Coronasavar

Geçen @Lyanna Mormont nın başına geldi, ben de kadına üzülüp açıklama falan yapıyordum.
Ertesi gün kadın Lyanna nın konuları bulup beğenmedim basıyordu obsesif

O normal corona başlığındaki mi? O benim 200 tane mesajıma beğenmedim attı ya dengesizin teki boşver hiç adını anmayalım gelir melir

Kk da bazı kişiler var insanları bildiğin takip ediyorlar benim var öyle bir tane, eski nickimle yaptığım tartışmaları bile hatırlıyor tuhaf. Belli olmaz o yüzden
Bi de bdv de abuk subuk konular açanların her konusu detaylarıyla hatırlayıp bir sonraki konusunda ordan laf sokanlar var ya ben son sayfaya gelince ilk sayfadaki mesajları unutuyorum.

Sen Muhbir olursan ancak ufuk görünür ben diyim, yoksa özellikle kzeni biraz tanıyorsam ibreti alem konu açıp ifşa eder

Şoka girdim ben ya düşünsene şikayet de edemezsin gelip okurlar topiği

Fight club
Aslında burada bir tek sen varsın.
Şikâyet edememler, kısır döngüye girmeler hep bu yüzden.
Bu halılar, dükler, duvarlar, masalar, zenciler, hepsi senin fantezi dünyan
Içine ata ata ne hale dustun tuta tuta çatlamadan, beynin sana bu kurguyu oluşturdu.
Hiç birimiz yokuz
Yokuz
Yok

O normal corona başlığındaki mi? O benim 200 tane mesajıma beğenmedim attı ya dengesizin teki boşver hiç adını anmayalım gelir melir

Ondan Ben de nasibimi aldım ya.
Darkmore falan niye çağırmadık
Nooption? Gicik misiniz la kızlara

Çamur at izi kalsın diyosun, peki

Darkmore ne zamandır yoktu bdvde ya ondan çağırmak gelmedi aklıma benim. Çağırsana nooption da yok dediğin gibi belki biraz topiğin seviyesi yükselir
Ben çağırayım dedim ikisini, anacım herkes nick değişmiş zaten aramızdadır bem bilmiyorumdur rezil olurum dedim girişmedim

Bi de bdv de abuk subuk konular açanların her konusu detaylarıyla hatırlayıp bir sonraki konusunda ordan laf sokanlar var ya ben son sayfaya gelince ilk sayfadaki mesajları unutuyorum.
Bunu ben de çok yapıyorum. Birine tüm hanımefendiliğimle =P birşey yazıyorum. Sonra bana çemkiriyor. Sonra ben de ona tüm hanımefendiliğimle çemkiriyorum. Sonra gidip başka konu açıyor. Ben geçmişi unuttuğum için gidip minnoş minnoş yazmaya devam ediyorum. İnsanda biraz hafıza olur ya.
Sen Muhbir olursan ancak ufuk görünür ben diyim, yoksa özellikle kzeni biraz tanıyorsam ibreti alem konu açıp ifşa eder
Hehe, ya sonra benimle işleri bitince sizinle birlikte sınır dışını boylayacakmışım gibi hissediyorum. Geçmiş günahlarım peşimi bırakmaz.
Oha sana da mı!
Eheheh beni seviyor, elleşmiyorum ben de
Tarafını seçmeyen bertaraf olur diye havalı bir söz vardı, onu hatırlatmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…