Coronasavar

Bir şey değil ya. Enstrüman işte. 3nity nın fesatlığı.

Kimya/Enstrümental Analiz derslerimi hatırladım sizin yüzünüzden üni.deki. Olm mesleğime küskünüm niye enstrüman gibi entel kelimeleri kullanıyorsunuz? Yaptığını beğendin mi Loreth, şimdi kimya derslerine geçeceğim; bunu siz istediniz. Yeni bir big dük klan klübü devri açtınız, 959. sayfa kayıtlara geçsin lütfen.

Akşama toplaşın, lab ortamında kendi dükümüzü yapacağız.
Yabanelma mantı ve zeytinleri getir, beti bereketi henüz kaçmamış olanlarından olsun lütfen.
3nity lab malzemelerini S sn0wdr0p la beraber sen alıyorsun, o kadar zenginik dediniz bi işe yarayın len!111!!.
Alicja bacım, halıları yakıyoruz kusura bakma, bek alevi yetmiyör.
Idrakyollariiltihabi gülüsü, o stokladığın bim prelerini getir bakim.
Lyanna Mormont asistanım, kırbaç ve kelepçe durumumuz ne alemde?
Yaz, Loreth kendi ejderyasını kendi getiriyor.

E biz gidelim

Lyanna Mormont asistanım, kırbaç ve kelepçe durumumuz ne alemde?
Hocam birkaç arkadaş ortak kırbaç kullanırsa sıkıntı yaşamayız. Kelepçelerde anahtar sorunu olabiliyor diye yedeklerimiz var zaten. Sadece kullanmadan önce biraz silmek lazım, hemen hallediyorum o işi.
Topları da getireyim mi?

Görevi hiç yadırgamadın dostum

Ben kimim ki zaten

He vallaha gidelim biz senle küçük dük oluruz üzme kendini sonuçta işlevi

Kendi dükümüzü yapıyoz dedik burada canısı, senin odtülü çikolata bünyeni güncelleyeceğiz.
Elbette biri yeniden doğmalı.
Deney sonucu ürettiğimiz dük, vander'e takılacak, itiraz yok. Tam tırtık olacak.
Idrakyollariiltihabi bim paketlerini hazırla, tırr(t)ık aktarması yapacağuk.

Yalnız djdjdj bana tırtıklı bir şey takamazsınız dndmkd kendi şanımla yürütecem korunmam ayrıca

jdjdjd racona tersss

Her şey tamam da, ejderhanın dük yapımındaki rolünü anlamadım. Mideye indirmesin sonra.

Getir canım, getir topları "Unutulduuk" diye bağıranların ağzına bi bağlayalım fon müziği bi kessinler, ciddi bişiy yapıyoruz burada. Olm ders alın not tutun diye getirdik sizleri, AbsolutPromise , cilek.yagmuru tutun bakim, sıkı tutun... Kalemleri. Evet deney sonuçlarını sizden isteyeceğim.

Ve Loreth ejderya, son aşama "Mukavemet" deneyi için lazım. Ejderya alevine dayanabilen dükü yapabilirsek, @Vander 'e monte edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…