Coronasavar

Canım sen fakir olduğun için, sen çağırırsan gelmez.
S sn0wdr0p sekerim bak sanatçımız geldi, sen de tablo falan soruyordun ne satın alsam diye, belki Yokuspokus yardımcı olur
Se le na Selena Selena deyince mi geliyor, bizim de etiketlememiz gerekiyor mu?
Zenginlerde usul nasıldır?

Canım sen fakir olduğun için, sen çağırırsan gelmez.
S sn0wdr0p sekerim bak sanatçımız geldi, sen de tablo falan soruyordun ne satın alsam diye, belki Yokuspokus yardımcı olur
Geldim bebeğim.
Anlamıyorum ki ayrıca nasıl böyle hızlı yazıyorsunuz.
Hepinizde onbir parmak daktilo mu var nedir?

Dün bunu deseydin bunu cizerdim.
Bununla uğraştım hep.

Eklentiler

• IMG_20200403_033139.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 39
Yokuspokus bak bak alicja da koyveriyor artık

Dirençleri kırıldı, beyinleri yıkandı geçmiş olsun. 900 küsur sayfa dük deyince.
Uyarmıştım:
İnanmayanlar okumadı ama sen 700 sayfa boyunca bunu okudun.
Ben ona da güvenemiyorum. Ya biri benim gibi saykoysa? Okur abi 816 sayfayı da okur. Ama güvendiğim şu ki, o kadar sayfayı okuduktan sonra bilinçaltı biter ve bizi bulsa da anca el öper.

Bükemediler... Bileği. Öpüyollağ... Direği.
Hadi bakalım sıra Loreth 'in fantestik dünyasına doğru geliyor.
Mızıka, Tolkien, Bard song... Ejderya ve yumurdalar diye senin günahını pek aldım Lyanna bacım, ejderyaya doğru emin adımlarla ilerleyen bi Loreth var burada. Kaçıncı sayfaya kısmet olacak göreceğiz. "Buzdolabını Yabanelma ya kaptırmayacaktım" diye diz çöküp tövbe edecek.

Dün bunu deseydin bunu cizerdim.
Bununla uğraştım hep.

Üllümünağtiii galdır gız, pizişik alem küremi gıracaksın.. Zaten tutamadın gırdın... Makineyi de. Şimdi de küreyi gıracak.
Galdırr... Eriyorumm eriyörüüm. Dük klan içinde böyle şeyler aniden gösterilmez öğretmediniz mi olm? cilek.yagmuru şş bak bacın karşılıksız gösteriyor feyz al feyz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…