Coronasavar

Teşekkür ederim. Buz dağı ni araştırayım.
Tavsiye filmlerin hemen hepsini izledik.
Yaş da sıkıntı oluyor bazen.
Küçük sıkılıyor ya da büyüğe basit geliyor.
Tiyatrolara da bakiyim o zaman.
İzlemişsinizdir bilmiyorum da şimdi pek tvlerde göstermiyorlar sanırım. Ben çocukken severek izlediğim filmler vardı netten bulabilirseniz

Zor Hedef Fare
Bebek Firarda
Space Jam
Tıpatıp (It takes two)

aklıma başka gelirse yazarım

Ay diyorum biz ne konuşuyoruz lyannayla eşi varmış hiç haberim yok
Bak seni kırmadım, kahvemi içiyorum burada.
Bebelerimin uyanma saati her dakika yaklaşıyor, pimi çekilmiş bomba şeklinde geri sayım ilerliyor.

Ama sigaram bitince izleyeceğum

Beni mi işletiyorsunuz Alicja'yla siz Ne eşi yahu? Hayır kendimden şüpheye düştüm şu an ahfhah bilgim dahilinde bir eşim yok, bilmediğim bir kocam var da söylemiyorsanız alınırım bak
Arkadaşlar aramızdaki erkeği bulduk. Lyanna erkek, eşi de kadın ben de arkadaşıyım

Bebek firarda ilk sinemaya gittiğim filmdi.
O gün büyülenip ‘ben de bunlardan yapacağım’ demiştim.
Sonuç, evde poklu bez temizliyorum
Ama hala bir jenerikte adımın yazması, alfred hithcock gibi sinemada gizlice seyredenleri ve tepkilerini dikizlemek falan yapılacak listemde.

Ayhh fena oldum, vardı işte bir hayalimiz.

Arkadaşlar aramızdaki erkeği bulduk. Lyanna erkek, eşi de kadın ben de arkadaşıyım
Eşimin arkadaşı mısın diye yazmışsın ya yahuu

Ahahdha hiç fark etmemişim Arkadaşımın eşi misin diyordum Erkek bir arkadaşımla eşinin Prag maceraları var, bir an aklımdan ulan acaba diye geçti. Onu anlatmak istemiştim arkadaşımın eşi misin diyerek

Ahahdha hiç fark etmedim ha yanlış yazdığımı. Ben de diyorum ne diyor bu kızlar, eşim olsa bilirim

Yaa benim de sinema hayalim vardı hep, oyunculuk + animasyon yapmak istiyordum. Hey gidi.

Benim de aslan kral ilk izlediğim film. Ağlamıştım epey

Ya bırak, kendi kendini ele verdin işte erkeksin Bu kadar çok meme muhabbeti yapmandan anlamalıydım. Herkes dük diyor sen meme de meme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…