- 20 Kasım 2018
- 14.728
- 55.835
- 598
- 35
Ulan şu yüzden biri çıkıp şikayet ederse hepiniz yanacaksınız biliyorsun değil miEvet canım erkekmiş. Moderatörler ilgileniyor.
Bugünün kaybedenler klübüne seni aldılar Iyanna, ne etsek boş.Ya hep kendi fesatlıkları ve cinsiyetçilikleri yaban
Neverone için arkadaşımın eşi yerine eşimin arkadaşı yazmışım yanlışlıklaEşim dedim ya hemen erkeksin dediler, neden, çünkü bir kadın (neverone) ancak bir kadınla arkadaş olabilir, o yüzden ben erkek olmalıyım ki eşim kadın olsun. Hiç erkekle kadının arkadaş olabileceğini düşünmeid pis cinsiyetçiler
Evli de değilim bu arada
Bu başlıkta bakire bulmak da zor anacımBugünün kaybedenler klübüne seni aldılar Iyanna, ne etsek boş.
Yarına yeni bakire kurban bulalım, 1 hafta idare eder
Cinsellik başlığında mantar olmuş bir abla vardı. Dediğim gibi tıp mı okumuş yoksa son sınıf mı neydi. Ama vajina nasıl yıkanır yıkanmaz phı var mı yok mu bunları bilmiyordu. Ama kimliğini gösterdi inandımbu da mesajının ana fikrine geliyor işte bu ülkenin eğitim sisteminin canını yiyim
al benden de o kadar hızlarına yetişilmiyor ki
El işi sanat diye dışarından ithal ederiz, gangstayı hedef gösteririz, yalan mı kadının çizer boyarlığı var.Bu başlıkta bakire bulmak da zor anacım
Nasılmış zan altında kalmak.Ya hep kendi fesatlıkları ve cinsiyetçilikleri yaban
Neverone için arkadaşımın eşi yerine eşimin arkadaşı yazmışım yanlışlıklaEşim dedim ya hemen erkeksin dediler, neden, çünkü bir kadın (neverone) ancak bir kadınla arkadaş olabilir, o yüzden ben erkek olmalıyım ki eşim kadın olsun. Hiç erkekle kadının arkadaş olabileceğini düşünmeid pis cinsiyetçiler
Evli de değilim bu arada
Ahahha genç kızları ağına mı düşüreceksinEl işi sanat diye dışarından ithal ederiz, gangstayı hedef gösteririz, yalan mı kadının çizer boyarlığı var.
Ahahd benim işim kolay yabanım. Kadın mıyım kadınım, bekar mıyım bekarım. Her türlü ispatlarım.Nasılmış zan altında kalmak.
Bizim üzerimize gelirlerken gülüyordün gevrek gevrek.
Herkese sıra gelecekti birgün.
Sen sen düşün
Fazla göze batma annem, oklar sana dönmesin
Ahahha genç kızları ağına mı düşüreceksin
Ahahd benim işim kolay yabanım. Kadın mıyım kadınım, bekar mıyım bekarım. Her türlü ispatlarım.
YaAlicja Hanım halı üzerinde sağa sola dönmelerini, masanın üstündekileri yere fırlatıp yaptığı eylemleri nasıl ispatlayacak yapmadığını
Seninle hiç uğraşmadım ama ben
Ama güldün.Ahahha genç kızları ağına mı düşüreceksin
Ahahd benim işim kolay yabanım. Kadın mıyım kadınım, bekar mıyım bekarım. Her türlü ispatlarım.
YaAlicja Hanım halı üzerinde sağa sola dönmelerini, masanın üstündekileri yere fırlatıp yaptığı eylemleri nasıl ispatlayacak yapmadığını
Seninle hiç uğraşmadım ama ben
Ne yazık ki hayır. İlk mesajıma kalp atıp, ikincisinde gülmeye başladı. Bu da uyanmanın işareti.Arya geliyor yavaş ve emin adımlarla, aceba okumadan yorum döşeyecek 4. Sazan olacak mı?
Erkek benmişim, 30 yaşımda öğrendim ben de bu gerçeğiArkadaşlar niye bu kadar daldan dala atlıyorsunuz konularda ya? İki saat ortalıkta olmayınca yanlış gezegene inmiş gibi hissediyorum vallahi. Sabahları bir konu seçsek, bütün gün sadece ondan bahsetsek? Bize de kolaylık olur.
Bir de kim erkekmiş ya? Yakışıklı mıymış? Bekar mıymış? Foto atıyor mu?
Ben sapıklığından dedim ama görsel de şu an ki halimize uymuşal benden de o kadar hızlarına yetişilmiyor ki
Ben koptuğum yerde bırakıp, güncelden 2 sayfa okuyup devam ediyorum.Arkadaşlar niye bu kadar daldan dala atlıyorsunuz konularda ya? İki saat ortalıkta olmayınca yanlış gezegene inmiş gibi hissediyorum vallahi. Sabahları bir konu seçsek, bütün gün sadece ondan bahsetsek? Bize de kolaylık olur.
Bir de kim erkekmiş ya? Yakışıklı mıymış? Bekar mıymış? Foto atıyor mu?
Ama güldün.
Demedin ki benim yaban bacımın üzerine gitmeyin.
Bakfilmdelisi destek oldu o süreçte bana, kötü gün dostu kendisi
Alicja zaten beni dile düşüren kişinin kendisi, Allah'a havale ettim ben onu
Beni gınayan köyneyiğimi giysin. Diyeceklerim bu kadar
Ahahah cidden mi bende konuyu algılayamayışınla alakalı diye düşünmüştümBen sapıklığından dedim ama görsel de şu an ki halimize uymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?