- 20 Kasım 2018
- 14.834
- 56.196
- 598
- 35
Sen premium üyesin. Oricinal yapay dükün var senin, ocak dışısın sen.Ben deneye asil üye olarak alınmadığım için hiiiiç umrumda değil. Benim kendi kıpraşan düküm var. Bana kadar yetiyor siz kendinizi düşünün
Ağzından düşürmüyorsun bu kelimeleri, fark etmedik sanmaAğzım az temizlensin olm, aralıksız perşembeden beridir dük, çikolata, halı, zenci, itfaiye hortumu, zeytin, ejderya, tut, çek, bırak diyorum, bana da yazık la.
Getir canım, getir topları "Unutulduuk" diye bağıranların ağzına bi bağlayalım fon müziği bi kessinler, ciddi bişiy yapıyoruz burada. Olm ders alın not tutun diye getirdik sizleri,AbsolutPromise , cilek.yagmuru tutun bakim, sıkı tutun... Kalemleri. Evet deney sonuçlarını sizden isteyeceğim.
Ve @Loreth ejderya, son aşama "Mukavemet" deneyi için lazım. Ejderya alevine dayanabilen dükü yapabilirsek, @Vander 'e monte edeceğiz.
Neyse madem herkes tövbekar olma modunda seviyemiz yükselsin diye her gün bilimsel bir şey paylaşacağım. Bugünkü paylaşımım
İzliyorum da hep boşuna. Bana düşen görev yine bir şeyler tutmak olmuş.
Bu ülkede gerçekten eğitimin kıymeti yok
Ya sen niye bana habire bir şeyler tutturma peşindesin asdfg Neden ya neden?
Hani son gelen arkadaş tutacaktı? Ellerim nasır bağladı artık
Teşekkürler kardeşim, böyle paylaşımlarını bekliyoruz. Ellerin dert görmesin, tuttuğun altın olsun.Neyse madem herkes tövbekar olma modunda seviyemiz yükselsin diye her gün bilimsel bir şey paylaşacağım. Bugünkü paylaşımım
Çilenk idmanlı tabii, eli alışık. Yakıştı da kerataya.O arkadaş sen gibi tutamadı, gırdı Çileğim. Tutacağnız mecbur.
O arkadaş sen gibi tutamadı, gırdı Çileğim. Tutacağnız mecbur.
Neyse madem herkes tövbekar olma modunda seviyemiz yükselsin diye her gün bilimsel bir şey paylaşacağım. Bugünkü paylaşımım
Evlenmeden olmaz diyor adeta
Kendi dükümüzü yapıyoz dedik burada canısı, senin odtülü çikolata bünyeni güncelleyeceğiz.
Elbette biri yeniden doğmalı.
Deney sonucu ürettiğimiz dük, vander'e takılacak, itiraz yok. Tam tırtık olacak.
@Birpasannesi bim paketlerini hazırla, tırr(t)ık aktarması yapacağuk.
Aaa duvak mıydı oFransız danteli asdfg
Hiç o açıdan bakmamıştım, teşekkürlerEvlenmeden olmaz diyor adeta
Evlere hapsolduk, çıkıp alamayız.Siiiiimdiii
Hevesini kirmak istemem gangsta bacim, fakat öyle birsey çoktandir icat edildi bile. Adini dildo koydular.
Fotosunu burda paylasirdim fakat hanfendi oldugum için, yapamiyorum
Siiiiimdiii
Hevesini kirmak istemem gangsta bacim, fakat öyle birsey çoktandir icat edildi bile. Adini dildo koydular.
Fotosunu burda paylasirdim fakat hanfendi oldugum için, yapamiyorum
Evlere hapsolduk, çıkıp alamayız.
Kargoyla alsak desem, balkonda 3 gün bekletilmez
Hiç o açıdan bakmamıştım, teşekkürler
İşte sınıfımızın gözlüklü şirini de geldi.
Burada dükü kemerle vücuda bağlamaktan bahsetmiyoruz, biyokimyasal bir işlemden bahsediyoruz.
Biyokimya labında biraz saygı lüffen. Tüm labları açtık, bakAbsolutPromise organik getirdi bile, sen ne getirdin? Ne? Birkaç bitli polimer.
Cıks cıks cıks.
Neyse, o da işimize yarar, getir bakalım seninkini, bi inceleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?