Coronasavar

Ben de itiraf ediyorum.
Bana da dedi ki hali, mutfak, parke hatta tavla herkeste olabilir ama bir bilardo masası farklılık katsın dedi.
Ben bilardo oynuyorum derken herkes normal anladı diye çok da şeyetmedim.
Halbuki demedim ki ben istakayla oynuyoruz diye.
Kimseler anlamadı beni.

Hocam ben de seni şikayet ettim
Forumda dini konular konuşmak yasak .
Maşallah sübhanallah, inşallah yasak bunlar.
Lütfen biraz dikkat edin
Belki müslüman değiliz? Nedir yani?

Ne demek Müslüman değiliz öyle bir ihtimal mi var? Gerçekten hayret ediyorum siz münafıklara. Lafın nereye gittiğini bilmiyorsunuz.

Ben senin mutfak olayını da bilmiyorum işin gerçeği.
Hayır yani kimsenin yavuklusu gelip dolanmıyor memito totiş falan mıncıklamıyor mu tezgah başında
Hiçc.
O kadar hanımefendi bir kişiliğim ki, vuracak birşey bulamayınca böyle şeylere gerek duydular
Olayı göbekte zeytin yemeye bağladı Yokuspokus
Kendisi hala uyuyor tabi, olsun.

Hiçc.
O kadar hanımefendi bir kişiliğim ki, vuracak birşey bulamayınca böyle şeylere gerek duydular
Olayı göbekte zeytin yemeye bağladı Yokuspokus
Kendisi hala uyuyor tabi, olsun.
Olaydı bir vs melekleri göbeğim, orada hünkar beğendi de yedirirdim ben
Maksat işimiz görülsün...

Bazıları var ben onları çok iyi tanıyorum nick değiştirse bile tanıyorum

Ne demek Müslüman değiliz öyle bir ihtimal mi var? Gerçekten hayret ediyorum siz münafıklara. Lafın nereye gittiğini bilmiyorsunuz.
Kardeş bende tebliğ amaçlı girdim ama beni kendilerine benzetti bunlar.
Hele bir dük başı vardı evlerden ırak.
Paşanı da al git sen, çok geç olmadan

Kardeş bende tebliğ amaçlı girdim ama beni kendilerine benzetti bunlar.
Hele bir dük başı vardı evlerden ırak.
Paşanı da al git sen, çok geç olmadan
i
Gel biz seninle yeni başlık açalım. Ahlaklı çocuklar yetiştirenler diye. Bunlar ana ise biz neyiz hey yavrum hey

Siz bilmezsiniz buralar dutluk iken bir başlık vardı. Forumdaki bir üyeye isim vermeden yaz mıydı neydi başlık. Aboo ne gömerdik orada. En son ortalığı kan götürünce kapattılar başlığı.

Hahahahah ne kadar eğlenceli olurdu yalnız hem yüzüne karşı hem arkasından kanıt yok delil yok salla sallayabildiğin kadar, lafını ortaya koy beğenen alsın gitsin

Siz bilmezsiniz buralar dutluk iken bir başlık vardı. Forumdaki bir üyeye isim vermeden yaz mıydı neydi başlık. Aboo ne gömerdik orada. En son ortalığı kan götürünce kapattılar başlığı.
Offf bizim olay orada patladıydı, kazen tek tek ifşa etti 2 hasımlı grubu zekamızı magma seviyesine indirgeyip tüm kk ya taşlattı şeytan usulü

Offf bizim olay orada patladıydı, kazen tek tek ifşa etti 2 hasımlı grubu zekamızı magma seviyesine indirgeyip tüm kk ya taşlattı şeytan usulü
Ne zaman oldu bu, eski üyeler bilir herhalde, ben 2 yıllık yeni gelin üye sayılırım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…