frozen olduğum için bozarım evetAlicja koltuğu bozar, yerine halısını bırakır.
Salona koyup misafirlerini oturtacaksın düşünsene ahaha
WildSen ne çıktın onu söyle üstadım.
Önce oğlunu oturturum. Çıkan sonuca göre bakalım kv olur mu olmaz mıKayınvalidenin oturduğunu düşün... Ay neyse susuyorum
O yaş aralığı beni aştı
Vuhuu aramızda ne cevherler varmış
Önce oğlunu oturturum. Çıkan sonuca göre bakalım kv olur mu olmaz mı
Yaa bizden önce bi tane orta yaşlı çift vardı. Kadıncağız oturdu frozen çıktı. Adam pis pis gülüyorfrozen olduğum için bozarım evet
Hayatta şey herşey değildir tamam mı. Açık açık yazdırma bana utanıyorum mahçup bir bayanım.
Her şey değilse bile çok şeydirHayatta şey herşey değildir tamam mı. Açık açık yazdırma bana utanıyorum mahçup bir bayanım.
Teşekkür ederim. Buz dağı ni araştırayım.O yaş aralığı beni aştı
Ama araştırmanızı şöyle yapabilirsini, pedagog danışmanlığında yapılan çocuk filmleri diye.
Ben hala buz dağı serisinin çocuklara çok fazl olumlu yanı olduğunu düşünüyorum, büyüseler dönüp dolaşıp izlettireceğim.
Diğer bir seçenek de çocuk tiyatroları, şuan hele korona günlerinde çokça yüklendi internete.
Bir an var ya eşimin arkadaşısın sandım tırstım. Prag, koltuk falan deyince ahdha ama değilsin biliyorum.Yaa bizden önce bi tane orta yaşlı çift vardı. Kadıncağız oturdu frozen çıktı. Adam pis pis gülüyor
Sefasını süremeyeceksem evlilik cefasını niye çekeyim değil mi amaHer şey değilse bile çok şeydir
Bir an var ya eşimin arkadaşısın sandım tırstım. Prag, koltuk falan deyince ahdha ama değilsin biliyorum.
Satmadım, tüm çıplaklığı ile gerçekleri yüzüne vurdum, huyum kurusun
Asıl satış kocama olacak, onun yokluğunda başlıyorum
Nerde ayolEşin mi var senin
Olabilir anabsnskdmdkBizim ki izlersen bensiz corona 3 ay sürsün dedi çıktı yukarı.
Hayır her iş durdu, ne yapıyorsun yani.
O mu bensiz izliyor yoksa
Nerde ayolDümdüz bekarım ben, sevgilim bile yok, çok üzülüyom Çiko
Valla eşim varsa benim bile haberim yokAy diyorum biz ne konuşuyoruz lyannayla eşi varmış hiç haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?