Coronasavar

Yalnız zengin olan arkadaşları malzeme temin etmek de gorevlendırılmeliydik

jdjddj bir de dük boyuma göre olsa 1 57 yim de
Kdkdd hanı sürünmesi başı yere eğilmesin yavrucagın(gerçi onunda bir yolu var)

Yalnız zengin olan arkadaşları malzeme temin etmek de gorevlendırılmeliydik

jdjddj bir de dük boyuma göre olsa 1 57 yim de
Kdkdd hanı sürünmesi başı yere eğilmesin yavrucagın(gerçi onunda bir yolu var)

Evet aynen öyle sana da bu yakışır, dola boynuna gez odtülüm.

Yo yo böyle sonradan deneye dahil edemezsin bizi

Zeytinleri size mi getirdi desen neyse de ne yapalım biz Fadime'yi evime yabancı insanları sokmak adetim değildir

Fadime zenci değil diye di mi? Seni gidi seniii... Çarpılacağnız olm bak daha ağzın yeni çözülüyor ilk "Dük"ünü geçtiğimiz gün söyledin? Ne bu hız?

Hadi hadi, kendimden bilirim işi, ikizler gadını seni sinsii... Yükselenim ikizler, sana yükseldim bak.

Ben biraz bdvye neyim gideyim ağzım az normale dönsün, lab.ı patlatacağız yoksa.

Cıks
Annem her bişeye elleme dedi

Bacım sen de yapma bari, birimizden biraz arrr aktaralım şuraya.
Benim ağzım yüzüm şeklim şemalim kaydı bacılar, default arr ayarlarıma dönmem için cenin bozisyonunda bisişik aleme açılan küreme sarılarak biraz bekleyeceğim.

Cnm sen bilirsin ama ben bu kadar geniş olamazdım. Binlerce kadının olduğu yerde kocanın fotosunu koymak da ne bileyim. Hiç mi kıskanmıyorsun?

Benim kemalim yapmaz. Gözü benden başkasını görmez o yüzden içim rahat. Zaten hep kadınlar ayartıyor canım kocalarımızı. Şeytan kadınlar.

Benim kemalim yapmaz. Gözü benden başkasını görmez o yüzden içim rahat. Zaten hep kadınlar ayartıyor canım kocalarımızı. Şeytan kadınlar.

Haklısın bacım, ah o gadınlar yok mu, beni de ayarttılar. Profil fotom bana aittir. Bu zeksi bünyeyi görmeyen kalmasın istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…