Bir logomuz olmasın miydi?Üllümünağtiii galdır gız, pizişik alem küremi gıracaksın.. Zaten tutamadın gırdın... Makineyi de. Şimdi de küreyi gıracak.
Galdırr... Eriyorumm eriyörüüm. Dük klan içinde böyle şeyler aniden gösterilmez öğretmediniz mi olm? @cilek.yagmuru şş bak bacın karşılıksız gösteriyor feyz al feyz.
Dilimin ucuna gelen şeyi yazamadım ve kendimle gurur duydum. Hala biraz haya kalmış.
Dün bunu deseydin bunu cizerdim.
Bununla uğraştım hep.
Ne logosu(seviyeyi düşürmek görevim)Bir logomuz olmasın miydi?
Bilincaltimda illumanti varmış çıkardım kurtuldum sayende.
Detayı ilk farkedene dük klan ödülü.Ciddili cevaplayayım, sembolizm çalışmışsın serbest zannediyorsun gülüm ama semboliktir bu.
Hüznün üzerinde bir umut var (Kalbinde). Sen iyi dinleyicisin, küpelerinden belli. :)
Göz de resme açık.
Prizmayı kırmışsın tepende, deniz feneri gibi çift taraflı ışık veriyor, resme devam.
Başkası toka olarak da yorumlayabilir "Kafana tokadan başka şey takma" bence de
Elleri yorumlamayacağım genelde, savaşın/barışın sana özel kalacak. :)
Kulp takamayacakları ender şeylerden biriyle geliyor olabilirsin.Toz bezi ile geliyorum, iyi mi?
Detayı ilk farkedene dük klan ödülü.
temizlikten uzun sürüyor senin mola maşallah
Yılanı koydugumu farketmemisim bak ya nasıl da isliyorsun ince ince.Bi kulağımın arkası kaldı ama önünde zaten ne vardı ki arkasında ne olacağdı diyor, yılanı koymuşsun. Aferin
Yokuspokus
Eki Görüntüle 2613756
Bu öğlenin resim dersi
Anlamam uzun sürüyor biraz
Ne yapacagimi anladım, şimdi ışıklandırma kısmında ne gölgede ne aydınlık onu anlayacağım yarına inşallah
Ama ne kadar uzun zamandır kalem tutmuyorsam, mal gibiyim
HerkesYokuspokus 'ya ödevlerini gösteriyorsa, ben de gösteririm tabikisi.
Buyurun örtmenim, ben de bugün bunu çizdim. Kızıma boyama yapsın amacıyla...
Eki Görüntüle 2613763
Ben normalde böyle şeyler hiç izlemem ama izolasyon dolayısıyla evde olduğum için arada gözüm kayıyor
Eki Görüntüle 2613766
Yağ ve zeytini götürmek neden
Canımsın.Loreth ejderyaya doğru emin adımlarla gidiyor dememiş miydimLyanna Mormont ?
Süpersin. Çok eğlenceli, esprili bir çizim olmuş. Pilot kızımıza maşallah
Ay hayaller ne güzel ne hoş...
Ben iyi ki der oldum artık ya, iyi ki resim bölümü o an olmamış, olsaydı burada olmazdım.
Sizleri değişmezdim kız ben. :) Duygulandım, hayır ağlamiycim. No no.
Hoşuma gitti çizimin hayallere daldım bi an. :))
Cook şirin bayıldım.HerkesYokuspokus 'a ödevlerini gösteriyorsa, ben de gösteririm tabikisi.
Buyurun örtmenim, ben de bugün bunu çizdim. Kızıma boyama yapsın amacıyla...
Eki Görüntüle 2613763
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?