- 20 Kasım 2018
- 14.772
- 55.986
- 598
- 35
Hepimiz haza hanımefendi insanlarız.Herkes yemek yapmaya gitmiş belliki, ne kadar da ev hanımlı bir topic...
Eller işliyor demek. Kolay gelsin o zaman o ellere.
İlk hankimizin nüsünü yapıyorsun
Nü kısmını gorunce muhteşemi bastım ne oldugunun önemi yokEller işliyor burada eller, müziğimi açtım, nü çizimlere geçtim. Cohzel olacak.
Hepimiz haza hanımefendi insanlarız.
İtirazı olan var mı?
Şuraya bak, nasıl da sattı
temizlikten uzun sürüyor senin mola maşallahEl Professor kadar cezb edici degiliz demek. Bir dük için satti bizi matmazel
Bak, ben temizlik yapmaktan molamdayim, çayimi almisim sohbeti okuyorum. Inanmayanlar 935inci sayfayi okusun.
Temızlık mi yapıyorsunEl Professor kadar cezb edici degiliz demek. Bir dük için satti bizi matmazel
Bak, ben temizlik yapmaktan molamdayim, çayimi almisim sohbeti okuyorum. Inanmayanlar 935inci sayfayi okusun.
Ben de ton balıklı sandviç yiyorumEl Professor kadar cezb edici degiliz demek. Bir dük için satti bizi matmazel
Ben de banyoda nöbet bekliyorum. Küçük zibidi küvette de. Bunları niye anlatıyorduk?Ben de ton balıklı sandviç yiyorum
Kız o öyle sanat değil Allah seni
Bilmem, herkes anlık paylaşınca gaza geldim.Ben de banyoda nöbet bekliyorum. Küçük zibidi küvette de. Bunları niye anlatıyorduk?
Hdjdjddj ya bılıyoruz sussana djjdjd zengin bir birey nü çizime tepki veriyor deneyi yapıyorumKız o öyle sanat değil Allah seni
Hanımlar çocuklarla izleyebilecegimiz edepli film, animasyon önerileri varsa paylaşabilir misiniz?
Özellikle @filmdelisi.
Haftasonu arşive ekleyim.
Daha da ilginci bir yandan mızıka çalıyorum. Çünkü büyük zibidi ağzıma soktu.Bilmem, herkes anlık paylaşınca gaza geldim.
Bir de ben mahalle agzıyla çağırmısım bir senın çağırışa bak bir benimCanım sen fakir olduğun için, sen çağırırsan gelmez.
S sn0wdr0p sekerim bak sanatçımız geldi, sen de tablo falan soruyordun ne satın alsam diye, belkiYokuspokus yardımcı olur
AhajsjsjdjjdDaha da ilginci bir yandan mızıka çalıyorum. Çünkü büyük zibidi ağzıma soktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?