Koynunda mıSeni şikayet edeceğim gelip alsınlar buradan ne bu ya koynumuzda düklü beslemişiz
Ahahha şikayet et de halı ve masa maceraların dilden dile dolansın
Valla bakıyorum düküm falan yok, bilakis direkt regl halindeyim ahdhah
Şuna bak resmen kendini garantiye almak şantaj yapabilmek için bizi konuşturup en mahrem sırlarımızı öğrenmişAhahha şikayet et de halı ve masa maceraların dilden dile dolansın
Valla bakıyorum düküm falan yok, bilakis direkt regl halindeyim ahdhah
Şuna bak resmen kendini garantiye almak şantaj yapabilmek için bizi konuşturup en mahrem sırlarımızı öğrenmiş
Yeşil önlüklü doktor bey eşim olsa gece 12de offline olur sabaha kadar gelmezdim, en azından böyle düşünüp emin olabilirsin bekar olduğumaHad hadi yeme bizi
Eşin de yeşil önlüklü bir doktor bey sanırım, hadi hayırlısı
Şuna bak resmen kendini garantiye almak şantaj yapabilmek için bizi konuşturup en mahrem sırlarımızı öğrenmiş
Ev hanımlarının da kendilerine özgü aksesuarları var ama halı gibi sehpa gibi...Yemezler artık isterlerse kasetin var desinler yemiyorum bu numaraları ben mazbut ev hanımıyım çamur atamazsınız saksı değilim ben
Ahahhfa patron çıldırdı, çıtayı kasete yükselttiYemezler artık isterlerse kasetin var desinler yemiyorum bu numaraları ben mazbut ev hanımıyım çamur atamazsınız saksı değilim ben
Ev hanımlarının da kendilerine özgü aksesuarları var ama halı gibi sehpa gibi...
Ev hanımlarının da kendilerine özgü aksesuarları var ama halı gibi sehpa gibi...
Ahahhfa patron çıldırdı, çıtayı kasete yükseltti
Lütfen konuyu çarpıtmayalım beyefendi
Bizim eşlerimiz var ama sabahlara kadar buradayız. M.l mıyız bizYeşil önlüklü doktor bey eşim olsa gece 12de offline olur sabaha kadar gelmezdim, en azından böyle düşünüp emin olabilirsin bekar olduğuma
ahafhah hay ben yanlış yazan elimi yaa
Lütfen konuyu çarpıtmayalım beyefendi
Bizim eşlerimiz var ama sabahlara kadar buradayız. M.l mıyız.biz
E bi düke de beyefendi yakışır koskoca dükBeyefendi mine kadar da kibarsınız bayan hanımı
İkincisi, bak yine yazamıyorum, harcanıyorum burada benAllah aşkına neyi kısalttın o şekilde o kadar merak ediyorum ki manyak yazmaya mı utandın yoksa mal mı
Sokakta türlü türlü sapık var açıp gösteren hiç mi denk gelmediBana kimse açmıyor, dm den atmıyor. Sana neden atıyolar?
İkincisi, bak yine yazamıyorum, harcanıyorum burada ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?