- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Offf bizim olay orada patladıydı, kazen tek tek ifşa etti 2 hasımlı grubu zekamızı magma seviyesine indirgeyip tüm kk ya taşlattı şeytan usulü
Yok yafrım biz sürüce dalışıyordukAcaba benim orada bir düşmanım vardı. O sen olabilir misin diyorum
Hanım Hanım...
O at gözlüklerini çıkar da bir dünyayı gör.
kaynanan, gorumcen, eltinden baskaları da var.
Diyorum da kime diyorum.
Ben darkta bu potansiyeli görüyorum da noop bizi kireçe bulayabilir, malum zararımız yayılmasın diye.
Emin miyiz, ne kadar az kişi buradan haberdar olursa o kadar iyi düşünüyorun benKibarcık noptioon ve darkmore u çağırma görevini sana devredelim mi, sen utanılacak çok şey yazmadın
Kelepçeleriyle mi gelirler acabaaaArkadaşlar ben sizi şikayet ettim bilehepinizi kibledim. Birazdan federaller gelir.
Büyük yemin. Ben giremem o yükün altınaAma çağırırken yemin edin bir daha halı ve masa demeyeceğiz diye nolur tamam mı, boşanmayacak olsam da sizin yüzünüzden boşanıcam bu gidişle
Çocuk kitabı da yazıyor musun kardeş, gördüm o ışığı ben sendeBen iki üniversite mezunuyum. Size ne kadar kültürlü olduğumu anlatacak değilim hanımefendi!
Emin miyiz, ne kadar az kişi buradan haberdar olursa o kadar iyi düşünüyorun ben
Guzum sen olayı tersten algılıyorsun.Ama çağırırken yemin edin bir daha halı ve masa demeyeceğiz diye nolur tamam mı, boşanmayacak olsam da sizin yüzünüzden boşanıcam bu gidişle
Seviyeyi yükseltsin dedin, beğenmiyur musun bizi
Guzum sen olayı tersten algılıyorsun.
Ben senin yerinde olsam ‘bey bey artık aksiyonlarımız bayağı oldu, monotona bağladık, gel dam tepe yeni şeylere girişelim’ derim
Seviyeyi yükseltsin dedin, beğenmiyur musun bizi
Anacım sosyal izolasyon yasak, git sana damda tövbe tövbe umuma açıl demedikCorono var coronooooo ne damı ne tepesi
Anacım sosyal izolasyon yasak, git sana damda tövbe tövbe umuma açıl demedik
bende öyle koca olacak, pehh.
Buraya yazmaya zamanım olmaz, bir konu vardı günde 9 diyeidolüm
Kelepçe, kırbaç artık ne varsaKelepçeleriyle mi gelirler acabaaa
Noop ve darkmore terbiyeli insanlar mı?
Ya kızım bir dur ortalık zaten karışıkKelepçeleriyle mi gelirler acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?