Yalnız zengin olan arkadaşları malzeme temin etmek de gorevlendırılmeliydikGetir canım, getir topları "Unutulduuk" diye bağıranların ağzına bi bağlayalım fon müziği bi kessinler, ciddi bişiy yapıyoruz burada. Olm ders alın not tutun diye getirdik sizleri,AbsolutPromise , @cilek.yagmuru tutun bakim, sıkı tutun... Kalemleri. Evet deney sonuçlarını sizden isteyeceğim.
Ve @Loreth ejderya, son aşama "Mukavemet" deneyi için lazım. Ejderya alevine dayanabilen dükü yapabilirsek, @Vander 'e monte edeceğiz.
Yalnız zengin olan arkadaşları malzeme temin etmek de gorevlendırılmeliydik
jdjddj bir de dük boyuma göre olsa 1 57 yim de
Kdkdd hanı sürünmesi başı yere eğilmesin yavrucagın(gerçi onunda bir yolu var)
Yo yo böyle sonradan deneye dahil edemezsin biziGetir canım, getir topları "Unutulduuk" diye bağıranların ağzına bi bağlayalım fon müziği bi kessinler, ciddi bişiy yapıyoruz burada. Olm ders alın not tutun diye getirdik sizleri,AbsolutPromise , @cilek.yagmuru tutun bakim, sıkı tutun... Kalemleri. Evet deney sonuçlarını sizden isteyeceğim.
Ve @Loreth ejderya, son aşama "Mukavemet" deneyi için lazım. Ejderya alevine dayanabilen dükü yapabilirsek, @Vander 'e monte edeceğiz.
Sokarım yılann tıssssssss jdjdjdjdd neyseEvet aynen öyle sana da bu yakışır, dola boynuna gez odtülüm.
Zeytinleri size mi getirdi desen neyse de ne yapalım biz Fadime'yievime yabancı insanları sokmak adetim değildir
Noliyi burda
CıksHardcore bi şeyler. Elektrogitarıma dokunmak ister misin gülüm?
Cıks
Annem her bişeye elleme dedi
Kocanı avatar yapmışsın gülüm, hayırdır ne bu kocacılık?Olum napıyosunuz siz la iyice kafayı yediniz shsjsjsj. Hiç de okumuyorum hepsini akıl sağlığımı korumam lazım bu zor günlerde
Kocanı avatar yapmışsın gülüm, hayırdır ne bu kocacılık?
Ee yapmıyoz mu, hevesim kursağımda ellerim boş kaldıBen biraz bdvye neyim gideyim ağzım az normale dönsün, lab.ı patlatacağız yoksa.
Cnm sen bilirsin ama ben bu kadar geniş olamazdım. Binlerce kadının olduğu yerde kocanın fotosunu koymak da ne bileyim. Hiç mi kıskanmıyorsun?Çok ihmal ettim beyimi, gönlünü almak aşkımızı tazelemek istedim. Canım kocişim.
Cnm sen bilirsin ama ben bu kadar geniş olamazdım. Binlerce kadının olduğu yerde kocanın fotosunu koymak da ne bileyim. Hiç mi kıskanmıyorsun?
Evet ben de kadınlardan çok rahatsızım şahsen. Gariban beyleri yoldan çıkarıyorlar hepBenim kemalim yapmaz. Gözü benden başkasını görmez o yüzden içim rahat. Zaten hep kadınlar ayartıyor canım kocalarımızı. Şeytan kadınlar.
Ben deneye asil üye olarak alınmadığım için hiiiiç umrumda değil. Benim kendi kıpraşan düküm var. Bana kadar yetiyor siz kendinizi düşününEe yapmıyoz mu, hevesim kursağımda ellerim boş kaldı
Benim kemalim yapmaz. Gözü benden başkasını görmez o yüzden içim rahat. Zaten hep kadınlar ayartıyor canım kocalarımızı. Şeytan kadınlar.
Ee yapmıyoz mu, hevesim kursağımda ellerim boş kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?