- 20 Kasım 2018
- 14.772
- 55.984
- 598
- 35
Ay ne meraklı çıktın göstermeyeAklına kazımana gerek yok ben sanat için soyunurum
Olmaz bana büyük çizTamam gülüsü daha rahat çizerim ama mavi donunu çıkarmasan da olur, dük çizeceğim hepinize nasıl olsa.
@Vander sen göstersen yeter ablam, hepsine seninkini çizeceğim.
Olmaz bana büyük çiz
Yok, Hagrid götürsün diye şununla sahte Hogwarts mektubu ayarlamaya çalışıyorum şuan kendime. İsteyen buyursun. Umut fakirin ekmeği.Noldu federaller götürdü mü hepinizi?
Bende sayfayı yenileyip duruyorum herkes kayboldu bir andaNoldu federaller götürdü mü hepinizi?
Bu müziği en az 10 tekrarda dinlemiş birine bulaşmamalısınız; ciddiyim:
Hey dostum, biz kampta ateşi böyle söndürürüz.
Belki pusuda yeni yemler bekliyoruzdur.Bende sayfayı yenileyip duruyorum herkes kayboldu bir anda
Merhaba tatlı kız sen yeni misin?Bende sayfayı yenileyip duruyorum herkes kayboldu bir anda
Bende sayfayı yenileyip duruyorum herkes kayboldu bir anda
Nerdeeee....Noldu federaller götürdü mü hepinizi?
Sen yokken yabamadık alicjamAniden benim kız uyanınca of şu an çok eğleniyorlar ben katılamıyorum demiştim ama görüyorum ki sadece 2 sayfa konuşmuşsunuz, aferin
Ben zaten yapamıyorum da...Neyi yapamadınız
Aniden benim kız uyanınca of şu an çok eğleniyorlar ben katılamıyorum demiştim ama görüyorum ki sadece 2 sayfa konuşmuşsunuz, aferin
Eller işliyor demek. Kolay gelsin o zaman o ellere.Eller işliyor burada eller, müziğimi açtım, nü çizimlere geçtim. Cohzel olacak.
Ben zaten yapamıyorum da...
Geyik yani. Goygoy.
Bu müziği en az 10 tekrarda dinlemiş birine bulaşmamalısınız; ciddiyim:
Hey dostum, biz kampta ateşi böyle söndürürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?