filan. En iyisi hain ve sinsi planlarımı biraz daha kurgulamak.
Şoka girdim ben ya düşünsene şikayet de edemezsin gelip okurlar topiği
Oha sana da mı!O normal corona başlığındaki mi? O benim 200 tane mesajıma beğenmedim attı ya dengesizin teki boşver hiç adını anmayalım gelir melir
Nikahlı kocama sevdamı anlatacaktım tabii ne olacağdıYa he he, mutfaklarda bel kavrayan bendim sanki sevdasını anlatan da bendim inanmayan 900 sayfa okur ona da biz karışamayız
Bana da, buradaki birçok kişiye yaptı aynısını sanırım, ondan kaçtık da bulduk burada bulacağımızıOha sana da mı!
Eheheh beni seviyor, elleşmiyorum ben de
O normal corona başlığındaki mi? O benim 200 tane mesajıma beğenmedim attı ya dengesizin teki boşver hiç adını anmayalım gelir melir
Fight club
Aslında burada bir tek sen varsın.
Şikâyet edememler, kısır döngüye girmeler hep bu yüzden.
Bu halılar, dükler, duvarlar, masalar, zenciler, hepsi senin fantezi dünyan
Içine ata ata ne hale dustun tuta tuta çatlamadan, beynin sana bu kurguyu oluşturdu.
Hiç birimiz yokuz
Yokuz
Yok
Arkadaşlar ben sizi şikayet ettim bilehepinizi kibledim. Birazdan federaller gelir.
Ben senin mutfak olayını da bilmiyorum işin gerçeği.Nikahlı kocama sevdamı anlatacaktım tabii ne olacağdı
Kocasına belini kavratmayanda ne bileyim
Çamur at izi kalsın diyosun, peki
Ondan Ben de nasibimi aldım ya.
Darkmore falan niye çağırmadık
Nooption? Gicik misiniz la kızlara
Anlamıştım, 2 gündür sürdürdüğün sessizlikten anlamıştım ‘kahretsin’Arkadaşlar ben sizi şikayet ettim bilehepinizi kibledim. Birazdan federaller gelir.
Yok bacim yüzleş diyorum.
Niye çamur atayım.
Hocam ben de seni şikayet ettimBen de ettim din kardeşim. Hayasızlık almış başını gitmiş.
Ben çağırayım dedim ikisini, anacım herkes nick değişmiş zaten aramızdadır bem bilmiyorumdur rezil olurum dedim girişmedimDarkmore ne zamandır yoktu bdvde ya ondan çağırmak gelmedi aklıma benim. Çağırsana nooption da yok dediğin gibi belki biraz topiğin seviyesi yükselir
Bunu ben de çok yapıyorum. Birine tüm hanımefendiliğimle =P birşey yazıyorum. Sonra bana çemkiriyor. Sonra ben de ona tüm hanımefendiliğimle çemkiriyorum. Sonra gidip başka konu açıyor. Ben geçmişi unuttuğum için gidip minnoş minnoş yazmaya devam ediyorum. İnsanda biraz hafıza olur ya.Bi de bdv de abuk subuk konular açanların her konusu detaylarıyla hatırlayıp bir sonraki konusunda ordan laf sokanlar var ya ben son sayfaya gelince ilk sayfadaki mesajları unutuyorum.
Hehe, ya sonra benimle işleri bitince sizinle birlikte sınır dışını boylayacakmışım gibi hissediyorum. Geçmiş günahlarım peşimi bırakmaz.Sen Muhbir olursan ancak ufuk görünür ben diyim, yoksa özellikle kzeni biraz tanıyorsam ibreti alem konu açıp ifşa eder
Tarafını seçmeyen bertaraf olur diye havalı bir söz vardı, onu hatırlatmak istedim.Oha sana da mı!
Eheheh beni seviyor, elleşmiyorum ben de
Kim oO normal corona başlığındaki mi? O benim 200 tane mesajıma beğenmedim attı ya dengesizin teki boşver hiç adını anmayalım gelir melir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?