- 20 Kasım 2018
- 14.659
- 55.607
- 598
- 35
AHahhda lök diye vileda sapı yazan bendim sankiLütfen konuyu çarpıtmayalım beyefendi
Yeşil önlüklü doktor beyim olsa diye spesifik olarka belirttim amaBizim eşlerimiz var ama sabahlara kadar buradayız. M.l mıyız biz
KOSKOCA?E bi düke de beyefendi yakışır koskoca dük
Ay allah korusun, kendi iradem dışında hiç görmedimSokakta türlü türlü sapık var açıp gösteren hiç mi denk gelmedi
Dmden bana da atan olmadı ama çoğu kadına atıyorlarmış. Bana dmden gelen mesaj sayısı bile binde bir. Çok tipsizsem demek ki
Düştüm bir kere buranın ağına, elimden tutanda olamayınca ne yaparsınSenin kk da ne işin var ben onu anlamadım bugün bir topik okudum aydınlanma yaşadım resmen artık geçmişimden kaçamıyorum
Ben kendi irademle bile görmedim. Karşımdaki bey o noktaya gelince gözümü kapadım, ar ettim, utandımAy allah korusun, kendi iradem dışında hiç görmedim
Büyük meme metaforuyla oraya vurgu yaptığını anlamadık sanmaAHahhda lök diye vileda sapı yazan bendim sanki
Yeşil önlüklü doktor beyim olsa diye spesifik olarka belirttim amaDiğer mesleklerden bir beyim olsa ben de sabaha kadar burada takılırdım
KOSKOCA?
İstersen gangsta'yla idrak el versin sanaDüştüm bir kere buranın ağına, elimden tutanda olamayınca ne yaparsın
Ben kendi irademle bile görmedim. Karşımdaki bey o noktaya gelince gözümü kapadım, ar ettim, utandım
Öyle mi yabmışım ahahah ben bilebilmiyordumBüyük meme metaforuyla oraya vurgu yaptığını anlamadık sanma
Ay yanlışlıkla şikayet et e bastımBen kendi irademle bile görmedim. Karşımdaki bey o noktaya gelince gözümü kapadım, ar ettim, utandım
İyice çıkmaza gireyim istiyorsun ama yoo dostum,bunu kabul edememİstersen gangsta'yla idrak el versin sana
Ahahdha bende gizli saklı bir şey yok kızaam. Halıcılarla viledacılar düşünsünAy yanlışlıkla şikayet et e bastım
Sexshop yoksa homeshop varEv hanımlarının da kendilerine özgü aksesuarları var ama halı gibi sehpa gibi...
Zaten bu hayatta ne oluyorsa biz kadınlara oluyor. Erkeğe bi şey olmazAhahdha bende gizli saklı bir şey yok kızaam. Halıcılarla viledacılar düşünsün
Eki Görüntüle 2613656
Belli belli olan benle alicja ya oldu zaten, gariban her yerde gariban kardeşAhahdha bende gizli saklı bir şey yok kızaam. Halıcılarla viledacılar düşünsün
Eki Görüntüle 2613656
Evli olduğu gerçeğinden sonrası birde erkek olduğunu mu öğrendiğiniz, buna dayanamam işteZaten bu hayatta ne oluyorsa biz kadınlara oluyor. Erkeğe bi şey olmaz
Evet canım erkekmiş. Moderatörler ilgileniyor.Evli olduğu gerçeğinden sonrası birde erkek olduğunu mu öğrendiğiniz, buna dayanamam işte
Ya hep kendi fesatlıkları ve cinsiyetçilikleri yabanEvli olduğu gerçeğinden sonrası birde erkek olduğunu mu öğrendiğiniz, buna dayanamam işte
İyi bari.Evet canım erkekmiş. Moderatörler ilgileniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?