Tam olarak öyle değil fkfkffkO ne demek be biz terbiyesiz miyiz?
Evet.O ne demek be biz terbiyesiz miyiz?
Tam olarak öyle değil fkfkffk
Terbiyesiz bizim için bir sıfat değil adımız o ayrıca hayasızlar daha uygun
Gitmedim, edepliydim o zamanlar.Kelepçe, kırbaç artık ne varsa
Ne dicem, Prag’da seks makineleri müzesi var gittin mi oraya
Ücretsiz binlerce görebileceğimi zannetmiyorum ben.Gitmedim, edepliydim o zamanlar.
İzlanda'da kaldığım otelin karşısında penis müzesi vardı, envai çeşit penis, ne ararsan. Çoğu hayvan penisi tabii. Otelde salonda restoranda falan takılırken bazı kızlarla sohbete koyulduk. Biri dedi ki yarın penis müzesine gitsek mi. Biri dedi ki hayvan mı var sadece, insan var mı. En son diğerinin yorumu üzerine gitmekten vazgeçtik: Penis görmek istesem ücretsiz görebilirim, niye penis görmek için para vereyim.
Dedim mantıklı diyorsun bacım.
Görmek istemesek bile görüyoruz. Sokağın ortasında durup açanı mı ararsın yoksa dm den dükleyeni miGitmedim, edepliydim o zamanlar.
İzlanda'da kaldığım otelin karşısında penis müzesi vardı, envai çeşit penis, ne ararsan. Çoğu hayvan penisi tabii. Otelde salonda restoranda falan takılırken bazı kızlarla sohbete koyulduk. Biri dedi ki yarın penis müzesine gitsek mi. Biri dedi ki hayvan mı var sadece, insan var mı. En son diğerinin yorumu üzerine gitmekten vazgeçtik: Penis görmek istesem ücretsiz görebilirim, niye penis görmek için para vereyim.
Bebelerim uyumak üzere, bugün kahve molamı sizlerle değil, ihanetin alasını yaparak la casa de papel ile geçireceğim, üzgünüm, affedin
Satmadım, tüm çıplaklığı ile gerçekleri yüzüne vurdum, huyum kurusunŞuraya bak, nasıl da sattı
Hepsi insan olsa....Ücretsiz binlerce görebileceğimi zannetmiyorum ben.
Sırf anatomi bilgim gelişsin diye giderdim beaa
Ahaah hele chatroulette zamanlarıGörmek istemesek bile görüyoruz. Sokağın ortasında durup açanı mı ararsın yoksa dm den dükleyeni mi
Kendi terbiyemin üstüne terbiye kabul etmem benNoop ve darkmore terbiyeli insanlar mı?
Gitmedim, edepliydim o zamanlar.
Bana kimse açmıyor, dm den atmıyor. Sana neden atıyolar?Görmek istemesek bile görüyoruz. Sokağın ortasında durup açanı mı ararsın yoksa dm den dükleyeni mi
Yaş aralığı?Hanımlar çocuklarla izleyebilecegimiz edepli film, animasyon önerileri varsa paylaşabilir misiniz?
Özelliklefilmdelisi .
Haftasonu arşive ekleyim.
Coco çok güzel izlemediyseniz tavsiye ederim. Bir de Denizin Şarkısı.Hanımlar çocuklarla izleyebilecegimiz edepli film, animasyon önerileri varsa paylaşabilir misiniz?
Özelliklefilmdelisi .
Haftasonu arşive ekleyim.
Sen ne çıktın onu söyle üstadım.Ya bu Prag’dakinin girişinde bi koltuk var sayaçlı, çekicilik seviyeni söylüyor oturunca sex bombdan frozen a kadar seviyeler var
Ya bu Prag’dakinin girişinde bi koltuk var sayaçlı, çekicilik seviyeni söylüyor oturunca sex bombdan frozen a kadar seviyeler var
6-11Yaş aralığı?
Salona koyup misafirlerini oturtacaksın düşünsene ahahaAlicja koltuğu bozar, yerine halısını bırakır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?