Ben köşemden izliyorum janim.
Edep limitin dolmuşsa tam zamanı edepsizlik yapmanınBen köşemden izliyorum janim.
Benim edep limitim doldu.
Üstelik çizimler için parmaklarımı dinlendirmem lazım.
Ahajsjsjdjjd
Ağzına sokan en büyük zibidi mi?
Mızıkayı?
Se le na Selena Selena deyince mi geliyor, bizim de etiketlememiz gerekiyor mu?Canım sen fakir olduğun için, sen çağırırsan gelmez.
S sn0wdr0p sekerim bak sanatçımız geldi, sen de tablo falan soruyordun ne satın alsam diye, belkiYokuspokus yardımcı olur
Geldim bebeğim.Canım sen fakir olduğun için, sen çağırırsan gelmez.
S sn0wdr0p sekerim bak sanatçımız geldi, sen de tablo falan soruyordun ne satın alsam diye, belkiYokuspokus yardımcı olur
Muhahuhah.
Turuncu emeklerin gözlerimi yaşartıyor, harbiden hızlı öğreniyorsun balım.
Geldim bebeğim.
Anlamıyorum ki ayrıca nasıl böyle hızlı yazıyorsunuz.
Hepinizde onbir parmak daktilo mu var nedir?
11. Parmak hangisi diye sormak istemiyorum çünkü korkuyorum
Coco hariç izlemişiz hepsini.Coco
Up
Wall-e
The secret life of pets
Toy story (tüm bölümleri)
Zootopia (acaip komik)
Ve çook sevdigim "inside out"
Şekerim canımm uf be tuuSe le na Selena Selena deyince mi geliyor, bizim de etiketlememiz gerekiyor mu?
Zenginlerde usul nasıldır?
Tebrik ettiğimiz konuya bak fjdjdjjfjdAhahdha biraz yüreklendirme bekliyormuş demek ki.
Aslanım turuncu
Dilimin ucuna gelen şeyi yazamadım ve kendimle gurur duydum. Hala biraz haya kalmış.Ahajsjsjdjjd
Ağzına sokan en büyük zibidi mi?
Mızıkayı?
Anlatayım biz resim yapmadığımızdan paramaklarımızın başka işi yok keşke olsaydı başka işi keşkeeGeldim bebeğim.
Anlamıyorum ki ayrıca nasıl böyle hızlı yazıyorsunuz.
Hepinizde onbir parmak daktilo mu var nedir?
Bana sormayın.11. Parmak hangisi diye sormak istemiyorum çünkü korkuyorum
Dün bunu deseydin bunu cizerdim.Onun da ağzına biber sürelim, çok fazla zenginim dedi, fakırlığıma fakırlık ekledi madafakır olduk.
Aç ağzını S sn0wdr0p dolmalık biber:
Eki Görüntüle 2613749
Hocanın geçen gün attığı ve hala başlamadığım çizim, sen karakalemden gidiyorsun, geometrisine bak, bunu verebil bakalım. İyi verirsen sana madalya takacağım. Güzelce ver e mi guzum?
Değil misin peki? Küçük bir ihtimal de yok mu? Yani erkek olsan çok hoşuma giderdi. Eşimin gitmezdi ama olsun. Küçük maceralar için ondan izin alacak değilim.
İnanmayanlar okumadı ama sen 700 sayfa boyunca bunu okudun.
Ben ona da güvenemiyorum. Ya biri benim gibi saykoysa? Okur abi 816 sayfayı da okur. Ama güvendiğim şu ki, o kadar sayfayı okuduktan sonra bilinçaltı biter ve bizi bulsa da anca el öper.
Dün bunu deseydin bunu cizerdim.
Bununla uğraştım hep.
Ben uyukluyordum yaNoldu federaller götürdü mü hepinizi?
A Arya_Stark01 şuan 920. sayfada ve gittikçe yaklaşıyor. Eli boş gelmiyordur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?