Teşekkür ederim.Cook şirin bayıldım.
Ben normalde böyle şeyler hiç izlemem ama izolasyon dolayısıyla evde olduğum için arada gözüm kayıyor
Eki Görüntüle 2613766
Yağ ve zeytini götürmek neden
Sana kadınlığımı mı kanıtlayayım bebeyim..Hedef gösterme düklü sen kanıtladın mı kadın olduğunu önce onu söyle
Zeytinleri size mi getirdi desen neyse de ne yapalım biz Fadime'yi
Nasıl yani
Bir şey değil ya. Enstrüman işte.3nity nın fesatlığı.
E biz gidelimKimya/Enstrümental Analiz derslerimi hatırladım sizin yüzünüzden üni.deki. Olm mesleğime küskünüm niye enstrüman gibi entel kelimeleri kullanıyorsunuz? Yaptığını beğendin mi Loreth, şimdi kimya derslerine geçeceğim; bunu siz istediniz. Yeni bir big dük klan klübü devri açtınız, 959. sayfa kayıtlara geçsin lütfen.
Akşama toplaşın, lab ortamında kendi dükümüzü yapacağız.
Yabanelma mantı ve zeytinleri getir, beti bereketi henüz kaçmamış olanlarından olsun lütfen.
3nity lab malzemelerini S sn0wdr0p la beraber sen alıyorsun, o kadar zenginik dediniz bi işe yarayın len!111!!.
Alicja bacım, halıları yakıyoruz kusura bakma, bek alevi yetmiyör.
Idrakyollariiltihabi gülüsü, o stokladığın bim prelerini getir bakim.
Lyanna Mormont asistanım, kırbaç ve kelepçe durumumuz ne alemde?
Yaz,Loreth kendi ejderyasını kendi getiriyor.
He vallaha gidelim biz senle küçük dük oluruz üzme kendini sonuçta işleviE biz gidelim
Hocam birkaç arkadaş ortak kırbaç kullanırsa sıkıntı yaşamayız. Kelepçelerde anahtar sorunu olabiliyor diye yedeklerimiz var zaten. Sadece kullanmadan önce biraz silmek lazım, hemen hallediyorum o işi.Lyanna Mormont asistanım, kırbaç ve kelepçe durumumuz ne alemde?
E biz gidelim
Keşke bende gideydim, elimin hamuruyla beni dük yapımına dahil ediyorlarE biz gidelim
Görevi hiç yadırgamadın dostumHocam birkaç arkadaş ortak kırbaç kullanırsa sıkıntı yaşamayız. Kelepçelerde anahtar sorunu olabiliyor diye yedeklerimiz var zaten. Sadece kullanmadan önce biraz silmek lazım, hemen hallediyorum o işi.
Topları da getireyim mi?
Ben kimim ki zatenKimya/Enstrümental Analiz derslerimi hatırladım sizin yüzünüzden üni.deki. Olm mesleğime küskünüm niye enstrüman gibi entel kelimeleri kullanıyorsunuz? Yaptığını beğendin mi Loreth, şimdi kimya derslerine geçeceğim; bunu siz istediniz. Yeni bir big dük klan klübü devri açtınız, 959. sayfa kayıtlara geçsin lütfen.
Yabanelma mantı ve zeytinleri getir, beti bereketi henüz kaçmamış olanlarından olsun lütfen.
3nity lab malzemelerini S sn0wdr0p la beraber sen alıyorsun, o kadar zenginik dediniz bi işe yarayın len!111!!.
Alicja bacım, halıları yakıyoruz kusura bakma, bek alevi yetmiyör.
Idrakyollariiltihabi gülüsü, o stokladığın bim prelerini getir bakim.
Lyanna Mormont asistanım, kırbaç ve kelepçe durumumuz ne alemde?
He vallaha gidelim biz senle küçük dük oluruz üzme kendini sonuçta işlevi
Yalnız djdjdj bana tırtıklı bir şey takamazsınız dndmkd kendi şanımla yürütecem korunmam ayrıcaKendi dükümüzü yapıyoz dedik burada canısı, senin odtülü çikolata bünyeni güncelleyeceğiz.
Elbette biri yeniden doğmalı.
Deney sonucu ürettiğimiz dük, vander'e takılacak, itiraz yok. Tam tırtık olacak.
Idrakyollariiltihabi bim paketlerini hazırla, tırr(t)ık aktarması yapacağuk.
İşte elimin hamuru dediğin için hep oluyor bunlar. Bu kadının eli hamur tutuyor, elinden iş gelir diye alıyor seni çalışma grubunaKeşke bende gideydim, elimin hamuruyla beni dük yapımına dahil ediyorlar
Hep bu günü beklemiştimGörevi hiç yadırgamadın dostum
Her şey tamam da, ejderhanın dük yapımındaki rolünü anlamadım. Mideye indirmesin sonra.Kimya/Enstrümental Analiz derslerimi hatırladım sizin yüzünüzden üni.deki. Olm mesleğime küskünüm niye enstrüman gibi entel kelimeleri kullanıyorsunuz? Yaptığını beğendin mi Loreth, şimdi kimya derslerine geçeceğim; bunu siz istediniz. Yeni bir big dük klan klübü devri açtınız, 959. sayfa kayıtlara geçsin lütfen.
Hocam birkaç arkadaş ortak kırbaç kullanırsa sıkıntı yaşamayız. Kelepçelerde anahtar sorunu olabiliyor diye yedeklerimiz var zaten. Sadece kullanmadan önce biraz silmek lazım, hemen hallediyorum o işi.
Topları da getireyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?