Coronasavar

Bugünün kaybedenler klübüne seni aldılar Iyanna, ne etsek boş.
Yarına yeni bakire kurban bulalım, 1 hafta idare eder

Olabilir cidden. Buralardada yanlis hatirlamiyorsam bir "saglikçi" ile o zarin, aslinda zar olmadigini, vajina girisinde bir siskinlik oldugunu tartismistim. Demistim ki bir kadinin bakir olup olmadigi, belli olmuyor diye. Antatomi üzerine çok bilgisizlik var. Yazik aslinda.

Nasılmış zan altında kalmak.
Bizim üzerimize gelirlerken gülüyordün gevrek gevrek.
Herkese sıra gelecekti birgün.
Şimdi sen düşün

El işi sanat diye dışarından ithal ederiz, gangstayı hedef gösteririz, yalan mı kadının çizer boyarlığı var.
Ahahha genç kızları ağına mı düşüreceksin

Nasılmış zan altında kalmak.
Bizim üzerimize gelirlerken gülüyordün gevrek gevrek.
Herkese sıra gelecekti birgün.
Sen sen düşün
Ahahd benim işim kolay yabanım. Kadın mıyım kadınım, bekar mıyım bekarım. Her türlü ispatlarım.
Ya Alicja Hanım halı üzerinde sağa sola dönmelerini, masanın üstündekileri yere fırlatıp yaptığı eylemleri nasıl ispatlayacak yapmadığını

Seninle hiç uğraşmadım ama ben

Şu an eski arkadaşlarıma attığınız iftiraların doğrusunu anlatmaya çalışıyorum

Arkadaşlar niye bu kadar daldan dala atlıyorsunuz konularda ya? İki saat ortalıkta olmayınca yanlış gezegene inmiş gibi hissediyorum vallahi. Sabahları bir konu seçsek, bütün gün sadece ondan bahsetsek? Bize de kolaylık olur.

Bir de kim erkekmiş ya? Yakışıklı mıymış? Bekar mıymış? Foto atıyor mu?

Ama güldün.
Demedin ki benim yaban bacımın üzerine gitmeyin.
Bak filmdelisi destek oldu o süreçte bana, kötü gün dostu kendisi
Alicja zaten beni dile düşüren kişinin kendisi, Allah'a havale ettim ben onu

Beni gınayan köyneyiğimi giysin. Diyeceklerim bu kadar

Erkek benmişim, 30 yaşımda öğrendim ben de bu gerçeği

Ben koptuğum yerde bırakıp, güncelden 2 sayfa okuyup devam ediyorum.
Yoksa olmuyor anacım olmuyor, bir süre anlamış gibi yapıp ‘ne dii la bunlar’ dye brain storming yapıp köşeme çekiliyorum

Bak hala yaaa yazmasaydın bacım 2 haftadır bir yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışıyorum hepiniz ateşe odun atıyorsunuz, soruyorlar halıya çok mu bastın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…