İzlemişsinizdir bilmiyorum da şimdi pek tvlerde göstermiyorlar sanırım. Ben çocukken severek izlediğim filmler vardı netten bulabilirsenizTeşekkür ederim. Buz dağı ni araştırayım.
Tavsiye filmlerin hemen hepsini izledik.
Yaş da sıkıntı oluyor bazen.
Küçük sıkılıyor ya da büyüğe basit geliyor.
Tiyatrolara da bakiyim o zaman.
Eşinin mi?Bir an var ya eşimin arkadaşısın sandım tırstım. Prag, koltuk falan deyince ahdha ama değilsin biliyorum.
Bak seni kırmadım, kahvemi içiyorum burada.Ay diyorum biz ne konuşuyoruz lyannayla eşi varmış hiç haberim yok
Beni mi işletiyorsunuz Alicja'yla sizEşinin mi?
Valla eşim varsa benim bile haberim yok
O nerden çıktı eşim olduğuHayır bilmediğim bir kocam varsa değerlendireyim bari
Arkadaşlar aramızdaki erkeği bulduk. Lyanna erkek, eşi de kadın ben de arkadaşıyımBeni mi işletiyorsunuz Alicja'yla sizNe eşi yahu? Hayır kendimden şüpheye düştüm şu an ahfhah bilgim dahilinde bir eşim yok, bilmediğim bir kocam var da söylemiyorsanız alınırım bak
Arkadaşlar aramızdaki erkeği bulduk. Lyanna erkek, eşi de kadın ben de arkadaşıyım
Bebek firarda ilk sinemaya gittiğim filmdi.İzlemişsinizdir bilmiyorum da şimdi pek tvlerde göstermiyorlar sanırım. Ben çocukken severek izlediğim filmler vardı netten bulabilirseniz
Zor Hedef Fare
Bebek Firarda
Space Jam
Tıpatıp (It takes two)
aklıma başka gelirse yazarım
Arkadaşlar aramızdaki erkeği bulduk. Lyanna erkek, eşi de kadın ben de arkadaşıyım
Eşimin arkadaşı mısın diye yazmışsın ya yahuu
Yaa benim de sinema hayalim vardı hep, oyunculuk + animasyon yapmak istiyordum. Hey gidi.Bebek firarda ilk sinemaya gittiğim filmdi.
O gün büyülenip ‘ben de bunlardan yapacağım’ demiştim.
Sonuç, evde poklu bez temizliyorum
Ama hala bir jenerikte adımın yazması, alfred hithcock gibi sinemada gizlice seyredenleri ve tepkilerini dikizlemek falan yapılacak listemde.
Ayhh fena oldum, vardı işte bir hayalimiz.
Bebek firarda ilk sinemaya gittiğim filmdi.
O gün büyülenip ‘ben de bunlardan yapacağım’ demiştim.
Sonuç, evde poklu bez temizliyorum
Ama hala bir jenerikte adımın yazması, alfred hithcock gibi sinemada gizlice seyredenleri ve tepkilerini dikizlemek falan yapılacak listemde.
Ayhh fena oldum, vardı işte bir hayalimiz.
Ay ben de ne ağlamıştımBenim de aslan kral ilk izlediğim film. Ağlamıştım epey
Ya bırak, kendi kendini ele verdin işte erkeksin
Ahahdha hiç fark etmemişimArkadaşımın eşi misin diyordum Erkek bir arkadaşımla eşinin Prag maceraları var, bir an aklımdan ulan acaba diye geçti. Onu anlatmak istemiştim arkadaşımın eşi misin diyerek
Ahahdha hiç fark etmedim ha yanlış yazdığımı. Ben de diyorum ne diyor bu kızlar, eşim olsa bilirim
Ya bırak, kendi kendini ele verdin işte erkeksinBu kadar çok meme muhabbeti yapmandan anlamalıydım. Herkes dük diyor sen meme de meme
Ahahfha ay gülmekten yazamıyorum, valla düklü değilim ahhaYa bırak, kendi kendini ele verdin işte erkeksinBu kadar çok meme muhabbeti yapmandan anlamalıydım. Herkes dük diyor sen meme de meme
Ay değilim yaa
Ahahfha ay gülmekten yazamıyorum, valla düklü değilim ahha
Ahahha şikayet et de halı ve masa maceraların dilden dile dolansınSeni şikayet edeceğim gelip alsınlar buradan ne bu ya koynumuzda düklü beslemişiz
Had hadi yeme biziAy değilim yaa
Arkadaşımın eşi yazacağıma eşimin arkadaşı yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?