Utanıyorum. Çağıramıyorum.Darkmore ne zamandır yoktu bdvde ya ondan çağırmak gelmedi aklıma benim. Çağırsana nooption da yok dediğin gibi belki biraz topiğin seviyesi yükselir
Ben de itiraf ediyorum.Fight club
Aslında burada bir tek sen varsın.
Şikâyet edememler, kısır döngüye girmeler hep bu yüzden.
Bu halılar, dükler, duvarlar, masalar, zenciler, hepsi senin fantezi dünyan
Içine ata ata ne hale dustun tuta tuta çatlamadan, beynin sana bu kurguyu oluşturdu.
Hiç birimiz yokuz
Yokuz
Yok
Hocam ben de seni şikayet ettim
Forumda dini konular konuşmak yasak .
Maşallah sübhanallah, inşallah yasak bunlar.
Lütfen biraz dikkat edin
Belki müslüman değiliz? Nedir yani?
Hiçc.Ben senin mutfak olayını da bilmiyorum işin gerçeği.
Hayır yani kimsenin yavuklusu gelip dolanmıyor memito totiş falan mıncıklamıyor mu tezgah başında
Olaydı bir vs melekleri göbeğim, orada hünkar beğendi de yedirirdim benHiçc.
O kadar hanımefendi bir kişiliğim ki, vuracak birşey bulamayınca böyle şeylere gerek duydular
Olayı göbekte zeytin yemeye bağladıYokuspokus
Kendisi hala uyuyor tabi, olsun.
Bunu ben de çok yapıyorum. Birine tüm hanımefendiliğimle =P birşey yazıyorum. Sonra bana çemkiriyor. Sonra ben de ona tüm hanımefendiliğimle çemkiriyorum. Sonra gidip başka konu açıyor. Ben geçmişi unuttuğum için gidip minnoş minnoş yazmaya devam ediyorum. İnsanda biraz hafıza olur ya.
Hehe, ya sonra benimle işleri bitince sizinle birlikte sınır dışını boylayacakmışım gibi hissediyorum. Geçmiş günahlarım peşimi bırakmaz.
Tarafını seçmeyen bertaraf olur diye havalı bir söz vardı, onu hatırlatmak istedim.
Kardeş bende tebliğ amaçlı girdim ama beni kendilerine benzetti bunlar.Ne demek Müslüman değiliz öyle bir ihtimal mi var? Gerçekten hayret ediyorum siz münafıklara. Lafın nereye gittiğini bilmiyorsunuz.
iKardeş bende tebliğ amaçlı girdim ama beni kendilerine benzetti bunlar.
Hele bir dük başı vardı evlerden ırak.
Paşanı da al git sen, çok geç olmadan
Siz bilmezsiniz buralar dutluk iken bir başlık vardı. Forumdaki bir üyeye isim vermeden yaz mıydı neydi başlık. Aboo ne gömerdik orada. En son ortalığı kan götürünce kapattılar başlığı.
Offf bizim olay orada patladıydı, kazen tek tek ifşa etti 2 hasımlı grubu zekamızı magma seviyesine indirgeyip tüm kk ya taşlattı şeytan usulüSiz bilmezsiniz buralar dutluk iken bir başlık vardı. Forumdaki bir üyeye isim vermeden yaz mıydı neydi başlık. Aboo ne gömerdik orada. En son ortalığı kan götürünce kapattılar başlığı.
Ne demek Müslüman değiliz öyle bir ihtimal mi var? Gerçekten hayret ediyorum siz münafıklara. Lafın nereye gittiğini bilmiyorsunuz.
Offf bizim olay orada patladıydı, kazen tek tek ifşa etti 2 hasımlı grubu zekamızı magma seviyesine indirgeyip tüm kk ya taşlattı şeytan usulü
ismini anmak istemediğim biri
Ne zaman oldu bu, eski üyeler bilir herhalde, ben 2 yıllık yeni gelin üye sayılırım tabiOfff bizim olay orada patladıydı, kazen tek tek ifşa etti 2 hasımlı grubu zekamızı magma seviyesine indirgeyip tüm kk ya taşlattı şeytan usulü
AlajsjsksNe zaman oldu bu, eski üyeler bilir herhalde, ben 2 yıllık yeni gelin üye sayılırım tabi
Ne zaman oldu bu, eski üyeler bilir herhalde, ben 2 yıllık yeni gelin üye sayılırım tabi
Hahahahah ne kadar eğlenceli olurdu yalnız hem yüzüne karşı hem arkasından kanıt yok delil yok salla sallayabildiğin kadar, lafını ortaya koy beğenen alsın gitsin
Ben darkta bu potansiyeli görüyorum da noop bizi kireçe bulayabilir, malum zararımız yayılmasın diye.Kibarcık noptioon ve darkmore u çağırma görevini sana devredelim mi, sen utanılacak çok şey yazmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?