Coronasavar

Eller işliyor demek. Kolay gelsin o zaman o ellere.

İlk hankimizin nüsünü yapıyorsun

Idrakyollariiltihabi 'nin. En mazbuttan başlayalım dedik, gelmiş ar takviyesi yapmış klanımıza, bacılarımızı korkutmuş.
Önce onun sütun bacakları bi alalım om... urgasından yukarı doğru çizerek.

El Professor kadar cezb edici degiliz demek. Bir dük için satti bizi matmazel

Bak, ben temizlik yapmaktan molamdayim, çayimi almisim sohbeti okuyorum. Inanmayanlar 935inci sayfayi okusun.
Temızlık mi yapıyorsun
Hiç beklemezdim dkkdkddj ben ondan da anlamıyorum kişisel temızlık dışında yok bende

Nerede bu kadın yenı ama hayasız kadınlar nerede ar etmeyen kadınlar nerede
Feminist olmasın mümkünse djdjdjd çukurdan çıkaramaz biz el birliğiyle çekeriz onu

S sn0wdr0p kızzz senın sanatsal gangstan geldi senınki geldi çizim yapıyormuşşşşş

Onun da ağzına biber sürelim, çok fazla zenginim dedi, fakırlığıma fakırlık ekledi madafakır olduk.
Aç ağzını S sn0wdr0p dolmalık biber:

Hocanın geçen gün attığı ve hala başlamadığım çizim, sen karakalemden gidiyorsun, geometrisine bak, bunu verebil bakalım. İyi verirsen sana madalya takacağım. Güzelce ver e mi guzum?

Canım sen fakir olduğun için, sen çağırırsan gelmez.
S sn0wdr0p sekerim bak sanatçımız geldi, sen de tablo falan soruyordun ne satın alsam diye, belki Yokuspokus yardımcı olur
Bir de ben mahalle agzıyla çağırmısım bir senın çağırışa bak bir benim
Ben kızzzz diye
Sen canım şekerim diye
Jdjdj harbi fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…